Se det store bildet

Lørdag 10. juli. I dag er det «Three of Wands» − tre staver som er dagens kort. Det handler om å tenke langsiktig og legge planer for fremtiden. I dag er det også nymåne og en ypperlig anledning til å skrive en «ønskeliste» til universet og sette nye mål for deg selv.

I dag kan du se nye muligheter som åpner seg i livet ditt. Kanskje du tenker på å flytte eller reise eller bytte jobb. Tenk stort og se for deg ditt ideelle liv.

Tarotkortet «tre staver» fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Det er nymåne i krepsens tegn og derfor en veldig god anledning til å sette intensjoner og mål, legge planer og skrive ned ønsker for alt som har med hjem og familie å gjøre. Det viktigste ønsket gjør du om til en affirmasjon, altså en positiv bekreftende setning. Skriv det gjerne ned og ha det med deg som en påminnelse. Si det gjerne høyt. F.eks. «Jeg har et fantastisk hjem og et harmonisk familieliv». Virkelig føl det. Etterhvert som månen vokser vil ønsket ditt manifestere seg.

Tre staver er også et godt kort når det gjelder forretninger, kommunikasjon, skriving andre og kreative områder. En idé eller prosjekt du har jobbet med begynner nå å vise gode resultater. Dette er en produktiv energi som gir langsiktig avkastning. Det er også sannsynlig at dette handler om et samarbeid mellom deg og to andre.

Ha en spennende lørdag!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot