Skip to main content

Intensjon for dagen: Kunsten å gi slipp på stress og anspenthet

Her deler yogalærer og livsveileder Mari Anfinsen Nilsen en kort mental visualisering på video for å hjelpe deg å komme i nærmere kontakt med naturen og elementet vann. La deg inspirere til kunsten å gi slipp på stressende tanker og anspenthet.

Tekst: Mari Anfinsen Nilsen

La oss lage en god start på dagen sammen og sett deg selv opp for suksess. Få muligheten til å vende blikket innover og kom tilbake til en god dyp pust for å gi slipp på stress og anspenthet.

Pusten er den eneste måten vi mennesker kan påvirke det autonome nervesystemet. Det vil si at vi har muligheten til å redusere stress og skape mer balanse gjennom vår egen pust! Et verktøy som alltid er med oss, og som vi har muligheten til å benytte i hverdagen. 

I denne videoen lærer du grunnleggende pusteteknikk for å balansere nervesystemet og komme tilbake til kroppen din med stabilitet og trygghet.

Bli med på en kort mental visualisering for å hjelpe deg med å komme i nærmere kontakt med naturen og elementet vann. Hvor vi kan la oss inspirere til kunsten å gi slipp på stressende tanker. Få hjelp til å redusere de tankene som hindrer deg i å gå på veien mot de målene du lengter etter. 

Om Mari Anfinsen Nilsen: 

Mari har gjennom livsveiledning, kurs i sjamanisme og yoga funnet strategier for å håndtere ulike stadier av kronisk sykdom på en konstruktiv måte og gradvis funnet veien ut av mørket med kronisk utmattelse. I dag jobber hun som coach og livsveileder, holder kurs og underviser yoga. E-post: post@marianfinsen.com. Les mer på marianfinsen.com

Les mer om Mari her: 

Mari (29) ble kronisk syk i ung alder: Den uventede ensomheten som kronisk syk Medium


Denne artikkelen handler om…


Mari Anfinsen Nilsen

Mari Anfinsen Nilsen: Mari har gjennom livsveiledning, kurs i sjamanisme og yoga funnet strategier for å håndtere ulike stadier av kronisk sykdom på en konstruktiv måte og gradvis funnet veien ut av mørket med kronisk utmattelse. I dag jobber hun som coach og livsveileder, holder kurs og underviser yoga. E-post: post@marianfinsen.com. Nettside: www.marianfinsen.com