Skip to main content

Dette skjer på himmelen i november

Kjærlighet og penger sprenger sine grenser! Når det gjelder kjærlighet og penger kan vi oppleve at disse to områdene som står svært så sentralt i våre liv, faktisk kan få oss til å gjøre ting vi ellers ikke ville ha gjort.

Vi engasjere oss i saker som ligger utenfor våre vanlige aktivitetsområder. Årsaken til dette ligger i et astronomisk fenomen hvor planeten Venus går lenger ut i verdensrommet enn det Solen og Månen gjør for tiden. Som hersker over Vekten vet vi at Venus er vår store kjærlighetsgudinne. Men Venus er også hersker over Tyren som innebærer at hun også står for de materielle verdier og goder vi søker. Det behøver ikke ligge noe negativt som sådan i dette her. Men vi bør likevel tenke oss litt ekstra om i denne tiden. Vær klar over at vi kan både tørre, eller direkte være dumdristige nok, til å foreta oss ting vi ellers ikke ville ha gjort. Men vær også klar over at det å gå inn i ukjente områder også kan føre med seg en del usikkert. Det som er viktig er at uansett hva man gjør, blir dette med sannhet, ærlighet og respekt både overfor seg selv og andre et kjernepunkt.

Kjærlighet og romantikk
Når det gjelder kjærlighet og romantikk, kan vi oppleve at vi forelsker oss i noen vi trodde vi slettes ikke kunne bry oss om. Men dette kan også være at vår partner, kjæreste eller elskede kan gå utover sine vante områder i elskov og romantikk. Kan også være at vi blir tiltrukket av mer ekstremt private, eller det motsatte, offentlige relasjoner både i romantikk eller det å omgås andre mennesker.

I økonomi gjelder alt fra at vi kan få et mer konservativt forhold til pengebruk, eller at vi tar motet til oss og tør å kjøpe eiendeler eller satse penger på mer spekulative investeringer. Hva som er rett eller galt er opp til oss selv. Viktig blir det å holde hodet kalt før man bestemmer seg. Men kanskje det blir også slik at det dukker opp en uforutsett pengesum fra et ukjent sted, eller fra noen vi absolutt ikke hadde forestilt oss.

Eklipse i pengers tegn
Måneformørkelsen tirsdag 16. november, som delvis kan sees i Norge, skjer i den jordnære verdiskaperen Tyren. Selv om ikke Venus er dirkete involvert i eklipsen, kan likevel det som ble nevnt ovenfor om Venus og Tyren, påføre oss ekstra energi til enten å bruke mer, eller bruke mindre penger. Usikkerhet i finansielle saker øker. Vi trenger å tenke i nye baner når det gjelder hvordan vi erverver oss økonomiske midler, likså hvordan vi bruker de.
En magisk måneeklipse er egentlig for å feire noe – så la det skje!

Les horoskopet for november og desember!
Novembers stjernetegn Skytten
Desembers stjernetegn Steinbukken


Denne artikkelen handler om…


Tore Lomsdalen

Tore Lomsdalen har en doktorgrad i arkeologi fra University of Malta hvor han forsket på kosmologi i forhistoriske megalittiske templer på Malta. Han har også en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trintity Saint David, UK. Tore har bred internasjonal erfaring. Han holder kurs, foredrag, presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi. Se astrolom.no