Kreativ energi og spirituell vekst i dag

Ukens første kort mandag 25. januar ble Ingwaz. Dette er navnet på runen som på norsk heter Ing og betyr forvandling og spirituell vekst.

På kortet Ingwaz ser vi en nydelig løve som hviler på en seng av krystaller, og over hodet svever det en glitrende krone av krystaller og stjerner. Løven er trygg, sentrert og på plass i seg selv. Og foran han vokser det opp en vakker plante nærmest fra ingenting.

I dette bildet er ikke løven mektig på grunn av sin fysiske styrke, klør og tenner. Her er løven kraftfull fordi den er så på plass og trygg i seg selv.

Dette betyr at denne dagen blir fylt av kreativ energi, og hånd i hånd med dette kommer spirituell vekst. Husk at det er mange måter å være kreativ på. Det kan hende du føler en kraftfull fremgang eller endring i ditt forhold til intuisjonen og klarsynet ditt. Kanskje du faller mer på plass i deg selv. Bruk gjerne tid på meditasjon og kreative sysler i dag.

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic OracleDen har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.