Spør et medium og få svar

Her svarer Aud Rameckers Baltzersen på spørsmål om healing, kanalisering, mediumskap og åndeverdenen generelt. Denne gangen svarer hun på spørsmål om healing kan hjelpe mot sår, og om hva mørke flekker i auraen kan bety.

 

I denne faste Medium-spalten tar Aud Rameckers Baltzersen for seg temaer som kanalisering, mediumskap, husrens, healing og åndeverdenen generelt. Aud jobber som healer, medium, husrenser og spirituell prestestudent. Hun er leder av Det Spirituelle Hjem, som ligger på Hoff Terrasse 6 i Oslo. Har du spørsmål, send mail til aud@spiritualisten.no. Spalten under er fra Medium utgave 1-2021.        

Tekst: Aud Rameckers Baltzersen

Kan healing hjelpe på sår?

Hei! Jeg har fått et sår nede på leggen og det har blitt veldig mørkt, nesten sort. Legene har vurdert om jeg må amputere på sikt om såret ikke gror. Dette skremmer meg, og jeg er livredd for å måtte amputere leggen. Kan healing hjelpe slik at såret kan gro? Jeg begynner å bli desperat, og en venninne anbefalte meg å prøve healing. Jeg har selv aldri vært hos en healer selv om jeg har lest om healing.
Eva, 68

Hei Eva, og takk for du tok kontakt angående ditt spørsmål. Jeg har tidligere jobbet som sykepleier og har erfaring med stell av ulike sår, så jeg har stor forståelse for at du blir redd når du hører om amputasjon. Jeg jobber nå som healer. Vi healere har ikke lov til å love noen resultatet. Men som healer har jeg god erfaring med at sår kan gro ved både kontakthealing som betyr at du er til stede sammen med healeren og ved fjernhealing. Ved fjernhealing er ikke healeren til stede hos deg og du kan være hvor som helst i verden og få healing. Det fungerer siden det i en spirituell healing er våre healinguider som utfører healingen. Jeg fungerer som en kanal for healingen, og mine guider jobber gjennom meg ved kontakthealing, eller healingguidene mine «drar over» og jobber med deg der du er ved fjernhealing. Det er viktig at du får en kontinuitet på healingen. Jeg skal komme nærmere innpå hvorfor det er viktig.

Om du har mulighet, så oppsøk en godkjent healer for å få healing. Grunnen til at jeg anbefaler godkjente healere er fordi de jobber ut fra helsedirektoratets lover om alternativ behandling, og i en holistisk eller spirituell healing har healeren ofte en samtale med deg i forkant og etterkant av healingen. Samtalen har som hensikt å finne ut om det er noen mulige bakenforliggende årsaker til at såret ditt ikke gror. Etter første samtale og healing vil du kunne avtale med healeren og få jevnlig healing for å se hvordan resultatet blir. Healingen vil jobbe der det trengs for at såret kan begynne å gro. Noen ganger kommer utvendige sår til uttrykk fordi vi mangler mer omsorg eller kontakt med andre mennesker. Andre ganger må immunforsvaret bygges opp. Alder kan også spille inn siden huden blir tynnere og det kan være lettere å få sår. Enkelte ganger kan vi også lagre gamle emosjonelle traumer eller sår i kroppen som vi ikke har gitt slipp på. Det å bli sett og hørt av en healer er viktig i forkant av healingen. En healer som også er et medium, vil lettere kunne få inn hva det er som må til av endringer i livene våre for at healing skjer. Åndeverden kan heale på alt. Det er bevist opp gjennom tidene. Med fysiske healinger blir mennesker ofte helt friske.

Jeg kan gi deg to gode eksempler på hvor healing på sår har gitt meget gode resultater. Den første var på en eldre kvinne som fikk healing av meg og flere andre i et healerteam jeg er med i. Hun hadde hatt et sår som ble verre og verre i nesten fire år, og her var det også snakk om å kanskje amputere. Etter at hun begynte å få mer healing, merket hun først ingen endring, men hun merket at det ble jobbet inni såret hennes. Gradvis ble såret mindre og mindre, og det grodde helt fint og huden ble helt fin igjen og har vært det siden.

Det andre eksempelet er en kvinne som også hadde et sår som du beskriver, og som fikk beskjed av legene at hun kanskje måtte amputere leggen. Her ble det igangsatt fjernhealing hver dag fra rundt 30 healere som sendte fjernhealing på samme tidspunkt. Det tok bare en uke før såret hadde grodd helt igjen. Da hun kom til kontroll hos legen på sykehuset, måpte både legen og sykepleiere og lurte på hva som hadde skjedd. Hun fortalte dem hun hadde fått intensiv fjernhealing. Grunnen til at jeg skriver om disse to er for å gi deg håp og at det er mulig at sår kan gro. Jeg ønsker deg virkelig lykke til og hold motet ditt oppe. For mirakler skjer hver dag.  

Mørke flekker i auraen

Hei! Jeg har vært hos en klarsynt som blant annet leste min aura. Da hun gjorde det, så hun mørke flekker i min aura. I den forbindelse sa hun at dette kunne tyde på ustabilitet og ha med min helse å gjøre. Hun gikk ikke dypere inn på dette. I etterkant har jeg gått og grublet mye på hva det kan være, og nå det plager det meg i hverdagen å ikke vite hva det er. Kan du hjelpe meg?
Vilde, 42

Hei, du skriver at du fikk beskjed om at det var mørke flekker i din aura, men at du ikke fikk vite mer av henne du hadde en reading med. Det i seg selv er dårlig etikk. Kommer man med en slik uttalelse, må man gå inn på hvor i energien din det ligger og hva det betyr. Nå har jeg ikke deg foran meg, så mitt svar vil måtte bli generelt i forhold til hva dette kan bety.

Når det er mørke områder i en energi eller aura, må man først og fremst se på om de er klare eller uklare. Klare farger er alltid fint å ha, det viser styrke i livet ditt. Hvis fargene er grumsete, kan det være noe vanskeligere å tolke og indikerer usikkerhet.

Det neste spørsmålet vi må se på, er hva betyr mørke områder. Disse er ofte vanskeligere å se klart enn de lyse områdene hvor det er lettere å se fargene. Et område kan ofte virke mørkt når det er sort, fiolett, brunt eller bronse.

Sort eller mørkere grå kan indikere et helseproblem, men det synes like ofte for å fortelle om klare endringer og skifter i ditt liv. Du må derfor evaluere om du holder på med noen store endringer i ditt liv. Da betyr det kanskje dette. Hvis du har en fysisk eller psykisk sykdom, vil denne mørke fargen kunne indikere dette til du blir bedre. Da må du finne ut hva som skal til for at du blir bedre. Healing kan være en av flere muligheter. Hvile og nyorientering i livet kan være en annen måte å endre dette på.

Fiolett er en av de mørke fargene, men er også en av de beste. Den indikerer at du er en åndelig person, og du finner den gjerne hos personer som er tankefulle, vennlige og støttende. Alt dette er gode ting.

Chakraene.

Bronse indikerer at du har en stor humanitær side i deg og er også en god farge.

Brun tilskrives de som er arbeidsomme, jordnære og glade i å jobbe med planter, dyr og det som hører jorden til. Men brun kan også finnes hos folk som er selvsentrerte og egne. Dette kan være både gode og mindre gode trekk i et menneske.

Dette er generelle beskrivelser og alt jeg kan gi deg siden du ikke er hos meg. Du må føle hva som treffer deg av disse beskrivelsene, siden mørke flekker eller områder kan være alt dette. Når man jobber med aura og går dypere inn i fargene, kan de også bety en del andre ting siden hver farge må tolkes individuelt.

Husk også at din aura til en viss grad er et «øyeblikksbilde». Den kan like mye beskrive din sinnsstemning der og da som det beskriver din generelle energi. Det er omtrent som et bilde. I et øyeblikk er du glad, og i et annet trist. Så det du fikk beskjed om, kan være slik du følte deg der og da, eller det kan indikere en energi du har hatt over lengre tid. Det beste er om du føler på hvordan du har det i livet ditt nå og jobber med å gjøre det bedre. Du kan alltid styrke din egen aura ved å gjøre endringer. La aldri frykten styre deg eller ditt liv.