Skip to main content

Samarbeid er viktig i dag

Ukens siste kort ble det herlige Tre mynter. Dette kortet står for kreativitet, samarbeid og er et flott jobbkort med tanke på prosjekter. Samarbeid, uansett oppgave, vil være viktig.

Kanskje dere kan være kreative på jobben og arrangere noen spennende nettkurs eller webinarer? Det finnes mange muligheter til dette. Det kan også være en fin tid å være kreative og tenke langsiktig, altså legge planer for tiden fremover, dette er en tid for vekst. Kos dere med visualisering, planlegging og planting av nye ideer! Det som skjer av idemyldring og samarbeid i dag vil gi resultater i fremtiden

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Pust med magen og ta deg god tid med valg i dag. 

Hilsen Ragna ‍♀️

Under kan du se video hvor jeg formidler ukens siste budskap. Husk å sjekke ut vår flotte julekalender denne adventstiden hvor du kan vinne et årsabonnement med Medium hver uke.❤

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.