Fant lykken etter transformasjon

Roger Hegerland (56) som kaller seg Kingofkingz har gjennomgått en transformasjon fra en vond barndom preget av en voldelig og alkoholisert far, funnet lykken – en lykke han gladelig deler med andre. Alt startet med utbrenthet i rollen bygd på andres forventinger, et kall og en astrologisk innsikt basert på Saturns 29,5 års syklus rundt sola.

 

 

Asker-mannen Roger Hegerland ser ikke verden helt på samme måte som de fleste andre. Han er en tydelig og opprørsk sjel som har et sterkt budskap. Oppveksten ble preget av en far som var voldelig og alkoholiker. Det var mye psykisk og fysisk terror i oppveksten, samtidig som storesøsteren Anita Hegerland ble barnestjerne da hun var 8 år gammel mens Roger var 4. Som barn ble han den som gikk mellom foreldrene, en rolle som i mange år satte sitt preg på ham.
– I dag er jeg heldigvis fri fra vonde følelser og vanskeligheter. Jeg har vært en mann som har gått gjennom hele reisen alene, forteller han i et større intervju du kan lese i Medium nr. 3-2021 og på mittmedium.no senere.

Ble interessert i astrologi
Allerede i ung alder fattet han interesse for astrologi som et verktøy for å prøve å forstå hva som skjer i et vanskelig hjem bak fasaden og hvordan man kan forstå seg selv og andre mennesker. Han meldte seg på et kurs og studerte og lærte om astrologi i 15 år. Han har satt opp astrologiske kart og tolkninger for over 1500 mennesker.
– Astrologi er en fantastisk nøkkel som kan fortelle mye om hva som skjer i verden og om alle de prosessene vi mennesker står i og går gjennom. Livet er en repetisjonsøvelse i å bli bedre kjent med deg selv og dine omgivelser, forteller han blant annet mer om i intervjuet.

Deler livet inn i sykluser
Roger har utarbeidet sitt eget helt særegne «livssystem» hvor han deler inn livet i sykluser på 29,5 år som samsvarer med den tiden det for planeten Saturn å gå en runde rundt sola. Når Saturn har fullført en hel sirkel, varer den fra du er 0 til du blir 29,5 år. Mye i denne første sirkelen er bygd på hvilken påvirkning man får fra andres forventninger, og forandring kommer innenfra gjennom en prosess. I Rogers tilfelle var det møtet med utbrenthet etter barndommen, mye ansvar og jobbing som førte til at han skrev en bok på 2000 sider i løpet av fire måneder, som satte ham fri fra alle vonde følelser, en prosess for å slippe ut sannheten, alle følelser og den indre uroen han kjente på. I en alder av 29,5 år fikk han et kall og oppdaget et behov for frigjøring og «finne seg selv» ved å få frem sannheten og skyggesiden opp mot andres forventinger, pidestaller og trusler.

En oppdagelsesreise
Slik forklarer han inndelingen på 29,5 år.
– Den første sirkelen i mitt tilfelle varte fra 1965 til 1994 og var min barndom, ungdom, voksenliv, prosessen og frigjøringen fra en svært fryktinngytende og utfordrende oppvekst i en kjendisfamilie som endte med boken «Hvorfor er jeg redd deg pappa», en oppdagelsesreise gjennom barndom, ungdom og voksenliv for egenansvarsutvikling og frigjøring. Den andre sirkelen starter når du er 29,5 år, og er en slags repetisjon av den første, men hvor du nå skal mestre, løse og snu minus til pluss. Dette er Saturns andre sirkel. Her starter faktisk repetisjonen fra 0 år igjen. I året fra du er 29,5 til 30,5 år ser man nakent inn i sin egen sjel og sannheten om din sjel kommer frem. Det blir mange aha-opplevelser, og fødsel i ånd er mulig for mange.
Runde to er fra 29,5 til 59 år. Saturn er den store «timeren», så da begynner egentlig livsprosessen fra null igjen. Det vil si at når du for eksempel er 45 år, er du egentlig 15,5 år i din andre runde. Tenk hvilket nytt livsperspektiv dette gir oss! Du gjenopplever da din egen ungdom og vil gjerne gjøre alle de tingene du ikke fikk gjort i runde én. Så kommer runde tre. Den begynner når du er 59 år og varer til du er 88,5. Du er hele tiden i en prosess med deg selv og ditt bevissthetsnivå, så hvorfor vente på døden? Døden betyr bare at du må ut av kroppen og inn i en ny kropp på jorden, forklarer han.

Slik snur du motkraft til medvind
Roger tilbyr et unikt gratiskurs på fem leksjoner som lærer deg endringsmetoden PVX for å finne veien til indre fred, hvor alt endres i forhold til ditt ukjente jeg. Gratiskurset passer for deg som har møtt veggen, er utbrent i yrket eller rollen bygd på andres forventinger, relasjonskonflikter, endringer, angst, redsler eller som bare vil bli bedre kjent med deg selv på en varig måte.
Med endringsmetoden PVX hjelper Roger deg med å få oversikten og verktøyene du trenger for å skape forandringer i ditt liv på en effektiv måte. Du skaper positiv energi, bygger indre trygghet og har en solid oversikt i enhver krevende situasjon og endringsprosess.

Meld deg på gratiskurset på Pilkossvexst.simplero.com