Klare tanker, oversikt og fokus kan prege dagen

Dagens kort ble den vise og smarte Luftkongen. Når Luftkongen kommer inn i livet ditt, så kan det være et tegn om at det vil være mest hensiktsmessig å bruke logikken, hodet og intellektet i viktige avgjørelser.

Den vise og smarte Luftkongen er en av tarotstokkens beste rådgivere og veiledere. Har du et problem så er dette fyren du skal gå til for å få satt ting skikkelig i perspektiv og for å få oversikt. Dette kan bety at du faktisk får hjelp av en rådgiver/ venn denne dagen, eller at du selv finner denne roen og vet hva du skal gjøre.

Sett mer generelt kan det hende at denne dagenvil være preget av kommunikasjon, beskjeder og bruk av intellektet for å lykkes med enkelte problemstillinger.

Luftkongen har alltid full oversikt og vet hvordan han skal bruke sitt skarpe sinn for å lykkes i sine prosjekter. Det kan hende at denne energien preger denne dagen for deg og at du ved å bruke hodet til å følge hjertet kan oppnå enda mer overflod og glede i livet ditt. Kanskje du mer enn andre dager står ovenfor oppgaver som krever mer av ditt intellekt.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en klar og fokusert tirsdag ✨

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️