Selvsikkerhet og indre styrke vil blomstre i dag

Ukens siste kort ble Styrke som er fra Den store arkana. Dette vakre kortet står for selvsikkerhet, mot, indre styrke og det og være sterk ved å tro på seg selv eller sine prosjekter. Disse kvalitetene vil blomstre hos deg i dag og det vil føles lettere å følge hjertet og ta vanskelige valg.

På kortet ser vi en stolt dame ved siden av en majestetisk løve. De ser på hverandre med mildhet og godhet. Her finnes ingen frykt. Damen vet at hun er trygg og hun vet det helt inn i beinmargen! Din personlig styrke og kraft vil være sterk i dag.

Dette betyr at dagen vil bære preg av at din selvsikkerhet og mot stiger. Du vil føle deg enda mer i kontakt med hjerteenergien din og du vet at du kommer lengre med å være sterk i hode og hjerte, enn i musklene dine. Stå på og vær stolt av deg selv og dine prosjekter! Følg hjertet ditt og du vil oppleve stor glede og utvikling på alle plan.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en nydelig søndag fylt med herlig selvsikkerhet og indre styrke!

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️