Jobb med dine relasjoner under fullmånen i mars

Palmesøndag 28. mars klokken 20:48 er det fullmåne igjen. Under denne fullmånen vil det være ekstra fruktbart å belyse ditt forhold til dine relasjoner.

Palmesøndag 28. mars klokken 20:48 er det fullmåne igjen. Denne gangen er den i det harmoniske og diplomatiske stjernetegnet Vekten. Når det er fullmåne er det en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokuser på takknemlighet. Under denne fullmånen vil det være ekstra fruktbart å belyse ditt forhold til dine relasjoner. Er det noe eller noen du trenger å tilgi?

28. mars, palmesøndag klokken 20:48 er det fullmåne igjen. Denne gangen i Vektens tegn.

Her kan du lære mer om hvordan du kan jobbe med fullmånen.

Fullmånen i Vektens tegn betyr at alt som har med relasjoner å gjøre, både romantiske og andre, er fine å jobbe med. Når månen er full så er ofte energiene og følelsene på høygir. Se på det som en mulighet til å jobbe med det som ikke gagner deg lenger, se det, gi slipp på det og se fremover med ny og positiv energi.

Kjenn etter under denne fullmånen i påskens start. Hva eller hvem er det du trenger å tilgi for å komme deg videre inn i denne våren på best mulig måte? Bruk den fantastiske energien og momentet til å overgi bekymringer til universet.

Yasmin Boland har noen flotte forslag til spørsmål du kan jobbe med under denne vakre fullmånen:

Hvordan står det til med dine relasjoner? Både romantiske og ellers? Ta en sjekk med deg selv denne fullmånen. Tilgi, gi slipp, og fokuser på det du er takknemlig for.
  • Hvorfor er jeg irritert eller bitter på hva han/hun gjorde mot meg? Gi slipp nå.
  • Hva er det jeg hadde elsket å gjøre i mine forhold?
  • Spør deg selv disse to spørsmålene for hver relasjon du syns er vanskelig.

Fokuser på takknemlighet

Etter at du har skrevet ned ting som kanskje er frustrerende, brent opp disse lappene (et fint lite rituale å gjøre), eller hatt en eller annen form for tilgivelsesprosses, så er det kjempefint å heve den energifrekvensen med takknemlighet.

Tenk på minst tre ting du er takknemlig for med hver relasjon du har jobbet med under denne fullmånen. Det vil hjelpe deg å snu fokuset fra irritasjon og bitterhet til glede og kjærlighet. Takknemlighet er virkelig magi i praksis!

Les mer om takknemlighet her. 

Ønsker deg en magisk og harmonisk fullmåne i den første vårmåneden!

Ønsker deg som leser dette også en riktig GOD PÅSKE!

Fullmånehilsen sendes fra Ragna ?

Kilder: