En dag fylt med glede og vitalitet

Ukens siste kort ble det glade og vitale Solen fra den store arkana. Gled deg til en dag fylt med glede, latter og vitalitet!

Solen er en arketype som handler om stor glede, godt humør, håp og store forventninger – dagen i dag kan være preget av dette. Dette kortet kan også bringe budskap og råd om å tilbringe litt tid med barn og/ eller la ditt indre barn få mer spillerom. Dette frigjør kreativitet og nødvendig glede i din arbeidshverdag. Kanskje det også gir deg en ny innfallsvinkel og tolkning av en mulig problemstilling. Barn ser ting helt ufiltrert og annerledes enn hva voksne gjør. De lever 100% i nået.

Når Solen kommer til oss i kortlegg, store eller små, så er nøkkelen til suksess alltid å følge det som gjør deg glad og som gir deg livsgnist. Hvis du står ovenfor et valg i dag, er det som gir deg glede din ledetråd.

Uansett hva det er du skal i dag, så er dette kortet et meget godt tegn og få Stå på med dine planer og tro på deg selv og dine prosjekter. Gled deg til en dag fylt med glede, latter og vitalitet!

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en gledelig søndag☀

Hilsen Ragna??‍♀️