Skip to main content

Fullmåneeklipse i Tyrens tegn

Tirsdag 8. november er det en full måneformørkelse eller eklipse i Tyrens tegn. Dette er en intens periode energisk sett − det er virkelig en tid for å gi slipp og legge bak deg det som ikke gagner deg lenger. Bruk energien som «herjer» nå til å gå inn i vinteren på best mulig måte.

Fullmåneformørkelse i Tyrens tegn 8. november klokken 12:02.

Denne uken har vi en gnistrende energi rundt oss, grunnet fullmåneeklipsen. Vi kan dessverre ikke se formørkelsen fra Norge denne gangen, men vi kan uten tvil kjenne den. Eklipser er alltid intense, men denne fullmåneeklipsen i Tyren er ekstra intens. Spesielt hvis du har litt blokkeringer og utfordringer med økonomien.

En fullmåneeklipse, også kalt formørkelse, skjer når jordklodens skygge dekker månen. Månen får under formørkelsen en rødlig farge og kan derfor også kalles blodmåne. Denne gangen synes ikke formørkelsen fra Norge, men vi kan uansett kjenne energiene som denne hendelsen medbringer.

En tid for å gi slipp

Når det er fullmåne er det alltid en flott tid for å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. En eklipse forsterker dette aspektet veldig. Astrolog Yasmin Boland beskriver eklipser som at månen er på steroider.

Eklipser kan virkelig hjelpe deg til å gi slipp på det du ikke trenger lenger, skrelle av lagene på løken og komme inn til kjernen for så å komme deg videre. Bruk denne fullmånen i november godt til å tilgi og fokusere på takknemlighet.

Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner eller andre ting kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte for å hjelpe deg med å gi slipp og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og som blokkerer energien din.

Frostmåne

Fra gammelt av ble novembers fullmåne kalt frostmåne og mørkemåne (på den nordlige halvkule). Dette kommer av at på denne tiden kommer frosten inn for fullt og nettene er mye lengre enn dagene. Det er en mørk tid.

På alle måter er dette en tid for å trekke seg tilbake, søke innover, kjenne etter hva som fungerer for deg og hva som ikke fungerer. Hvordan kan du ha det aller best med deg selv?

Dette kan være en fin ting å reflektere over, i tillegg til pengetematikken (bekymringer rundt økonomi) som også følger med Tyrens energi denne fullmånen.

God fullmåne og eklipse i dag, bruk energien for å bygge deg selv opp! ♉✨

Måneklem og heiarop sendes fra Ragna ‍♀️

Her kan du lese mer om hva du kan gjøre når det er fullmåne:

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.