Skip to main content

Langsiktig positiv utvikling

Lørdag 2. oktober ble dagens kort «Three of Wands», altså Tre Staver. Du er kommet langt og styrer mot suksess. Noe du har jobbet hardt med begynner nå å vise gode resultater. Dette er en produktiv energi som gir god avkastning på sikt.

Tre staver handler om å tenke langsiktig og legge planer for fremtiden. Du oppdager nye muligheter som åpner opp for spennende og positive endringer i livet ditt. Kanskje du tenker på å flytte, reise eller bytte jobb. Tenk stort og se for deg ditt ideelle liv.

Tre staver er også et godt kort når det gjelder forretninger, kommunikasjon, skriving og andre kreative områder. Det kan godt hende at dette handler om et samarbeid mellom deg og to andre.

Alt er mulig for deg. Fortsett det gode arbeidet!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.