Skip to main content

Spirituelle medlemsportaler på norsk

Det finnes noe for enhver smak nå av spirituelle medlemsportaler på nettet hvor man deltar i et fellesskap med likesinnede og får hjelp, støtte og inspirasjon til personlig vekst og spirituell utvikling. For mange er dette et fint alternativ til å delta fysisk i en spirituell sirkel eller kurs i selvutvikling med fysisk oppmøte. Her har vi laget en oversikt over noen av de flotte portalene som finnes innen dette spennende feltet som stadig ekspanderer og vokser.

Savner du kontakt med spirituelt likesinnende, et fellesskap eller et sted hvor du kan vokse og utvikle deg personlig og spirituelt? Det finnes en del små og store spirituelle grupper eller sirkler landet rundt hvor folk møtes for å snakke om spirituelle tema, dele opplevelser og erfaringer, meditere, kanalisere, øve på spirituelle evner, snakke om tarot eller lignende. Å dele med andre og øve på ulike tema og evner i en sirkel kan være utrolig berikende, inspirerende og tenne gnister av håp og motivasjon.

Men det er ikke alltid så lett å finne slike spirituelle grupper eller sirkler der man bor, og ofte kan reiseveien bli for lang. Heldigvis finnes det flere spennende medlems- og kursportaler på nettet nå som tilbyr et slikt fellesskap, uten at du trenger å bruke tid på å reise dit.

Under er en liste over det vi fant av aktuelle spirituelle medlemssider og kursportaler på norske nettsteder. Vi tar et stort forbehold om at listen absolutt ikke er fullstendig og må nok oppdateres jevnlig fremover. For etter pandemien har det vært en sterk vekst i slike online portaler.

Spirituell utvikling med Sissel Grana

Dette er en kurs- og medlemsportal hvor du får utvikle deg spirituelt. Sissel Grana forteller om egne opplevelser og erfaringer og deler kunnskap og spirituell visdom. Du får verktøy for meditasjon, indre ro, positive tanker og blir kjent med egne evner. Du lærer å stole på intuisjonen, slik at du tar valg som er riktig for deg.

Sissel Grana er healer, dyretolk og åndelig lærer. Hun er registrert healer og medlem i Norsk spiritualistisk healerforbund.

Deltakerne får en dypere bevissthet rundt emner som energier, meditasjon, healing, chakra, klarsyn, hjelpere, guider, engler, å åpne opp og stenge/beskytte seg for energi, dyrekommunikasjon, mediumskap, reading, husrens, hypnose, bruk av pendel, sjamanisme, trommereise, sjel og selvutvikling, for å nevne noe. Kurssendingene kan sees når du vil, og man kan bli med på livesendinger to onsdagskvelder i måneden som varer i en time fra klokken 20:30. Man trenger ikke mikrofon eller kamera for å delta, men alle ser og hører Sissel og det hun deler på skjermen og alle kan stille spørsmål underveis.

«Kort og godt hjelper jeg mennesker og dyr ved å bruke mine evner og samarbeide med de gode kreftene som hjelper meg. Mitt mål er å gjøre livsveien for andre lysere», skriver hun på nettsiden. Vi har publisert flere artikler om Grana på medium.no: Søk på «Sissel Grana».

For mer informasjon, se: www.sisselgrana.no/spirituell-utvikling

Økt hverdagsmagi i Ånd og vitenskap – The Community

Dette er en spirituell medlemsportal og et spirituelt fellesskap som for alle som ønsker mer hverdagsmagi. Lilli Bendriss og Camillo Løken står bak denne portalen, hvor de tilbyr eksklusivt materiale.

Hver måned står et nytt tema i fokus, med åndelig påfyll for kropp, sinn og sjel som skal hjelpe medlemmene på deres spirituelle reise. Ånd og Vitenskap er for alle med et åpent sinn, som vil være med i et fellesskap med spirituelle mennesker. Medlemmene blir del av en spirituell familie med likesinnede som støtter, forstår, hjelper og veileder hverandre.

Her får man guidede meditasjoner, kanaliserte beskjeder fra Universet via Lilli hennes hjelpere – «De eldres råd», samt tips, råd, øvelser og teknikker. Her tilbys hjelp til økt bevissthet og forståelse av hvordan du kan skape mer flyt i livet. Medlemmene får tilgang til en lukket Facebook-gruppe, samt temavideoer med Camillo, hvor spennende forskning er inkludert. Hver måned får du en video med Camillo som gir råd, veiledning og tips til personlig utvikling. Innimellom arrangerer de også en 30 dagers utfordring som kan «løfte livet til nye høyder».

Lilli Bendriss ble gjennom flere år kjent som medium og klarsynt blant annet i programmet Åndenes makt på TVNorge. Hun er forfatter av flere bøker. Camillo Løken er forfatter, kurs og foredragsholder innen temaer som berører kropp, sinn og sjel. Han har produsert og utgitt flere nettkurs, bøker, podkast, og holdt hundrevis av kurs og foredrag. Sammen driver de også den tilhørende podcasten Ånd og Vitenskap.

For mer informasjon, se: andogvitenskap.no/medlemsportal

Feminin flyt: Passasjen søsterskap ved Iselin Larsen

Passasjen er Iselin Larsens medlemsportal for jenter og damer som ønsker å leve i flyt med sin syklus, naturen rytmer og få en sterk forbindelse til sin feminine kraft. I portalen får du massevis av verktøy, seremonier og øvelser som fremmer et mer feminint og syklisk liv.

I introduksjonen til portalen står det: «Hver eneste dag kjenner kvinner over hele Norge på en lengsel og en trang til å gjøre noe annerledes. Måten de lever livet føles ikke riktig, men de vet ikke helt hva de skal forandre. Denne indre stemmen er det feminine som våkner i dem, som vekker dem fra innsiden. I Passasjen blir du guidet tilbake til ditt indre, slik at du kan leve autentisk og i takt med deg selv. Men også bryte gamle mønster som holder deg tilbake.»

Iselin Larsen er forfatter av Feminin flyt: Syklusmagi for nybegynnere, og har inspirert tusenvis av kvinner til å leve mer syklisk og feminint – gjennom kurs, foredrag og innhold på sosiale medier. Hun oppfordrer oss til å lytte mer til kroppen og ta flere pauser for å bli tryggere, sette grenser og ta vare på seg selv. Hun lærer kvinner å planlegge etter syklusen, hvor man veksler mellom det feminine «være» og det maskuline «gjøre».

For mer informasjon, se: www.iselinlarsen.no/passasjen

Medium skrev også en sak om Iselin, i utgave 5-2022. Saken kan du også lese her på medium.no:

Mer magi i hverdagen ved Kristin A. Norenberg:

Dette er en medlemsportal for alle som ønsker å forstå mer av sitt magiske univers og hvordan du kan bruke dine sensitive og spirituelle evner for å få det bedre og for å leve et mer magisk liv. Det passer for deg som vil øke dine frekvenser og få mer kontakt med din spirituelle side – og for deg som ønsker å være del av et spirituelt fellesskap.

Kristin A. Norenberg har flere sertifiseringer i NLP coaching og som healer og medium. Hun er også Life Alignment practitioner.

Her er masse inspirasjon, kursvideoer, meditasjoner, verktøy og oppgaver som handler om å i balanse og flyt, leve etter intuisjonen som GPS og oppleve hvordan du kan skape mer magi i hverdagen. Kristin legger også ut ulike ting hun kanaliserer av ulik visdom fra andre sfærer.

− Selvutvikling handler ikke handler om å utvikle deg, men å vikle deg ut av gamle mønstre, mener Kristin. Hun hjelper folk med å bli bevisst, rydde og finne tilbake til seg selv, for å kunne stå stødig i din egen kraft, sier Kristin A. Norenberg.

Kristin har i over 20 år vært leder og toppleder i noen av Norges største bedrifter. Men på en reise til Nepal for mange år siden møtte hun en synsk mann som vekket noe i henne. Han fortalte om sjel og en høyere kunnskap som hun ikke hadde hatt interesse av tidligere. Siden har hun tatt flere sertifseringer i NLP coaching, og som healer og medium. Hun er også Life Alignment practitioner – et energihealingsystem som handler om hvordan vi balanserer og rydder opp i livet vårt. Kristin er forfatter av Med hjertet som GPS og Balansekvinnen.

Medlemsskapet betales for én måned eller et år i gangen. Kursportalen omfatter per i dag 13 moduler samt opptak av mange livesendinger. En kveld i måneden er det et treff på Zoom (10 treff i året) der du kan stille spørsmål og de som vil kan få en mini reading med kort og/eller coaching. Opptak av disse er tilgjengelig hele året for medlemmer. Du blir også medlem av en lukket Facebook-gruppe.

For mer informasjon, se: kristinnorenberg.no/mer-magi-i-hverdagen-kort

Fredsarbeid i heimen ved Annabell Stefanussen

Dette er en kurs- og medlemsportal for foreldre og foresatte om hvordan man kommuniserer med barn og unge på en tydelig og vennlig måte, og hvordan man kan være god leder for dem. Her er ferdig innspilte videoer og skriftlig materiale med oppgaver som man følger i eget tempo i løpet av ett år, ved siden av at man får delta på livesendinger.

− Du som er forelder er også leder for dine barn, dette er den viktigste lederrollen du noensinne vil ha. Det er min overbevisning og påstand at jo mer velfungerende vi som foreldre blir, jo mer vel­fungerende blir ungene våre. Den beste investeringen du kan gjøre for dine barn er å utvikle deg selv og ta godt vare på deg selv, mener hun, sier Annabell Stefanussen.

For å kunne kommunisere på en klok måte, kan man ha behov for å tilegne seg noen kommunikasjonsmetoder og verktøy man straks kan ta i bruk. En måte er å tenke på deg selv som en bevisst leder og en god rollemodell, mener Annabell Stefanussen.

Hun har 10 års utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt som gestaltterapeut, veileder, organisasjonsutvikler og konflikthåndterer. Hittil har hun nådd ut til over 60 000 personer med sine webinarer på nettet om kommunikasjon og ledelse for foreldre og omsorgspersoner. Hun har skrevet boken Fredarbeid i heimen og har en podcast med samme navn. Konseptet hennes handler om hvordan vi på best mulig måte løser utfordringer som dukker opp i familier. Her gir hun tips, råd og metoder for kunne kommunisere med barn og unge på en vennlig og tydelig måte.

For mer informasjon, se: www.annabellstefanussen.no

Les også denne saken med intervju av Annabell Stefanussen for Medium:
Foreldre er ledere for fredsarbeid

Her er link til en YouTube video hvor Annabell forteller litt om sitt konsept.

Meditasjonsportalen ved Torill Taftø

Meditasjonsportalen Se din indre visdom og styrke sies å være Norges største meditasjonsportal. Bak den står Torill Taftø, som er sertifisert meditasjonslærer, utdannet helhetsterapeut og spirituell veileder.

− Vet du hva de med mest suksess i verden gjør regelmessig? De mediterer. Det er alt fra verdens øverste ledere til toppidrettsutøvere, grundere, spirituelle, politikere, og musikere på høyt nivå. Enkelte store firma i andre land pålegger sine ansatte til minimum 20 minutters meditasjon i arbeidstiden, sier Torill.

Det er vist i forskning at meditasjon reduserer stress og kan være med på å redusere angst og depresjon. Det er også godt kjent at meditasjon kan gi økt klarhet, motivasjon, inspirasjon, optimisme, kreativitet og hjelpe deg til å endre livet slik du ønsker. Da øker også selvfølelsen, så du kan skinne i ethvert rom du befinner deg i.

Meditasjonsportalen har massevis av lydfiler med meditasjon innenfor mange ulike tema, og det kommer to nye meditasjoner hver måned. Man får også bli med i en egen Facebook-gruppe hvor det postes info og livesendinger og hvor man kan stille spørsmål og dele erfaringer og utfordringer. Her er også livesendinger hver måned hvor Torill snakker om månedens tema, meditasjon og personlig vekst. Hver måned er det fullmåne-meditasjon i gruppen. Torill har også en podcast, kalt Meditasjonsguiden.

Se mer info på nettsiden: www.torilltafto.com

Her er også link til en YouTube-video hvor Torill forteller om meditasjon og om sin egen reise inn i det.

Les også en sak Medium skrev om henne her: Meditasjon mot uro og angst: Begynn i det små uten for store krav

Feminin Urkraft ved Maria Nyvold

«Vekk dine spirituelle evner. Lære deg å ta i bruk healing, intuisjon og kunnskapen til de som var her før deg, slik at du kan finne veien hjem…, hjem til deg selv.» Dette er introduksjonen til Maria Nyvolds medlemsportal Feminin Urkraft.

Maria Nyvold.

Maria Nyvold har siden 2015 hjulpet flere tusen kvinner med spirituell selvutvikling og emosjonell healing. Gjennom yogakurs, bedriftsyoga, nettkurs, healing og 1-1 coaching, har hun tilnærmet seg kunnskap om de største utfordringene er for de som vil leve en spirituell livsstil. Maria har funnet de små forskjellene og gode tipsene som hun mener virker, som hun i denne portalen deler som en samlet guide.

Hun driver også en gratis Facebook-gruppe som heter «Feminint Fellesskap», et spirituelt online fellesskap hvor kvinner (og et par modige menn) står sammen og heier hverandre frem. Her holdes webinarer, «challenges» og spørretimer knyttet til spirituell selvutvikling og emosjonell healing.

Les mer om medlemsportalen og gruppa her: www.marianyvold.no/femininurkraft

Du er sterk & stødig & vet hvem du er ved Cathrine Stjern

«Stedet for deg som vil vokse, leve bevisst, ta ansvar og skape det livet du vil leve. Føl deg sterk, stå støtt og kjenn at du mestrer livet ditt på en fantastisk måte selv om hverdagen rundt deg er i kaos.» Dette er introduksjonen til Cathrine Stjerns medlemsportal.

Her får man lære verktøy for å håndtere utfordringer og livet på en bedre måte, som også gir mestringsfølelse, mer overskudd og gnist, står det på nettsiden stjernklinikken.no. «Erfar at du har påvirkningskraft på det som virkelig betyr noe og lev med en indre glød og et stort engasjement for det du har lidenskap for. Tar deg med på en reise gjennom livet.»

Sekken du bærer på ryggen din gjennom livet, er utgangspunktet for denne medlemsportalen. Målet er at du skal bli utstyrt med det du trenger, slik at du får mest mulig ut av dagene og livet blir slik du ønsker det skal være.

Cathrine Stjern har i 28 år lært bort verktøy som har virket og jobber som terapeut på Stjernklinikken i Trondheim. Det hele startet da hun som eneste kvinnelige befal fikk ansvar for å ta seg av de soldatene som ikke ville være i leiren av ulike årsaker. Det som hjalp den gang – og siden har hjulpet mange andre, har hun delt inn i tre steg:

 1. Lytte til utfordringen din.
 2. Snakke ut om hva som er lurt å ta med seg av tanker, følelser, opplevelser og tro videre i livet.
 3. Lære verktøy for å styrke deg mentalt (valg av tanker), psykisk (lære å håndtere følelsene), fysisk (styrke kroppen) og spirituelt – å undersøke om den troen og overbevisningene du har med deg fortsatt gjelder for den du er i dag.

Les mer om medlemsportalen her: www.stjernklinikken.no/medlemskap

Lunation – En moderne heksesirkel ved Ragna Søberg

Dette er en medlemsportal for deg som er nysgjerrig på det å være heks samt det paganistiske årshjulet. I denne medlemsportalen utforskes hver enkelt sabbat i årshjulet og hyller og hedrer magien i oss. Du binder deg «for et årshjul» om gangen og blir del av en likesinnet gjeng. Samlingene starter 1. august og holder sammen helt til neste sommersolverv.

Du får blant annet ukentlige digitale samlinger over Zoom hvor Ragna snakker om og leder seremonier, mini workshops og meditasjoner.

Ragna Søberg er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort. Ragna er skribent og sosiale medier ansvarlig i Medium.

For mer informasjon, se: ragnasspiritualcorner.com/register/lunation-en-moderne-heksesirkel NB: Det åpnes for nye medlemmer først i juni 2023.

Kickstart din sjelfulle business ved Mayka

Dette er et 16 ukers program og et samfunn for alle som ønsker å skape en sjelfull business man kan leve godt av. Det passer enten du er en gründer helt i startfasen eller om du er motivert for en ny start.

Her får man tett og grundig oppfølging av Mayka, samtidig som du kan utveksle erfaringer, løsninger og ideer med andre gründere. Hver uke er det gruppecoaching på Zoom, hvor du får svar på spørsmål. Det blir i tillegg opptak og du kan få svar på dine spørsmål selv om du ikke er fysisk til stede den dagen. Du får kontinuerlig tilbakemeldinger på forretningsmodell, tjenester, strategier, konsepter, tekster, videoer, bilder, annonser og tankesett.

Mayka har hjulpet mange gründere med å finne sin kraft og sin egen vei.

Programmet har rullerende opptak med oppstart hver mandag. Hver hverdag svarer Mayka også på spørsmål i en lukket Facebook-gruppe. Du blir også med i kreative kuber på tre-fire personer som skal jobbe tett sammen gjennom hele perioden. Du får også en sesjon med Gro Hatlemark med innføring i ditt human design, samt hvordan du kan styre etter det i din sjelfulle business. Human Design er et kart som tar deg i retning din livsoppgave og en bruksanvisning på hvordan du kan guide din egen og andres energi på best mulig måte.

Mayka er utdannet coach fra BI og Erickson, har studert buddhisme gjennom mange år og utdanner seg nå som tai chi- og qigonglærer. Bak seg har hun lang erfaring som journalist, informasjonssjef og kommunikasjonsrådgiver.

For mer informasjon, se: www.mayka.no

Les også:

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode