Energisk avslutning på uken

Ukens siste kort søndag 13. desember ble den impulsive, energiske og smarte Luftknekten. På dette kortet står disse stikkordene: «Begivenheter som skjer raskt. Ta deg tid til å vurdere alternativene nøye. Kreative løsninger.»

Dette kortet har masse energi og viljekraft i seg og dette vil smitte over på deg i dag. Knekter handler alltid om handling og bevegelse og i dag kan det hende at det blir for mye av det gode, spesielt hvis du er litt impulsiv av natur ellers óg.

Hvis du står ovenfor noen viktige valg i dag, så sørg for å stoppe opp litt, puste, jorde deg og tenke deg godt om. Det er fort gjort å kjøre på litt for fort da man blir revet med. Det kan hende at det er bedre å si nei først, for så å heller ombestemme seg.

Samtidig så kan denne energien være det sparket bak du trengte for å få hjulene i gang. Så ikke bli overrasket om du bråbestemmer eller ombestemmer deg i dag. Dette er en dag som mye kan skje på kort tid!

Hold deg fast i svingene og ha en nydelig Luciafeiring! ?

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine, illustrert av Steve A. Roberts og er gjengitt med tillatelse. Den kan kjøpes hos Lille Arkana.