Skip to main content

En rolig start på årets første uke

Ukens første kort ble den stødige Jordknekten. Dette betyr at i dag kan vente deg en eller annen form for positiv fremgang i økonomien, karriere eller i deler av ditt materielle liv. Jordknekten har det ikke travelt, så det blir en stødig og rolig start på årets første hele uke.

Kanskje du søker på en jobb eller blir kalt inn til intervju denne uken. Det kan også hende det er snakk om hussalg eller huskjøp. Jordknekten kan også bety at du begynner på et nytt prosjekt eller kanskje du ta en hobby et steg videre og begynner å tjene penger på det. Masse spennende muligheter denne dagen.

Det kan også hende at det kommer en driftig, litt treig, men flink og hjelpsom mann/(kan også være kvinne) som hjelper deg med å få fremgang i ting. Dette er en rolig og stødig energi, så et skritt om gangen og tålmodighet er viktige stikkord for denne dagen.

Kortet er fra kortstokken Tarot Cats som er laget av Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en magisk og stødig første mandag i 2023!

Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.