Skip to main content

Horoskop for november og desember 2016

Hva skjer på himmelen? Se månedshoroskop for ditt stjernetegn her i november og desember 2016.

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Hva skjer på himmelen i november?

Opphøyet fullmåne

Fullmånen den 14. skjer i pragmatiske Tyren. Ifølge ortodoks astrologi er følelsesladede Månen såkalt eksaltert eller opphøyet i det zodiakale tegnet Tyren. I korthet betyr det at Månen liker seg spesielt godt i Tyren. Den trives å være der og sender gode energier ut i universet. Men dette varer ikke lenge, for Månen skifter stjernetegn sånn stort sett annenhver dag.

Det vi merker i denne perioden, er muligens et større behov for sikkerhet, spesielt på et emosjonelt plan. Vi kan oppleve at vi finner det vanskelig å tilpasse oss nye former for rutiner. Men Tyren er også et sosialt tegn. De liker gjerne å stelle i stand til fest og bordets herlige gleder for sine gjester. Så inviterer du venner og bekjente hjem til deg i skjæret av fullmånen, blir dette garantert det mest livlige laget du har opplevd på lenge. Men ikke forspis deg.

Tyren forstår seg også på penger, så muligheten for å høste rikelig med materielle goder bør absolutt være til stede.

Optimisme, fremgang og reiser

Nymånen den 29. inntreffer i det optimistiske og heldige tegnet Skytten, så her ligger det godt an til at lykken står deg bi i mangt og meget. Men ettersom illusoriske Neptun er innblandet, lønner det seg å være dønn realistisk om du vil gå for det helt store lottotallet.

Det skjer mer enn en nymåne i ekspansive Skytten, for nesten halvparten av alle planetene besøker dette rettferdighetens stjernetegn i løpet av måneden. Så her er masse energier samlet i en og samme konstellasjon på himmelen. Skytten representerer også vår tro, det være seg religiøst, åndelig, spirituelt eller selve meningen med livet. Dette zodiakale tegnet elsker også opplevelser gjennom spennende reiser og særlig om det samtidig bringer inn mer kunnskap og visdom om andre kulturer. Så kan du kombinere reise og åndelig, spirituell eller alternativ utvikling eller utdannelse, kommer du hjem med fornyet selvtillit og optimisme på flere plan i livet ditt.

Hell og lykke

Hell og lykke i kjærlighet er nok et område som kan bli positivt påvirket av så mange flotte planeter i Skytten. Kanskje kommer du hjem fra en reise som nyforelsket, eller du inviterer din elskede partner til en romantisk førjulsreise med svaiende palmer og kritthvite strender. Men du kan oppleve hell og fremgang også på andre områder.

Rettferdigheten seirer

Du bør også være klar over at rettferdighetsprinsippet hersker spesielt i denne tiden.

Ligger du i en tvist eller rettssak med noen, er det mulig at du går seirende ut. Ikke nødvendigvis fordi det er deg, men fordi universet anser det for korrekt at du får retten på din side i samsvar med kosmiske lover og regler. Taper du, da vet du også egentlig hvorfor.

Lykke til med en spennende måned. Utnytt den vel!

Hva skjer på himmelen i desember?

En ny årstid i sikte

Når Solen går inn i det zodiakale tegnet Steinbukken, har vi midtvinter. Vi merker at dagen blir lengre og natten kortere. I år skjer dette den 21. desember. Allerede i prehistorisk tid ble dette fenomenet feiret kultisk i religiøse seremonier med ofringer nettopp fordi verden gikk mot lysere tider både for mennesker, dyr og jordens grøde. I dag trekker vi også et lettelsens sukk når vi vet at mørketiden endelig er over. Optimismen stiger. Vi ser lyset i tunnelen.

Ordnung muss sein

Eller denne overskriften fritt oversatt fra tysk til norsk: Vi må ha orden i sysakene – det blir noe av den himmelske beskjeden vi får fra universet når det gamle året rundes av.

Årsaken til dette er ikke mindre enn at det er stor planetarisk aktivitet i det ansvarsfulle og myndige Steinbukken.

Transformerende Pluto har vært der siden februar 2008 og har utvilsomt satt sine spor i form av de mange opprør, kriger og opprydningsaksjoner grunnet urettferdighet og undertrykkelser, opprør for lov og orden og ikke minst for å gjenreise menneskeverd og rettferdighet innen de mange lag i verdenssamfunnet. Som vi alle vet, er dessverre ikke denne jobben fullbyrdet. Grundige Pluto blir standhaftig på sin plass frem til 2024.

Romantikk satt på prøve

For oss blir kanskje Steinbukkens energier mer merkbare ved at kjærlighetsplaneten Venus også befinner seg her i begynnelsen av desember. Dette tegner jo bra for romantikk, forelskelser og lidenskapelige opplevelser på de mange julebord. Men husk at Steinbukken ikke tillater noe tull, tøys og utroskap. Lar du deg friste, kan det hende du får oppleve ordtaket «etter den søte kløe kommer den sure svie». Men for den frie og franke lover det jo godt for en forelskelse. Men om forholdet varer året ut, avhenger av at det er bygget på oppriktig hengivenhet for hverandre.

Forsinkelser i juletrafikken

Den største utfordringen for jule- og nyttårstrafikken blir fra den 19. desember og helt frem til den 8. januar neste år. Skal du på ferie, reis før denne datoen og hjem etter den, om du kan. Men må du dra i selve julehøytiden, ta dine forholdsregler om at det kan bli utsettelser, forsinkelser og i verste fall kanselleringer. Dette er også en tid for misforståelser og feiltolkninger. Skal du ha med deg en datamaskin på reisen, sørg for at du har en back-up hjemme. Det som forårsaker alt dette, er at reiseplaneten Merkur går såkalt retrograd eller baklengs i dette tidsrommet. Men bortsett fra noen irritasjonsmomenter kommer du helt sikkert til å få mange spennende opplevelser.

Nyttårsforsetter

Ettersom nymånen skjer i ambisiøse Steinbukken den 29., bør du allerede da sette i gang med å realisere dine nyttårsforsetter og særlig dem som dreier seg om karriere og din status i samfunnet. Ikke vent med dette til det nye året har startet. Dermed har du lagt det første grunnlaget for et suksessfylt 2018. Lykke til!

Periodens to stjernetegn:

Skytten

Alle vil være venner med deg, kjære Skytte, du bringer en pust av energi og lykke inn i rommet. Du har også et knakende godt humør og humoristisk sans. Du er også heldig i de aller fleste sammenhenger. Dette skyldes stort sett at din ledende planet er Jupiter, den kosmiske julenissen. En annen effekt her er at du nesten alltid har en positiv vinkling på tilværelsen. Dette igjen sender ut positive signaler til Universet, som tiltrekker hell og lykke. Du er et sant eksempel på å være din egen lykkes smed. Du er også ganske frittalende, noen ganger kanskje litt for mye. Du intenderer selvsagt aldri å såre andre, men av og til bør du tenke deg om før du kommenterer. Diplomatiet er nok ikke stedet for deg, for å si det slik. Du elsker å lese, studere, filosofere, diskutere – helst så mange forskjellige synspunkter som mulig og gjerne samtidig. Du er idealistisk og rettferdighetssøkende, og enkelte Skytter blir slagferdige aktivister i ungdomsårene og fortsetter hele livet.

Elsker opplevelser

Du oppholder deg helst ute i naturen så ofte som mulig, gjerne sammen med en firbeint venn. Selvsagt er det best om du finner en kjæreste som også er utendørselskende. Sammen kan dere dra på eventyr til Mongolia, Arktis, Falklandsøyene eller finne nye stier opp til Machu Picchu. Hvordan du finansierer all denne reisingen, er en annen historie. Som Skytte sikter du ofte på høy utdannelse, ofte innen akademia. Andre karrierebaner for deg er innen konvensjonell religion, som prest, dekan eller lektor. Veterinær er et annet gitt yrke for deg. Fjellfører i Alpene, skilærer, økologisk bonde – du er lykkeligst når du er utendørs. Du har vanligvis en sterk og robust helse og kropp, du trener også mye for å holde deg i form. Gourmetmat er du ikke nødvendigvis så opptatt av om enn du liker litt luksus av og til. Du spiser like gjerne på McDonald’s som på en Michelin-restauraurant. Er du på reise i Kina, kan det også skje at du fra da av sverger til vegetarmat etter å ha opplevd en hundekjøttfestival. Du holder formen med forskjellige typer idrett, kampsport, tindebestigelse og trening i helsestudio. Tai chi og qigong utfordrer deg til meditasjon i bevegelse.

Steinbukken 

Pliktoppfyllende, til å stole på, hardtarbeidende, karriereinnstilt, ambisiøs. Sjefer som ansetter deg, er ofte klar over hvor heldige de er. Du jobber gjerne innenfor store organisasjoner og avanserer derfor raskt i gradene. Du foretrekker også konvensjonelle yrkesvalg, og helst dem som gir prestisje. Du satser ofte på høyere utdanning, som gir godt betalt for strevet. Din ledende planet og beskytter er alvorlige Saturn. Ikke alle medlemmene av Dyrekretsen har et like greit forhold til Saturn som du har. Enkelte andre ville løpt vekk, eller gjort opprør, men du tar Saturns tilstedeværelse med knusende ro. De aller fleste Steinbukker har skjønt hvordan de kan bruke Saturns utholdende energi til å nå fjelltinden, målet, karrieretoppen. Makt og autoritet er viktig for deg, men på en annerledes måte enn for eksempel Løven eller Skorpionen. Løven tar det for gitt å være majestet, Skorpionen nekter konsekvent å ønske seg makt i det hele tatt, mens Steinbukken setter det i system. Du er ikke «bakstreversk» som enkelte hevder, men foretrekker absolutt tradisjon og den oppgåtte sti fremfor upløyd mark og innovative tilnærminger.

Hvor seriøsitet hersker           

Som ung er du ofte langt mer seriøs enn andre barn, du gidder ikke være kul eller være med på tull. Som ungdom og russ brukte du ikke mange tusen kroner på russetull og festing, men så ble du også håndplukket som trainee for et internasjonalt drømmefirma i New York. Noen synes du har et pessimistisk syn på livet. For deg er det viktig å analysere «det verste» som kan skje, og så finne en løsning slik at du har ordnet problemet før det oppsto. Speiderbevegelsen, som ble opprettet i England i 1907 av den engelske adelsmannen Baden-Powell, hadde som motto «alltid beredt». Lord Baden-Powell var riktig nok ikke Steinbukk, men mottoet beskriver din innstilling perfekt. Du er ikke negativ, du er forberedt på hva som enn måtte dukke opp. Du er ofte så travel og organisert at du sjelden tar deg tid til å sitte og tenke over hvordan du selv har det. Det er også en myte at Steinbukker ikke har følelser. Det har du så absolutt, men du deler dem kun med noen utvalgte få. Du har som regel en sterk kropp og god helse, som du selv kan styrke ved å ta ekstra kalsiumtilskudd til maten, investere i en god osteopat og besøke tannlegen hvert år.

Væren: 20.03–18.04

Kjærlighet og samliv: Dette blir en både bra og interessant tid for romantikk og kjærlighet – en fin tid for å styrke alle typer relasjoner, alt fra dem som ikke fungerer helt til å fordype dem som er bra. Julebord og sosiale sammenkomster blir en del av din hverdag. At noen av disse ender opp i hemmelige stevnemøter, er fullt mulig. Men dette vet du best selv.

Økonomi og karriere: Se ikke bort ifra at du er en av de mange Værer som skifter beite ved inngangen til det nye året. Du er inne i en av kanskje årets beste perioder for yrke og karriere. Mot slutten av november bør du trå litt forsiktig. Ikke forvent mer enn det som er mulig, og unngå for all del krangel med sjefen. Bruk også tid på å utvide ditt nettverk.

Spesielle begivenheter: Selv om du allerede er av de mer selvstendige og egenrådige Værene, kommer du til å bli enda mer individualistisk og frittalende. Din egen planet Mars går nå inn i revolusjonære Vannmannen. Men dette stjernetegnet er også en representant for den humanitære siden av livet vårt. Antagelig vil du bruke noe av tiden på å kjempe for de svakere i samfunnet. Du får en herlig julehøytid, men i nyttårshelgen bør du ikke la feiringen ta helt overhånd. Da kan du ende opp å gjøre noe du vil angre på. Derimot er det en flott tid for åndelig og spirituell ettertanke. Din empati og synskhet styrkes. Godt nytt år!

Tyren: 19.04 – 19.05

Kjærlighet og samliv: Med all den energien du viser innen kjærlighet, romantikk og relasjoner til andre mennesker, er det liten tvil om at du kommer til å få en herlig tid. Du er i et sosialt hjørne og setter stor pris på hyggelig samvær med venner og bekjente. At det i slike sammenhenger skjer herlig flørt og romantikk, skal du slettes ikke se bort ifra.

Økonomi og karriere: Du kommer inn i kanskje den beste tiden for alt som har med yrke og karriere å gjøre. Bli ikke overrasket om du helt uventet får et flott tilbud før det gamle året er omme. Selv om du ikke skifter jobb, kommer du i hvert fall til å få en fin utvikling i dine arbeidsoppgaver. Bruk gjerne penger, men ikke sløs dem bort, spesielt ikke i juletiden.

Spesielle begivenheter: Det hele ligger an til en flott og spennende avslutning på det gamle året. Ikke bare står nesten alle planetene høyt oppe i horoskopet ditt, men din egen planet, verdiskaperen Venus, står i helt spesielle og gunstige forhold til andre planeter når julehøytiden setter inn. Her kan det både ligge hyggelige overraskelser og realisering av ting du lenge har ønsket deg. Du har hell og lykke på din side i denne tiden. Men skal du på jule- og nyttårsferie, bør du regne med at det kan komme noen mindre irritasjonsmomenter. Men ellers, kos deg og ha en riktig god jul og et godt nyttår!

Tvillingene: 20.05 – 20.06

Kjærlighet og samliv: Du er inne i årets beste tid for romantikk og kjærlighet. Om du er i et forhold eller om du er singel, spiller ingen rolle. Herlige lidenskapelige opplevelser får du uansett. Nymånen 29. november og fullmånen 14. desember er spesielt gunstige for deg. Det er også en bra tid for romantiske reiser, helst til varmere strøk.

Økonomi og karriere: For tiden bør du la karrierespørsmål ligge på is. Konsentrer deg heller om dine daglige arbeidsoppgaver. Det er også slik at nå trenger du andre mennesker for å få gjort det du ønsker. Før julen setter inn, ser det ut til at du får en pen slump med penger. Så det å kjøpe flotte gaver og unne seg en skikkelig ferie burde være i boks.

Spesielle begivenheter: Fra en tid hvor du kanskje har følt deg litt innestengt, blir du nå mer og mer lysten på å være sammen med andre. Nå liker du også at andre bistår deg i det du vil gjøre. Du er aktiv og viser stort engasjement. Fra den 19. desember går din egen planet, den joviale Merkur, såkalt retrograd eller baklengs sett fra jorden. Ting kan da roe seg noe ned for deg. Men på den annen side er jo julen en flott tid for ettertanke og å samle krefter. Reise er generelt bra, men i jule- og nyttårshelgen bør du regne med at det kan bli noen forsinkelser. Men ellers, ha en flott jul og et riktig godt nytt år!

Krepsen: 21.06 – 21.07

Kjærlighet og samliv: Hva er ditt største ønske innen romantikk og kjærlighet mot slutten av det gamle og begynnelsen på det nye året? Om alle dine drømmer blir oppfylt, er ikke sikkert, men det som er sikkert, er at du går inn i en topp periode for parforhold og relasjoner til andre mennesker. Mange nye forhold blir startet i denne tiden og spesielt i romjulen.

Økonomi og karriere: Jobben kommer til å oppta deg til oppunder julefeiringen. Og det gode er at dette har du slettes ikke noe imot. Nå ønsker du å vise både sjefer og arbeidskollegaer at du er en autoritet innenfor ditt spesialfelt, uansett hva dette måtte være. Før året er omme, ser det ut til at du får en skikkelig bonus eller en slump med penger.

