Skip to main content

Uka starter med struktur og orden

Ukas første kort er «The Lord», som er det samme som Keiseren på norsk. Keiseren er dyktig til å se løsninger objektivt og vet at struktur og orden er viktig for å få store prosjekter i havn. Hvordan kan du strukturere deg slik at du kommer i havn med dine prosjekter i dag (og resten av uken)?

Keiseren er den fødte leder og han vet hva som må til for å få et prosjekt i havn, noen av valgene han tar kan virke kyniske eller kalde. Han tenker alltid på helheten og setter sine egne behov til side for å komme i havn. Selv om han kan virke kynisk og noen ganger kald er det fordi han vet i beinmargen hva som er bra for fellesskapet. Ta til deg noen av disse egenskapene i dag og du vil komme trygt i havn.

Tenk på helheten og ikke de små detaljene, logikk og struktur vil få deg lengst i dag. Få oversikt, planlegg uken og dediker oppgaver slik at du får et så godt sluttresultat som overhodet mulig. Dette greier du!

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Ha en strukturert og magisk start på uken✨

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.