Skip to main content

Dagens kort 17. november

Å motta Rotblomsten er en bekreftelse på din stødige og grunnede energi, og næringen den gir til din blomstring. Du vet at det kun er når røttene dine er dypt plantet i jorden at du virkelig kan strekke deg mot himmelen.

39 ROTBLOMSTEN

Energier: stødighet, stabilitet, jording  

Hva ser du der oppe blant stjernene, som er ment for deg? Fortsett å kjenne på den gode energien av jording, stabilitet og trygghet; både i deg selv og her på planeten. Det er essensen av disse energiene som vil føre deg til nye høyder. Ta godt vare på deg seg og gi næring til ditt eget jordsmonn. Du vet nøyaktig hva du trenger for å opprettholde denne gode rotenergien. Husk at din stødige energi også kan være til støtte for andre. Spre frøene dine av godhet og trygghet med vinden, som vil så nye frø av trygghet og godhet i andre. Du er stødig.  


Kortet og tekst er fra de magiske orakelkortene, Sjelens Speil ,som er laget av Kari Opsal. Kari har vært gjest på en av våre tidligere fredagslive og snakket om spirituelle guider. Du kan se opptak fra dette her.  Les mer om og kjøp kortene hennes her. Kortene er utgitt av Nor Agency.

–Ragna🧙🏻‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.