Spesielle begivenheter: Det skjer et skifte i horoskopet ditt. Du går fra en tid hvor mye dreier seg om deg og det som du har mest kjært, til en periode hvor forhold og relasjoner til andre mennesker betyr mye for deg. Det er også på denne måten du kommer lengst i livet ditt akkurat nå. Men det er jo også greit slik, for du kommer inn i en flott jule- og nyttårshøytid hvor samvær med ikke bare familien, men også andre mennesker blir viktig. Det kan til og med hende at du blir til tider litt melankolsk i høytiden, og at fortid betyr mer for deg enn fremtid. Det kan være greit å gjøre opp status for det gamle året for så å rydde vei for det nye. Godt nytt år!

Løven: 22.07 – 21.08

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en herlig tid for den mer lekende og flørtende siden av kjærligheten. Er du fri og frank, ønsker du fortsatt å være så. Du foretrekker heller å spille på de forføreriske romantiske opplevelser. Men er du i et parforhold, viser du også lidenskapelig engasjement. Julehelgen blir topp, men nyttårsaften bør du ikke gjøre noe dumt.

Økonomi og karriere: Generelt er det slik at nå kan du la karrieresaker ligge og heller konsentrere deg om dine daglige arbeidsoppgaver. Når det gjelder penger, skal du selvsagt kjøpe de flotteste gavene, men ellers bør du ikke bruke penger over evne. Uansett hva du kjøper eller handler, vær helt sikker på at du får det du vil ha.

Spesielle begivenheter: Det ser faktisk lovende ut for at du avslutter året i stor stil og blir et naturlig midtpunkt. Det er kun en liten ting du da bør ha i mente: Du er inne i en periode hvor det å ta hensyn til andre mennesker blir viktig. Ja, kanskje viktigere enn å fremme dine egne interesser. Eller for å si det slik, å finne en riktig balanse er det beste. På den måten føler du deg også bedre med deg selv. Første delen av perioden bør du konsentrere deg om familien og dine kjære, noe du også selvsagt bør også gjøre i julen. Men dette fratar deg ikke alle de flotte førjulsfeiringene du vil ta del i. Ha en storslagen julefeiring!

Jomfruen: 22.08 – 21.09

Kjærlighet og samliv: Romantikk, flørt og lek er ting som står høyt på ditt amorøse repertoar for tiden. Du utviser en stor dose sjarm og karisma for tiden. Ikke noe rart i at andre kaster et forførerisk blikk på deg. I julehelgen kan du kaste deg vilt ut i kjærligheten, ja kanskje med en overraskelse. I nyttårsfeiringen bør du derimot være mer forsiktig.

Økonomi og karriere: Dette en bra tid for å jobbe hjemmefra, eller rett og slett sette opp et hjemmekontor. Generelt er du fortsatt inne i en fin periode for penger og økonomi. At julehelgen bringer med seg noen flotte overraskelser i så måte, er slettes ikke umulig. I tillegg kan det hende at en forfremmelse dukker opp før året er omme. Lykke til!

Spesielle begivenheter: Universet har tilrettelagt for at du skal få en flott avslutning av det gamle året og en fin inngang på det nye. Du kommer til å bli det store midtpunktet i det meste du foretar deg. Men i alt dette kan det likevel bli et par småting som irriterer deg. Det ene er at du fornemmer at noen ikke forteller deg hva de egentlig mener. I så fall, spør rett ut! Det kan også være at du har en tendens til innimellom å se ting noe mer tåkelagt enn du ellers pleier. Fra den 19. desember bør du også ta i betrakting at ting trenger noe lengre tid før de ordner seg. Men ellers, ha en flott jul og et godt nytt år!

Vekten: 22.09 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Dette ligger an til en tid med mange spennende overraskelser i romantikk og kjærlighet. I tillegg til dette går din egen planet Venus inn i området i horoskopet ditt som har å gjøre med romantikk, flørt og forelskelser. Så at alt ligger til rette fra universets side for en tid med masse lidenskap og intime opplevelser, sier seg selv.

Økonomi og karriere: Hyggelige overraskelser innen både økonomi og jobb kan bli en realitet før det gamle året er omme. Du er inne i en god periode hvor du også kan være litt mer heldig enn du ellers pleier å være. Men mot slutten av november er det ikke en bra tid for å ta viktige økonomiske avgjørelser. Men deretter kan du tillate deg å kose deg litt ekstra.

Spesielle begivenheter: Din egen planet den vakre Venus står i mange flotte og interessante forhold til både andre planeter og stjernetegn i denne perioden. Derfor blir dette en kul og artig tid du lenge vil huske. Særlig vil julehelgen sette en ekstra spiss på det hele med mange spennende overraskelser. Ikke bare det, men da har du også litt ekstra hell og lykke med deg samtidig som saker og ting ordner seg til ditt beste. Men derimot bør du være langt mindre løssluppen og mer forsiktig under feiringen av nyttårshelgen. Utsett deg i hvert fall ikke for noe fare eller ting du kan angre på. Men ellers, et godt nytt år!

Skorpionen: 23.10 – 20.11

Kjærlighet og samliv: At det kan skje noen hyggelige og uventede begivenheter i forbindelse med kjærligheten, er slettes ikke umulig. Du avslutter det gamle året i stor stil enten du er singel eller i et fast forhold. Du er dynamisk og libidodrevet i ditt romantiske liv. Både jule- og nyttårsfeiringen fører med seg masse spennende opplevelser.

Økonomi og karriere: Økonomien virker lovende. Du avslutter året med engasjement og fokus på materielle goder. Så det å kjøpe flotte gaver og kose seg litt ekstra byr ikke på store problemer. En konvolutt med noen kroner ligger og venter på deg under juletreet. Kanskje du også får et jobbtilbud før året er omme. I slike saker har du hell og lykke med deg.

Spesielle begivenheter: Du er nå inne i en tid hvor du går for egen maskin. Egentlig trenger du ingen andre for å få gjort dine ting. Din vitalitet er stor, og du har masse initiativ. Men du vil tjene på å lytte litt til andre av og til. Om du har tenkt å reise på jule- og nyttårsferie, bør du ta i betraktning at det kan bli noen småirritasjoner. Forsinkelser eller at hotellbestillingene ikke blir helt slik du hadde tenkt deg, kan bli noe av dette. I julen står familien sentralt. Bruk så mye tid du kan sammen med dem. Nyttårshelgen bør du ikke gjøre noe dumt eller dumdristig. Men ellers får du en herlig tid – ha et riktig godt nytt år!

Skytten: 21.11 – 20.12

Kjærlighet og samliv: Med din utstråling av sjarm og sensuelle blikk sier det seg nesten seg selv at du får en flott tid enten du er i et forhold eller er singel. Dette blir også en tid hvor du får noen uventede, men hyggelige romantiske opplevelser. Den så absolutt beste tiden for den store kjærligheten ser ut til å bli romjulen.

Økonomi og karriere: Økonomien ser ikke ut til å by på de store problemer for de fleste Skytter. Du er inne i en god periode for penger og materielle verdier. Men mot slutten av november bør du verken kjøpe eller selge ting om du ikke er helt sikker i din sak. Men ellers vil du oppleve mange spennende overraskelser i desember.

Spesielle begivenheter: Du nærmest svever ut av det gamle året i stor stil. Med så mange flotte planeter i ditt eget stjernetegn store deler av perioden sier det seg selv at du har det bra med deg selv. Du er vital og dynamisk, og din personlighet ståler av både selvtillit og karisma. At du blir det naturlige samlingspunkt i enhver juletilstelning bør ikke forbause deg. I månedsskiftet november/desember kan du godt si dine meninger, men du bør unngå diskusjoner om kontroll og makt. Julehelgen blir helt fantastisk. Da kommer du til å oppleve mange spennende overraskelser. Med dette, ha en fin jul og et godt nytt år!

Steinbukken: 21.12–19.01

Kjærlighet og samliv: Også i kjærlighet og romantikk avrunder du året med stilkarakter 20! Fullmånen i midten av november blir en tid hvor romantikk, flørt og lidenskap kommer til å bli en artig del av livet ditt. Men kanskje den aller beste tiden blir romjulen. Da får du mange spennende og uventede lidenskapelige opplevelser. Kos deg!

Økonomi og karriere: Karrieremessig er du inne i en gunstig tid. Sett av tid til å utvide ditt sosiale nettverk. Det er på den måten du treffer en person eller personer du vil nyte godt av senere. Dette er også en interessant og ekspansiv tid for penger og økonomi. At det dukker opp noen uventede kroner som en gave eller et julegratiale, skal du slettes ikke se bort ifra.

Spesielle begivenheter: Du får en avslutning på det gamle året du vil like. Du kan nå gjøre dine saker uten å ta så mye hensyn til andre. I tillegg ordner de fleste ting seg til ditt beste. Du har mer hell og lykke med deg enn ellers. Du bør også bruke tid til sosiale sammenkomster og ikke bare sitte og jobbe dag og natt. Rett før julen setter inn, blir du mer reflekterende. Du tenker mer enn du iverksetter. Det er greit slik siden du kanskje kommer til å få en av de mest spennende julefeiringene du kan minnes. Da danser din egen planet, den myndige Saturn, sammen med mange andre flotte planeter på himmelen. En riktig god jul og et godt nytt år!

Vannmannen: 20.01 – 18.02

Kjærlighet og samliv: Med selveste kjærlighetsgudinnen Venus og libidohungrige Mars store deler av tiden i ditt eget stjernetegn skal det vel mye til at du ikke får en helt fantastisk avslutning på året med sex, flørt, romantikk og lidenskapelige opplevelser. Med din utstråling av sjarm og karisma er det ikke noe rart i at du får beundrende blikk.

Økonomi og karriere: Mang en Vannmann kommer til å gjøre et karrieresprang før året er omme. Med all din energi og stå-på-humør for tiden er det kun et spørsmål om tid før en forfremmelse. Økonomien virker heller ikke direkte dårlig, Særlig fra midten av desember skjer det også her spennende ting. Men ikke vær impulsiv i pengebruken.

Spesielle begivenheter: Spenn setebeltet! Du får en fantastisk avslutning på 2016. Du liker jo full fart, så nå kan du boltre deg på mange forskjellige plan i livet ditt. Dette gjelder alt fra karriere, kjærlighet og sosialt samvær til at du selv viser stort engasjement og hevder deg bra i det meste du gjør. Ikke bare det, men du er også svært reiselysten for tiden. Men skal du ut og reise etter 18. desember, bør du regne med forsinkelser og småirritasjoner. Uansett hvor du befinner deg, kommer julehelgen til å bli en av de mest spennende du har hatt på mange år. Hell og lykke følger deg. Med dette, et riktig godt nytt år!

Fiskene: 19.02 – 19.03

Kjærlighet og samliv: Egentlig er hele perioden bra for kjærlighet og romantikk, men kanskje blir desember best og særlig jule- og nyttårshelgen. Fra midten av desember kan ting gå litt tregere, men det legger så absolutt ingen demper på dine lidenskapelige eskapader. Det er harmoni i eksisterende forhold og gode muligheter for å starte nye.

Økonomi og karriere: Når det gjelder yrke og karriere, avslutter du det gamle året i stor stil under forutsetning av at du har jobbet hardt for å oppnå gode resultater på jobben. Penger ser også bra ut. Fra midten av desember kommer det ny entusiasme og iver inn i økonomien. At det dukker opp noen uventede kroner under juletreet, er fullt mulig.

Spesielle begivenheter: Alt tegner bra til at du får en spennende avslutning på 2016. Du vil også oppleve en del overraskelser – de fleste av det hyggelige og gledelige slaget. Dette er også en fin periode for reiser. Skal du dra noe sted, får du mest ut av turen om du besøker et sted du aldri har vært. Kan du kombinere dette med å utvide ikke bare din kunnskap, men også din visdom innen det åndelige og spirituelle, gjør du en fin investering for deg selv. Din rådende planet, den empatiske Neptun, snur og går direkte på himmelen. Dette gir deg ny energi, pågangsmot og optimisme inn i 2017. Godt nytt år!


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode