Skip to main content

Lær universelle lover og tiltrekk alt du ønsker

Når du kan kunsten å følge universelle lover, sies det at du kan få akkurat det livet du ønsker deg. Victoria Christensen er overbevist om at dette fungerer, for hun har selv fått et helt nytt og bedre liv på kort tid etter at hun begynte å leve etter disse enkle prinsippene.

Tekst og foto: Elisabeth H. Reynolds

De universelle lovene er basert på forståelsen av at alt i universet er energi, inkludert oss selv, og at energi tiltrekker seg samme type energi. Eksempler på universelle lover er tiltrekningsloven, den karmiske loven, loven om overflod og resonansloven.

− Universelle lover er for meg noen lover som vi vet bare er der, som vi vet fungererer ut fra våre erfaringer. Det er det samme som at du vet at loven om tyngdekraft fungerer. Hvordan vet du det? Fordi det er fakta. Det samme gjelder for eksempel loven om tiltrekning – at vi tiltrekker oss alt vi tenker og føler, sier psykoterapeut og kursleder Victoria Christensen.

Opprinnelig er hun fra Malaga i Spania, men hun har bodd i Norge siden 1986, og hun har to barn som er norske. For noen år tilbake buttet livet hennes tvert imot, og hun nådde bunnen på alle plan – økonomisk, spirituelt, relasjonsmessig, helsemessig og emosjonelt.

De siste to årene har hun gjennomgått en helomvending ved å lære seg å få utbytte av kraften i universelle lover. Hun har blitt klar over hvordan livet går i oppoverbakke dersom man ikke lytter til sine dypeste ønsker og sitt høyeste formål i livet, men i stedet bremser seg selv med sin egen frykt. Nå vet hun hva som skjer hvis hun virkelig lytter til sine dypeste ønsker og lever i overensstemmelse med sin kropp, sine tanker, følelser og sitt høyere selv.

− Universet stopper oss når vi har et formål og ikke lytter. Jeg hadde et dypt ønske om å få det bedre med meg selv og være til nytte for andre, sier hun. Nå vil hun så gjerne dele kunnskapen hun har tilegnet seg, med så mange som mulig. Hun har studert med blant andre Harrison Klein og Dawn Clark via ulike nettbaserte kurs.

− Dette er større enn meg selv. Det dreier seg ikke om mitt ego, om jeg er flink eller ikke flink. Jeg føler jeg har en gave som kan hjelpe mange. Mitt største ønske i livet er å hjelpe andre å ha et autentisk, meningsfylt liv, sier Victoria.

Å leve i overensstemmelse

Når man skal lære seg å utnytte kraften i de universelle lovene, må man også lære seg å være i overensstemmelse med seg selv. Å leve i overensstemmelse er å være i kontakt med sin intuisjon og lytte til sin indre stemme. Du er i balanse og lever i samsvar med kroppen din, følelsene dine, tankene dine og ditt høyere selv. Du opplever en tilstand av glede.

− Når du er i overensstemmelse, er du i kontakt med din intuisjon og du hører din indre stemme. Når du hører din indre stemme, vil du tiltrekke deg alle synkronisiteter, for universet vil bestandig sende deg det du ønsker. Dit kommer du hvis du er i overensstemmelse med deg selv. Ikke minst vil du føle at du skaper ditt liv, sier Victoria overbevisende.

Synkronisiteter er tilsynelatende tilfeldige sammentreff som du kan dra nytte av dersom du er bevisst på hva som skjer, lytter til intuisjonen og er i overensstemmelse.

− Tilfeldige sammentreff eksisterer ikke. «Tilfeldigheter» er alltid konsekvenser av det vi tenker, bevisst eller ubevisst. Universet arrangerer det slik at det du ønsker, kommer til deg. Det er synkronisitet, forklarer Victoria.

Synkronisitet er altså hendelser i livet ditt som er svar på dine dypeste ønsker. Man må være åpen for dem, lytte til sin intuisjon og være i overensstemmelse med seg selv for å få utbytte av disse hendelsene. Dine tanker, følelser og ditt høyere selv kommuniserer da godt med hverandre.

− Det viktigste er å leve i en gledesfylt tilstand. Husk at energi tiltrekker seg samme energi. Hvis du vil teste om du er i balanse inni deg selv, kan du dra til IKEA med tre små barn en fredags ettermiddag for å se hvordan du takler det, sier Victoria og smiler.

Vi ler godt sammen, for undertegnede innrømmer at hun nok hadde mistet sin balanse og blitt temmelig stresset! I en stresset hverdag mister vi fatningen, vi mister vår balanse, vår indre fred. Heldigvis er det flere ting som kan hjelpe i slike situasjoner. Stillhet og meditasjon, blant annet.

− Det betyr ikke at vi skal sitte og meditere hele dagen. Det tar fem minutter hver morgen og hver kveld. Lukk øynene, sitt i stillhet og spør ditt hjerte: Hva vil du vise meg? Vær takknemlig og lev i takknemlighet. Vær oppmerksom på dine ord, på hva du tenker og sier. Små ting utgjør en stor forskjell! Lev i kjærlighet og du vil tiltrekke deg kjærlighet, anbefaler Victoria.

Likt tiltrekker likt

Alt vi tenker og føler, er ladet med en form for energi, som enten er positiv, negativ eller nøytral. Den formen for energi vi sender ut, kommer tilbake til oss, enten vi vil det eller ikke. Det kalles tiltrekningsloven.

− Vi tiltrekker oss hva vi tenker og føler. Tiltrekningsloven fungerer bestanding. Den fungerer kontinuerlig. Hvilken vibrasjon, frekvens sender du ut, spør Victoria.

Hvis du har en dårlig dag og tenker at du er sliten, trett og at du ikke orker å dra på jobb fordi det er så kjedelig, så blir dagen din farget av dette. Du tiltrekker deg det som er negativt fordi du tenker i negative baner. Hvis du i stedet våkner opp og tenker på alt du kan være takknemlig for og alt du kan glede deg til å gjøre, blir dagen mye lettere. Dette høres veldig enkelt ut i teorien, men mange glemmer at alt vi tenker påvirker hva vi føler.

− Likt tiltrekker seg likt. Hvis du sier «Jeg er kjærlighet, jeg er vidunderlig, jeg er verdifull», så tiltrekker du det samme. Vi er absolutt alt det. Jeg tror at vi er lys og kjærlighet, sier Victoria.
Denne kunnskapen om de universelle lovene deler hun gladelig med sine klienter, og hun ser at de utvikler seg mye raskere nå enn da hun kun brukte eldre måter å jobbe på.

Loven om overflod

Forestill deg at du kan få alt du ønsker deg. Hva er det du egentlig vil ha? Hvordan vil du leve?

− Loven om overflod handler om at alt du innbiller deg eller forestiller deg, allerede eksisterer. Det er ingenting som ikke eksisterer. Det betyr at du kan få alt du ønsker deg. Du kan få uendelig med kjærlighet og du kan ha fantastiske relasjoner, sier Victoria.

Hun mener altså at alt vi ønsker oss, finnes i verden allerede, men de aller fleste av oss tror ikke at vi kan få alt vi ønsker oss fordi vi ikke fortjener det.

− Hvis du kan drømme om det, kan du få det. Hva er det du egentlig vil? Veldig mange vet ikke det. Folk er veldig flinke til å klage og sier de er så lei av jobben sin. Men hva er det du egentlig vil? Hvis dette var en magisk verden og jeg var en stor fe som gav deg tre ønsker – hva som helst: Hvordan ville det være i morgen når du våkner?

Her er det mange som melder pass. Vi vet ikke helt hva vi egentlig vil, og hvis vi vil noe spesielt, har vi ofte lite tro på at vi kan få det.

− Hvordan kan da loven om tiltrekning fungere, spør Victoria.

− Med kurset føler jeg at man kan forandre sin skjebne. Det er en stor påstand, jeg vet det. Og det har kostet meg lang tid, mange netter, mye svette og sorg å komme hit jeg er i dag. Men jeg vet at det trenger ikke å ta så lang tid. Det trenger ikke være så vanskelig, sier Victoria.

Hun holder også kurs om de universelle lovene, kalt Få et gledesfullt liv nå. På kurset lærer man først og fremst å leve i kjærlighet med seg selv og alt og andre.

− Vi er bare ett, og alt kommer fra samme kilde. Separasjon er en illusjon, hevder Victoria.

Misforstått karmalov

En annen viktig universell lov er den karmiske loven. Mange har misforstått hva denne egentlig handler om, og tror at de må betale for synder og feil de har gjort i tidligere liv.

− Det er ikke slik den karmiske loven fungerer. Karmisk lov er at «som du sår, som du høster. Som du gjør, som du får». Alt du gjør, har en reaksjon. Hvert valg du tar og hver handling har en konsekvens.

− Må man tro på flere liv for å kunne følge karmaloven?

− Nei. Det er ikke slik, dette gjelder det livet du lever nå. Jeg vet ikke helt om vi lever flere liv. Einstein sa at det finnes ikke tid og rom, men parallelle universer. Kanskje lever jeg her og nå i flere forskjellige liv samtidig, undrer Victoria.

Resonansloven

En annen viktig lov er resonansloven, som handler om hva vi føler – vår vibrasjon, frekvens og energi. Det handler om å bli bevisste på hva vi sender ut av energi til omgivelsene, og om hvordan energi fra andre påvirker oss.

− Det vi føler, er vibrasjonen vi har, sier Victoria. Hun sammenligner det med  strengene på en gitar, som alle sender ut frekvenser og  resonerer med frekvenser som ligger på samme nivå. Når du stemmer en gitar helt perfekt ved hjelp av en stemmegaffel, så vibrerer stemmegaffelen når du treffer 440 hertz, tonen A.

− Tonene resonerer. Det samme gjør du og jeg, og du med omgivelsene, sier Victoria.

Når du går inn i et rom med mennesker, kan du føle på kroppen om stemningen er hyggelig og løftende, eller om den er dårlig og trykkende. Dette handler om energien menneskene sender ut, og om de resonerer med den frekvensen du selv er innstilt på i øyeblikket.

− Jeg gir alltid mange konkrete eksempler, slik at folk forstår at det ikke er noe hokuspokus. Jeg liker ikke å snakke om ting og si at de må bare tro på det. Dette er metafysiske prinsipper, sier hun.

− Alt er mulig

Vi filosoferer litt over meningen med livet, og det viser seg at vi har litt ulike ideer om akkurat dette. Og i stedet for å spørre hva som er meningen med livet, spør Victoria: Hva er det alle mennesker ønsker seg?

− Jeg tror alle ville være enige om det. For det er fem søyler i livet vi alle vil ha. Det er relasjoner (familie, venner), kjærlighet (følelsen av å være elsket), jobb, penger og helse. Men én ting er å ønske, en ting er å ville ha.

− Mange vil ha ting, for vi tror at vi trenger ting for å være lykkelige. Men er du virkelig mer lykkelig hvis du har mer penger, bedre jobb, bedre hus, bedre bil. Å være lykkelig er en tilstand, det er noe DU er. Det er ikke noe du kan få. Hvis du er lykkelig – hvis du tror du fortjener det, vil du få det. Alt er mulig, sier Victoria.

− Det er veldig positivt, sier jeg og tenker at det høres litt for godt ut til å være sant. Likevel er det en del av meg som tror på dette, og den delen får jeg lyst til å lytte mer til heretter.

− Ja, men det er også fakta. I løpet av de siste to årene har alt har forandret seg. Jeg er lykkelig, jeg har det bra. Er det magisk? Er det bare tilfeldig? Kall det hva du vil…, avslutter Victoria med et lurt smil.

Kurs: «Få et gledesfullt liv nå»

Psykoterapeut Victoria Christensen holder kurs om de universelle lovene, kalt Få et gledesfullt liv nå: Hvordan du kan tiltrekke deg alt du ønsker deg. Der lærer du blant annet om de universelle lovene tiltrekningskraft, karmaloven, overflodsloven og resonansloven. Du får innsikt i hvordan du skaper ditt liv med tankene dine. Du får kunnskap om hvordan du får alt du ønsker deg på en lett og gledesfylt måte, samt hvordan du får et bekymringsfritt liv. Øvelser fra kurset kan hjelpe deg med å programmere en ny bevissthet, og du får redskap til å få det indre barnet i deg å føle seg verdifullt og trygt igjen. Victoria mener at man kan forandre sin skjebne ved å delta på kurset, og at dette kan være enkelt og skje ganske raskt.

Mer informasjon om kurset: www.marivich.com


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode