Skip to main content

Horoskop for januar og februar 2016

Her kan du lese om ditt stjernetegn for januar og februar 2016, samt hva som skjer på himmelen disse månedene.

Væren, Tyren, Tvillingene, Krepsen, Løven, Jomfruen, Vekten, 
Skorpionen, Skytten, Steinbukken, Vannmannen, Fiskene  

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no

Hva skjer på himmelen i januar?

Årets første wake-up-call

Kun noen dager etter at vi har gnidd søvnen ut av øynene etter nyttårsfeiringen, med kjempeforhåpninger om alle våre gedigne nyttårsforsetter, begynner den himmelske julenissen Jupiter på sin såkalte retrograde eller baklengse vandring på himmelen, sett fra jordkloden. Hva innebærer det? Jo, nemlig at det kan faktisk ta lengre tid enn vi egentlig liker før vi får våre store ønsker oppfylt. Det er jo ikke noen katastrofe som sådan, men mange av oss blir fort både gretne og skuffet om vi må vente tilsynelatende forgjeves på å få det vi ønsker oss. Det universet egentlig vil, er at vi skal være klar over at vi ikke alltid går til et ferdig dekket bord! Vi må vise både tålmodighet og ydmykhet og være realistiske i våre forventninger. Kanskje burde vi brette opp ermene og bidra i større grad selv for at våre drømmer skal bli en virkelighet.

Arbeidsom nymåne, selvsikker fullmåne

Det at vi selv må gjøre mer for å få mer, passer egentlig kjempefint inn i årets første nymåne i arbeidsomme Steinbukken. Nymånen inviterer oss alltid til å starte på nye oppgaver. Ettersom den skjer i et jordtegn, maner den oss også til å være realistiske og ikke sette terskelen høyere enn at vi kan nå den. Strenge Saturn, som er Steinbukkens hersker, gir oss ikke noe gratis, men til gjengjeld gir den oss rikelig belønning for vår innsats. Fullmånen skjer i selvstendige Løven den 24. Det er mulig vi allerede da kan få en mulighet til å feire den første avlingen vi sådde i begynnelsen av året. Om ikke så er i alle fall dette en topp tid for å gå ut på byen og ha det gøy og moro. Selv om dette kan være en iskald vinternatt, viser vi alle stor hjertevarme.

Tid for ettertanke

Fra den 6. til den 26. går universets budbringer såkalt retrograd eller baklengs, sett fra jordkloden. Denne begivenheten skjer vanligvis tre ganger i året, men det kan være lurt å bli påminnet om hva som kan inntreffe. Det skjer ofte at det går krøll i alle former for kommunikasjon, innen reiser og transport, og at det er mange misforståelser ute og går. Et godt råd er å sikkerhetskopiere dine datafiler. På en mer konstruktiv måte er dette en fin tid for å reflektere, planlegge og vurdere hvordan du vil gripe ting an etter den 26. Er det noe viktig du vil meddele, gjør det etter den 26. Da besitter du ordets makt!

Hva skjer på himmelen i februar?

Frihet, kaos og struktur         

Denne overskriften er ganske så symptomatisk for det som skjer i vår kosmiske dans denne måneden. Siden 2012 har den revolusjonerende Uranus, som i mytologien gav lyset til menneskene, stått i et mer eller mindre utfordrende forhold eller aspekt til underverdenens gud, den ubarmhjertig transformerende Pluto. At dette er noe av årsaken til alt kaoset både land og mennesker har opplevd i de senere årene, kan ikke utelukkes. Universets hensikt er at menneskeheten skal forandre seg ved å endre, slette eller bryte ned strukturer som ikke lenger fungerer for at vi skal kunne bygge en mer fremtidsrettet verdensordning. Som vi har sett på TV eller selv vært med på, er både Uranus og Pluto fullstendig nådeløse i denne transformasjonsprosessen. I februar har vi et av de siste aspektene mellom disse to planetene. Om dette betyr at jordkloden blir en bedre plass å leve på, avhenger av om vi som mennesker har lært noe i denne tiden. Har vi gjort det, kan vi nå begynne å bygge en ny verdensorden hvor frihet, rettferdighet og brorskap blir fundamentale elementer. Har vi ikke det, kommer kosmos til å sende oss nye utfordringer.

Pusterom og tenkepause

I alle fall ser det ut som at universet gir oss et lite pusterom eller en tenkepause i tiden som kommer. Hva vi velger, er egentlig opp til oss selv, men det blir viktig at hver enkelt av oss holder fokus på hvordan vi vil at joden skal være å bo på. Vi er alle en brikke i en kosmisk verdensstruktur.

Individualitet og system

Mye av det som her er sagt, har egentlig med individualitet satt i system å gjøre. Februar blir så absolutt en slik måned vi kan gjøre noe med dette, også på et personlig plan. Nymånen den 8. skjer i oppvekkende Vannmannen, som er et godt insitament for å starte på sin egen individualiseringsprosess; jeg vet hvem jeg er og hva jeg vil, men tar også humanitære hensyn. Merkur, som styrer våre tanker og ideer, samt Venus, som står for kjærlighet og harmoni, går også begge inn i uavhengige Vannmannen denne måneden – nok en kosmisk utstrakt hjelpende hånd til å vise oss veien til likhet, brorskap og frihet både på et individuelt og et samfunnsmessig plan! Lykke til!

Januars stjernetegn: Vannmannen     

Med lynets hastighet

Noen sier i vårt moderne samfunn at ting skjer altfor raskt. For din del, kjære Vannmann, kan ting aldri skje fort nok. Men her er du nok i en unik posisjon for å ha akkurat din mening. Du lever allerede i «fremtiden» til tross for at dine venner og familie snakker med og omgås deg til daglig. Ditt element er luft. Du lever mye av din tilværelse i hodet ditt, hvor hjernen arbeider like raskt som de mest avanserte datamaskinene. Fra tid til annen kan du føle deg litt «hevet» over alle oss andre ikke like smarte stjernetegn. Det kan nok saktens stemme at mange genier er Vannmenn, men husk at også du hører med til menneskeheten. Landet du forrige måned med romskip fra en planet i Andromedagalaksen, sa du? Da vil nok gjerne PST ha noen nærmere ord med deg. Din ledende planet, opprøreren Uranus, befinner seg nå og mange år inn i fremtiden i ildtegnet Væren. Dine briljante ideer får en sterk oppblomstring som lyn fra klar himmel. Ildelementet varmer også hjertet ditt til enda mer engasjement i de spesielle sakene dine. Du er idealist på din hals. Opplever du at din tolkning av rettferdighet blir krenket, skyr du få midler for å korrigere. Får du først en fiks idé inn i holdet, kan du godt drive korstog over flere år til du oppnår dine mål.

Oppgaver

Du har flere viktige oppgaver her på jorden innen din personlige utvikling, kjære Vannmann. En av dem er å bli mer bevisst på din fysiske kropp og dine følelser. Til tider kan du gå så opp i din mentale tankeverden at du «kobler» fra dine følelser overfor andre mennesker. Dette er selvsagt ikke sunt i lengden. Den dagen du plutselig forelsker deg i en annen, kan det hende det er du selv som føler deg truffet av lynet. Bli mer bevisst på dette. Klassisk massasje, energisk dans og annen fysisk aktivitet kan bidra til å få deg mer «inn i kroppen» din. Hør godt etter hva dine kroppslige sanser forteller deg, de er like viktige som dine hjerneceller. Ha en strålende bursdag!

Februars stjernetegn: Fiskene   

Vann og hav

Det er kanskje ikke så lett å være Fisk, kjære Fisk? Vi andre stjernetegn sitter litt på sidelinjen og lurer iblant på hvordan det føles å plaske dypt nede i havet. Filosofiske spørsmål er du dog komfortabel med, og har sikkert et godt svar til dette også. Nå som din ledende planet Neptun er hjemme i ditt eget stjernetegn, har du nesten dobbel dose av denne svevende kraften som flyter gjennom hele din tilværelse. Din sensitivitet har økt, og på en måte føler du deg mye mer forbundet til de usynlige kreftene i universet. Neptun blir selvsagt værende her mange år fremover, så du kan egentlig bare nyte din komfortsone. Din empati og medfølelse med menneskeheten minker ikke akkurat med disse energiene. Du blir i hvert fall mer selvsikker på hva det betyr å være Fisk, og det er jo et fint resultat. Ditt vannelement gjør deg også svært tilpasningsdyktig. Der hvor andre ikke finner løsninger, ser du ofte en «omvei» eller utradisjonell tilnærming som ingen har sett. Vann beveger seg rundt enhver hindring og baner nye veier. «Alt flyter», sa den greske filosofen Heraklit, noe du saktens er enig i. Kanskje det var «du selv» som sa det, for to og et halvt tusen år siden? Sjelevandring er intet mysterium for deg.

Sette grenser

I tillegg til dine psykiske evner har du også store talenter innen kunst, film og glamour, og kan jobbe som fotograf for moteblad, stylist/makeup-artist, haute couture-designer, skuespiller eller filmskaper. Psykolog, lege, sykepleier, sosionom og hjelpearbeider kan du også gjøre nytte som. Nøkkelen til tilværelsen for deg vil være å finne en egen personlig metode til transcendens overfor det materielle rundt oss og det usynlige som omgir oss. Heri ligger også at du selvsagt bør – og må – være klar over/sette egne grenser overfor omverdenen og andre mennesker. Dette kan høres ut som en selvmotsigelse, men er en viktig nøkkel for deg selv og din vei her i livet. Universell kjærlighet ja, men som ordtaket sa, stol på Gud, men bind fast din hest. Ha en herlig bursdag, kjære Fisk!

Væren: 20.3.–18.4.

Kjærlighet og samliv: Det er en flott og sterk tid for kjærlighet og parforhold. Noe av grunnen til dette er at din egen planet, entusiastiske Mars, går igjennom disse områdene i horoskopet ditt. I astrologien står Mars også for libido og våre seksualdrifter, noe som ikke bør legge en demper på flørt og lidenskap. En romantisk reise er tingen, helst til Syden.

Økonomi og karriere: Året starter kjempebra med masse aktivitet på yrkes- og karrierefronten. Har du jobbet flittig mot nye mål, kommer nå belønningen. Men har du vært lite motivert i yrket, kan det også skje ting som får deg inn på bedre tanker. Økonomien virker bra, både den du selv skaper og den du deler med din partner.

Spesielle begivenheter: Din selvtillit er stor. Du går for egen motor og trenger egentlig ingen andre for å få gjort dine ting. Du vet også hva du er verdt. At andre legger merke til deg, setter du stor pris på. Men det er likevel et par ting du burde være klar over. Et utfordrende forhold mellom revolusjonære Uranus og grundige Pluto påvirker deg spesielt. Merker du at situasjoner blir noe kaotiske, ta deg tid til å stresse ned. Spesielt i første halvdel av februar kan du merke at energien ikke er helt på topp, noe du så absolutt ikke liker. Det er best å akseptere situasjonen fordi snart blir det igjen full fart.

Tyren: 19.4.–19.5.

Kjærlighet og samliv: Det kan faktisk skje noe svært hyggelig i kjærlighetslivet ditt. Er det noe du har gått og håpet på, kan dette faktisk komme helt uventet. I flørt og romantikk er du svært aktiv for tiden. Din libido er fremtredende, og du er sexy i din lidenskap og intime eventyr. Du kommer til å få en meget hyggelig valentinsdag!

Økonomi og karriere: I januar bør du være litt omtenksom på hvordan du bruker pengene dine. Men ellers ser det lovende ut, spesielt det som kommer fra jobb og karriere. Ja, det kan faktisk skje at du får et tilbud om en ny utfordring i yrket ditt. Særlig om det er noe du har jobbet hardt for å oppnå. Sjefen din setter stor pris på deg.

Spesielle begivenheter: Rundt midten av januar kan du faktisk få en svært så hyggelig og velfortjent overraskelse. Dette kan ligge innenfor mange felter i livet ditt, men det er i hvert fall noe du vil sette stor pris på. Ellers er du inne i en vital og engasjerende tid. Din selvtillit er på topp. Du setter også stor pris på at andre verdsetter deg for den du er og det du gjør. Men ikke overdriv i dette for da kan du komme inn i krangler og diskusjoner som ikke tjener dine hensikter. Det er en fin tid for reiser, men i januar bør du sjekke at det ikke er noen misforståelser. Lytt til dine drømmer. De forteller deg noe viktig.

Tvillingene: 20.5.–20.6.

Kjærlighet og samliv: Gled deg, kjære Tvilling. Du er inne i en spennende periode for alt som er knyttet opp til kjærlighetslivet ditt. Mot midten av januar får du en kul nyhet eller det skjer en hyggelig overraskelse du ikke hadde forestilt deg. Tenker du å dra på en romantisk reise, blir tiden etter midten av februar best for slike ting. Du er flørtete av deg.

Økonomi og karriere: I første delen av perioden kommer du lengst om du samarbeider. Det er en fin tid for å sette i gang et yrkesmessig partnerskap. Mot slutten av februar tar ditt yrke og din karriere seg kraftig opp. Du er inne i en gunstig tid for penger og økonomi. Du er også mindre avhengig av andre for å realisere dine ideer og målsettinger.

Spesielle begivenheter: Du er meget omgjengelig og liker å være sammen med folk du kjenner. Men du bør også være klar over at et venn- eller bekjentskap kan bli testet, særlig om det har ligget og ulmet noen uklarheter i det siste. Men du er ganske diplomatisk og reflekterende av deg for tiden, så dette ordner du opp i. Mellom den 6. og 26. januar bør du i hvert fall unngå å komme i heftig diskusjon med noen. Muligheter for feiltolkninger og misforståelser er absolutt til stede. Februar blir en flott tid for å erverve seg ny kunnskap og viten. Du søker etter en større mening med og bak livet.

Krepsen: 21.6.–21.7.

Kjærlighet og samliv: I utgangspunktet er du inne i en skikkelig herlig periode for alle former for romantikk og kjærlighet. Spesielt ser valentinsdagen svært så lovende ut for deg. Selv om du søker lidenskap og ømhet, legger du også vekt på den fysiske og seksuelle siden i amorøse eventyr. Mange single kommer til å forelske seg.

Økonomi og karriere: Om du skulle oppleve litt kaos i yrke og karriere, blir det viktig at du tenker samarbeid og harmoni. Samarbeid blir også viktig for økonomien din, også den du deler med din partner. Det er mulig du eller dere får noen uventede penger inn på konto. Du bør unngå å ta svært viktige beslutninger om du ikke er helt sikker i din sak.

Spesielle begivenheter: Dette kan bli en intens tid for deg. Du har stor selvtillit, men samtidig er du utålmodig og vil at ting helst skulle skjedd i går. Det er ikke alltid at det skjer, tenk deg om før du hisser deg opp. Det blir viktig å tenke samarbeid og harmoni i alle former for relasjoner med andre mennesker. I tillegg er du inne i en fin periode for å rydde opp og gjøre endringer på ting du ikke liker i livet ditt. Et ryddesjau fra kjeller til loft kan være en god idé. Dette kan gå på et fysisk så vel som et emosjonelt, psykisk og mentalt plan. Å legge vekk gamle ting skaper grobunn for ny vekst og fremgang.

Løven: 22.7.–21.8.

Kjærlighet og samliv: Romantikk og kjærlighet er det helt store nå. Året starter med at du vil ut og ha det gøy og moro. Flørting og sensuell lek blir noe av din hverdag. Du er både sexy og sjarmerende og viser stor karisma. Forelskelser kan lett skje. Senere i perioden tar du kjærligheten alvorlig. Da ønsker du å knytte sterkere bånd til den du er glad i.

Økonomi og karriere: Du viser stort initiativ og gnist i den jobben du gjør til daglig, om den er betalt eller ikke. Men når det er sagt, bør du være klar over at i januar kan ting ta noe lengre tid før du får det som du vil. Deretter blir det langt bedre. I økonomien er du inne i en grunnleggende flott og ekspansiv periode. Men tenk deg om før du kjøper noe.

Spesielle begivenheter: Dette kan bli en svært konstruktiv periode, men det er et par ting du bør merke deg. Til tider kan du være lett irritabel og utålmodig. Ja, i enkelte tilfeller direkte uvøren. Så husk på dette om du begir deg ut på farefulle veier. På den måten unngår du uhell og ulykker. Å holde seg til skrevne og uskrevne regler og normer blir viktig. I hjemmet viser du stor entusiasme og engasjement. Så lenge dette er konstruktivt og fremtidsrettet, er det bra. Men tendensen kan være at din iver tar overhånd. Som ellers i livet akkurat nå kommer du lengst med å samarbeide med andre.

Jomfruen: 22.8.–21.9.

Kjærlighet og samliv: Året starter med en herlig tid for flørt, lek og romantikk. Du kan gå fra den ene forelskelsen til den andre. Men bare ha i mente at det tar litt tid før det utvikler seg til noe fastere. Valentinsdagen får du de mest herlige opplevelsene sammen med dine nære og kjære venner. En uskyldig flørt kan bli begynnelsen til noe stort.

Økonomi og karriere: Dette er en tid du kanskje bør la karrierespørsmål ligge. På et mer langsiktig plan lønner det seg å konsentrere seg fullt og helt om dine daglige arbeidsoppgaver. Men kommer det et flott tilbud på bordet, skal du selvsagt vurdere det. Men sørg for at alle forhold er skikkelig avklart før du skriver under. Penger er ikke til bekymring.

Spesielle begivenheter: Det er en helt spesiell begivenhet som spiller inn i livet ditt når det nye året starter. I tiden mellom den 6. og den 26. går din ledende planet, den kunnskapsrike Merkur, såkalt retrograd eller baklengs. Dette er energier du er godt vant til, men likevel kan det lønne seg å bli minnet på hva dette egentlig betyr. Du kan merke at energinivået ikke er helt på høyden i dette tidsrommet. Hvis så skjer, vet du årsaken. Bruk tiden til å planlegge, og sett deretter i gang for fullt – noe du så absolutt vil gjøre. Din iver etter å realisere deg selv er stor. Du snakker både godt og overbevisende.

Vekten: 22.9.–22.10.

Kjærlighet og samliv: I begynnelsen av året kan du få noen hyggelige overraskelser. Antagelig er dette knyttet til dine relasjoner og et parforhold spesielt. Jo lenger tiden går, jo bedre blir kjærlighetslivet ditt. Mange av dere som er på jakt etter en kjæreste, vil ha forelsket seg i løpet av første kvartal. Du er i et sexy og romantisk hjørne for tiden.

Økonomi og karriere: Du er inne i en tid hvor du bør la karriereplaner og de store perspektivene ut i verden ligge på hyllen. Det er først og fremst kjernesaker i den jobben du driver med til daglig som bør oppta deg. Muligheter for yrkesmessig fremgang og ekspansjon kommer senere. I økonomien er du entusiastisk, men ikke bruk penger uhemmet.

Spesielle begivenheter: Nå er det de nære ting som teller. Hus og familie blir viktig. Du har nå en topp mulighet for å skape fred og harmoni innenfor hjemmets fire vegger. Det er her du får støtte når det kan gå litt opp og ned i denne tiden. Men samtidig bør du sette av noe tid til å søke tilbake til dine røtter og se deg selv i en større sammenheng. Du oppdager verdifulle sider ved deg selv du ikke visste om. Etter hvert som tiden går, kommer du inn i en mer lystbetonet tilværelse. Å gå ut på byen og ha det gøy blir noe du prioriterer. Men i alt dette legger du også vekt på å realisere deg selv. Din selvtillit stiger.

Skorpionen: 23.10.–20.11.

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetslivet ditt kan gå litt opp og ned i denne tiden. Muligens er du så opptatt av deg selv at du ikke har tid til å tenke så mye på den amorøse siden i livet. I januar får du en hyggelig nyhet, men vær realistisk og ikke forvent mer enn det som er mulig. Mot slutten av perioden kommer det mer vitalitet inn i romantikk og flørt.

Økonomi og karriere: Kanskje kommer det noen endringer i det du driver med til daglig. Har du gått litt lei og trøtt, kan det skje ting som gir deg et nytt insitament. Januar er den beste tiden for penger og økonomi. Men hovedregelen er at du bør gå forsiktig frem.

Spesielle begivenheter: En viktig to-årlig syklus finner sted i horoskopet ditt. Din tradisjonelle planet, den romerske krigsguden Mars, går inn i ditt eget stjernetegn. Det betyr ikke at du blir mer krigersk av deg, men du blir nok sikkert mer ivrig og hevdende. Så lenge du bruker denne nye energien konstruktivt og fremtidsrettet, kan dette bli en topp periode. En annen viktig ting for deg blir nå hjem og familie. Det er nemlig her du finner støtte og hjelp om ting skulle bli litt kaotisk. Kanskje kommer du inn i uforskyldte situasjoner og må trå til for å hjelpe både deg selv og andre.

Skytten: 21.11.–20.12.

Kjærlighet og samliv: Det ser ikke ut som at kjærlighetslivet ditt har den strake veien. Det kan være noen dumper underveis, men til syvende og sist ser det ut som det går bra. Det ser heller ikke ut som at det er den helt store aktiviteten verken fysisk eller lidenskapelig for tiden. Kanskje et hemmelig forhold eller en forelskelse tar mye av din oppmerksomhet.

Økonomi og karriere: Generelt er du inne i en fin og ekspansiv tid for yrke og karriere. Men til tider kan du være både utålmodig og stresset. Det meste burde ordne seg for deg. Selv om det er en fin undertone i økonomien, bør du være forsiktig, spesielt med nye investeringer. Et godt råd på veien kan være at du ikke bør satse eller bruke over evne.

Spesielle begivenheter: Året starter med at vakre Venus går inn i ditt stjernetegn. Det er alltid behagelig å ha denne planeten plassert her. Du blir mer harmonisk og ser livet ut ifra et balanserende ståsted. Du kommer også til å legge mer vekt på hvordan du kler og ter deg. En ekstra kikk i speilet før du går ut, blir noe av din hverdag. Men rent bortsett fra dette, selv om du er opptatt av å vise verden hvem du er og hva du står for, bør du sette av tid til hus, hjem og familie. En riktig balansegang innenfor disse feltene vinner du på. På et dypere plan, bruk også litt tid på å se inn i ditt eget indre.

Steinbukken: 21.12.–19.1.

Kjærlighet og samliv: Det blir en topp start på det nye året for alle former for romantikk og kjærlighet. Kanskje blusser litt sliten lidenskap opp igjen i et forholdet du allerede er i. Men det kan også hende at du rett og slett går på en gammel kjæreste. Du er inne i et svært sexy og lekende hjørne for tiden. Du har masse sjarm og er karismatisk.

Økonomi og karriere: Intensiteten i karrierespørsmål avtar noe. Yrket blir også mindre stressende. Økonomien, spesielt den du selv skaper, lover meget godt fremover. Men når det er sagt, bør du ikke innlate deg på spekulative investeringer du ikke har spesielt god greie på. Bruk dine medfødte jordnære og realistiske holdninger i det meste du gjør.

Spesielle begivenheter: Nå blir det etter hvert full fart. Du har mange fine planeter som går igjennom stjernetegnet ditt og påvirker deg på en dynamisk og harmonisk måte. Her snakker vi om ildsjelen Solen, verdiskaperen Venus og smarte Merkur samt intense Pluto, som du allerede har hatt her i noen år nå. Uansett hvor ivrig du er, bruk tiden frem til den 26. januar på å planlegge og reflektere over hvordan du gjør ting. Etter denne datoen står du fullstendig fritt i alle dine handlinger. Du er også inne i en tid hvor du higer etter å utvide ditt nettverk. En overraskende reise i slutten av februar lover bra.

Vannmannen: 20.1.–18.2.

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetslivet kan gå litt opp og ned i begynnelsen. Du får en kjempeartig nyhet eller overraskelse. Utfordringen her blir ikke å forvente mer enn det som er mulig. Fra midten av februar kommer du inn i en skikkelig kul tid for nærmest alt du kan ønske deg innen romantikk og kjærlighet. Du er sjarmerende og sexy. Du blir lagt merke til.

Økonomi og karriere: Det er ikke sikkert at alt på yrkes- og karrierefronten er like rolig. Spesielt om du har vært litt slapp og lite motivert i det siste. Men husk at du snart kommer inn i en dynamisk og hevdende tid. Du viser stor iver og liker å sette i gang med mange ting. Eventuelle utfordringer tar du på strak arm. Men unngå krangel med sjefen.

Spesielle begivenheter: Siden 2012 har din rådende planet, den store individualisten Uranus, til tider stått i et utfordrende forhold til altomveltende og grundige Pluto. For mange Vannmenn har dette vært til tider noe kaotisk. Denne planetkombinasjonen er nå så godt som over. Fordelen – om ikke alltid like hyggelig – er at man har fått ryddet opp i mange ting i livet. Men nå kommer du inn i en dynamisk og fremtidsrettet vekstperiode. I tillegg til dette har du mange flotte planeter som går igjennom stjernetegnet ditt. Du tenker raskere enn lynet, er harmonisk og stoler på deg selv.

Fiskene: 19.2.–19.3.

Kjærlighet og samliv: Du står høyt i kurs når det gjelder romantikk og kjærlighet for tiden. Om dette er sammen med din elskede partner eller om det gjelder en tilfeldig flørt ute på byen, avhenger av din egen situasjon. Søker du en kjæreste, finner du henne eller ham i din bekjentskapskrets. Men det å etablere et helt nytt parforhold kan ta noe tid.

Økonomi og karriere: Året starter bra for penger i forbindelse med jobben. Men du bør likevel ikke bruke mer enn hva kontoen din tillater. La selve karrieren ligge i ro en stund. Konsentrer deg heller om ting som må gjøres her og nå. Kanskje du blir sent på en reise, muligens til utlandet. Da kommer du hjem med flotte resultater som også gir kroner i kassa.

Spesielle begivenheter: Du er svært sosial av deg og bruker mye tid og energi på dine venner og bekjente. Det gjør du rett i. Dette bringer deg fine muligheter både rent yrkesmessig og i kjærlighetslivet. Så bare si ja takk til alle innbydelser som dukker opp. Selv om du burde bruke litt tid i tenkeboksen før du setter i gang med saker, har du masse energi når du først begynner på et prosjekt. Nå er det faktisk slik at du ikke trenger noen andre for å få gjort dine ting. Men når det er sagt, vil det likevel alltid hjelpe deg å samarbeide med andre selv om du er sjefen, formelt eller ikke. Februar lover godt for lange reiser.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode