Skip to main content

Nyt søndagen

Søndag 17. oktober. I dag er dagens kort «The Sun», Solen. En vanskelig periode er over, solen bryter gjennom skylaget og livet føles lett og fylt med glede. Her snakker vi god stemning, latter, positivitet og suksess.

Solen er det gladeste kortet i tarotstokken så i dag ser ut til å bli en skikkelig fin dag. Har du gruet deg til noe eller venter du i spenning på resultatene av noe du har jobbet med? Da kan du ta det helt med ro. Det vil ordne seg! Fremtiden er lys og livet smiler.

Solen kan også varsle om en oppløftende, dog intens periode med mye aktivitet. Gi deg selv pauser innimellom. Det fine med dette kortet er at bekymringer og tunge tanker fordamper som dugg for ja, nettopp solen!

Dette er også en kreativ energi, så prosjekter du har arbeidet med en stund starter nå å bære frukter. På den sosiale fronten tyder solen på hjertevarme, omsorg, latter og lekenhet. Slipp løs det indre barnet i deg og ikke ta ting så høytidelig.

Uansett hvordan solen viser seg i ditt liv, ta imot den og nyt varmen og gleden den sprer.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 


Denne artikkelen handler om…


Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!