Skip to main content

Husrens på Skedsmokorset med bekymrede foreldre: Fra ubehag til harmoni

Ekteparet Helene og Jon bor på Skedsmokorset utenfor Oslo. De opplever hjemmet som mer ubehagelig å bo i enn rolig. En dag er det nok for ekteparet. Helene tar kontakt med magasinet Medium da plagene i hjemmet har blitt så ubehagelige at det går utover nattesøvnen til deres to barn. Døtrene på 3 og 5 år sover dårlig om nettene og er redde – noe som bekymrer foreldrene nok til at de tar avgjørelsen om å få renset opp.

Husrenser André Kirsebom har en innledende samtale med ekteparet og forklarer hvordan han jobber før han går i gang med å undersøke energiene i huset. Han forteller at han vil sjekke om det er avtrykk fra de som har bodd der tidligere og ånder.

Ekteparet kjøpte rekkehuset for to år siden. De forteller at de har hatt flere opplevelser andre steder de har bodd, men opplever det som svært ubehagelig der de bor nå. De voksne får hodepine når de er hjemme, det er en tung energi flere steder i huset, og de hører barnegråt og bankelyder i veggene. Døtrene Alva på 3 år roper og skriker om natten, mens Olivia på 5 år går mye i søvne og vugger fram og tilbake i sengen mens hun ser ut i rommet om natten. Begge foreldrene hører barnegråt som ikke kommer fra deres egne barn.

Jon sier han ofte kan få hodepine sammen med lyden av banking i veggene, spesielt ved kjøkkenet. Det er Helene som er mest plaget av de tunge energiene de opplever i huset. Hun forteller at hun er sensitiv for omgivelser og energier rundt seg, noe hun har vært siden 14-årsalderen. Hun får ofte migrene som går utover både jobb og hverdagssituasjonen i hjemmet. Hun føler seg konstant utmattet og får ikke gjort så mye som hun ønsker. Noe vi får vite mer om årsaken til etter søket av huset.

Ekteparet Helene og Jon bor i dette rekkehuset på Skedsmokorset utenfor Oslo.

I huset
Under søket av huset kommer Kirsebom først i kontakt med en mannlig energi i 2. etasje. Det er og tung energi i trappen opp til etasjen og inne på soverommene. Spesielt på den eldste datteren sitt soverom. Nede igjen merker han en tung energi på kjøkkenet og får kontakt med en dame som viser seg der.

Når søket er ferdig samles alle i stuen, og Kirsebom begynner først å ta inn energien til mannen han har kontakt med. Det er tydelig at mannen som kommer gjennom ønsker å snakke om Helenes jobb og hvordan den påvirker hennes og barnas helse. Mannen forteller at han er i familie med Helene, og Kirsebom begynner å fortelle.

Farfar
Mannen Kirsebom har fått kontakt med er en eldre mann. Han har problemer med å gå på det ene benet. Årsaken er at han mot slutten av livet mistet mye muskulatur fra en type nerveskade.

– Jeg føler en slags lammelse som går utover bevegeligheten min, formidler André. Mannen forteller at han har jobbet mye ute med mekanikk og på verksted. På verkstedet var det redskaper som henges opp, store maskiner, anlegg, trailere, tilhengere og tilhengerfeste. Helene kan gjenkjenne det som blir formidlet. Mannen forteller han er Helenes farfar og Kirsebom føler han dør rundt 80-årsalderen. Han ble 83, kan Helene bekrefte. Farfaren sier han har vært rundt Helene og passet på henne siden han døde. Da var Helene 20 år.
Kirsebom føler farfaren og Helene hadde et godt forhold og formidler at hun bodde en del hos han og farmoren.

– Han var ikke den som første ånden som har passet på deg Helene, fortsetter Kirsebom å fortelle. – Men farfaren din sier han er den første av besteforeldrene som gikk over.
Helene kan bekrefte dette.

Det er en dame som har passet på Helene helt fra 14-årsalderen. Farfar snakker om at de fra åndeverden jobber i team rundt Helene. De er ikke der hele tiden, men kommer ofte på besøk. Farfar pleide å være noe urolig og vandret ofte rundt med kaffe-koppen. Kirsebom bærer på kaffekoppen akkurat som bestefaren gjorde. Nå holder han i hanken, noe han selv ikke gjør til vanlig. Helene husker at han bar kruset på denne måten. Farfaren viser kroppsspråket sitt gjennom André for at Helene skal gjenkjenne han. Han var en «hjelpende hånd» for henne da han levde, og han ønsker å være det nå også. Kirsebom sier farfaren nå ønsker å prate om hodepinen og jobben hennes.

Hodepinen din har med utrygghet å gjøre, sier farfaren. Hodepinen har vært der siden 7-årsalderen, men den gangen hadde du ikke migrene. Helene kan bekrefte at hun har hatt hodepine fra den alderen. Kirsebom ser på Helene.

Moren Helene på rommet til datteren Olivia på 5 år. Hun går ofte i søvne og vugger fram og tilbake i sengen mens hun ser ut i rommet om natten.

En traumatisk episode
– Din farfar sier at hodepinen ble verre da du var 14 år. Da skjedde det noe traumatisk. Du var vitne til noe. Kirsebom får inn at noen blir slått i hodet.
– Kan du forstå at det gjorde at du var ble redd for å være alene hjemme og at du ble usikker på hvem du kunne stole på?

Helene forteller hun vitnet i en rettssak etter at søsteren ble slått ned, men hun overlevde. Helene selv så ikke søsteren ble slått ned, men vitnet i retten. Hele episoden gjorde henne litt redd for å være alene hjemme siden hun var så ung.
– Det har vært med på å skape litt av den tunge energien her, men det kan vi få renset bort. Når det gjelder migrenene, forteller bestefaren din at det har mer med jobben din å gjøre. Du liker at ting er forutsigbare og det er det ikke alltid med alle de menneskene du møter i din jobb i barnevernet. I en slik jobb er det mange vanskelige saker å forholde seg til, og det er en av årsakene til at du blir stresset og får migrene, forklarer Kirsebom, og legger til at farfaren forteller ham at din velutviklede samvittighet gjør at du er dyktig i jobben din. Likevel er det ikke alltid lett å få gjennomslag for gode beslutninger. Det er når du går inn i disse vanskelige sakene at du kan få migrene. Videre forteller han at den posisjonen du har i dag er ikke en ledende posisjon, men du har vurdert å gå inn i ledende posisjon. Stemmer det, spør Kirsebom. Helene nikker bekreftende.

Anbefaler en lederstilling
Din farfar lurer på hvorfor du ikke har gått inn i en ledende posisjon. Du er mer enn klar nok til å kunne ha gjort det. Du fikk tilbud om det for tre år siden, men da valgte du å si nei. Nå er tiden moden for å ta en lederstilling der du har mer mulighet til å være med på å ta flere gode beslutninger. Det vil gjøre deg roligere og du vil slippe å få hodepine og migrene, påpeker farfaren.

Han sier han selv ikke var i ledelsen, men han hadde mennesker rundt seg som kunne det. Han og flere fra åndeverden er med på å støtte Helene i sine valg av stillinger. Kirsebom har nå fått inn en kvinnelig energi.

Mormor
– Kan du forstå at din bestemor var yngre enn din farfar da hun gikk over og hun hadde en sykdom som gir en følelse av kvelning eller drukning? Det kom væske inn i lungene hennes, sier André Kirsebom.

Helene forteller at mormoren hadde lungeemboli.
– Mormoren din har observert deg en god stund, fortsetter Kirsebom. – Hun hadde en stor kjærlighet til barn. Hun hadde tre egne barn og passet på ett eller to barn til. Helene forteller at mormoren hadde tre barn som hun vet om.

Kirsebom formidler at mormoren forklarer at bankelydene ved kjøkkenet har med barna å gjøre. Det lages bankelyder når ekteparet trenger å se til barna i 2. etasjen. Barnegråten de har hørt er ikke deres egne barn. De kom fra åndene sammen med bankelydene siden åndene ville at Helene og Jon skulle forstå at bankelydene hadde med barna å gjøre. Det dreier seg primært sett om trygghetsfølelse i forhold til barna.

Mormoren forteller at Jon har måttet jobbe mye. På grunn av dette, kombinert med Helenes migrene, har hun og farfaren prøvd å trå støttende til. Deres støtte har hatt til hensikt å lage lyder når barna trenger at noen kommer opp til dem i 2. etasje. Det er fint at de nå får forklart sin hensikt, forklarer Kirsebom.

Problemer med maten
Alva på 3 år har hatt et problem med magen siden hun var født. Hun tåler ikke all maten, forklarer mormoren til Kirsebom, slik at han skal forstå helheten. Når han forteller om dette, nikker foreldrene bekreftende. Det har også gått utover Olivia som fikk mindre oppmerksomhet etter Alva ble født.

Olivia ønsker mer oppmerksomhet og blitt noe «needy». Alva har vært på mange undersøkelser, men hun er bedre nå. Helene og Jon får beskjed om at de er gode foreldre, men at Alva trenger å spise litt oftere og mindre for å holde magen i gang.
Kirsebom blir stille før han går videre og forteller hva mer mormor har å si. Olivia har en jernhelse, hun blir aldri syk som mange andre barn, men hun trenger oppmerksomheten fordi det var så mye rundt Alva. Mormor foreslår at de bør få seg en katt til eller en hund som de kan kose litt mer med. Det er noe Jon og Helene allerede har pratet om og vurdert å få anskaffe seg.

Farfar er med igjen i praten og sier at i gangen i 2. etasje henger et portrettbilde av en ung jente.
– Ja, det som er malt av Picasso, sier Jon.
Bildet er dystert og farfaren mener at bildet bør byttes ut med noe mer muntert for å lette energiene, noe som er like positivt slik som «hustavlen» på kjøkkenet. Det vil lette energien utenfor Olivias rom. Olivia er ekstra glad i å gjøre prosjekter, så hun kan jo få male ett nytt og hyggeligere bilde. Ta henne med i prosessen. Hun liker å få være med på oppgaver, sier farfaren.

Nå kommer mormor til Helene inn igjen.
– Dere må også gjøre noe med trappen. Den er tung og bratt. Den gir dårlig energi.
– Vi har lagt teppe der nå, det har gjort den bedre, sier Helene.
Farfaren bryter inn og foreslår at de setter opp et ekstra tau der, da vil jentene ha mer å holde seg fast i.

Husrenser André Kirsebom på rommet til Alva på 3 år som roper og skriker om natten.

Farmor til Jon
Kirsebom snur seg mot Jon.
– Jeg får inn en to nye personer her. Først en dame som sier at hun er din farmor og kommer fra Sverige. Hun snakker om at dere ofte reiser til Sverige og skjærgården der. Sammen med henne kommer hennes mann som viser en stor båtslipp. Kirsebom ser båter både inne og ute. Han forteller at Jons farfar var leder på dette stedet i en periode. Han er
en av de som har ledelseserfaring som vil komme inn for å støtte dere.

Jon kjenner igjen det som fortelles, og sier at det er hyggelig at de kommer på besøk.
– Farfar var en veldig rolig person og sier at han har prøvd å komme gjennom med denne roen til dem begge. Han er av og til innom for å gi en nærhet og trygghet, og har skapt noe av bankelydene, men det er bare for å få oppmerksomhet, formidler Kirsebom.
Farmoren vil også ha et ord med i laget og snakker om viktigheten av å ta ferier. Hun er glad for at de reiser til Sverige i sommerferiene. Det er et kjærkomment pusterom i hverdagen for hele familien. Det skaper mer glede i hverdagen slik at de kan kose seg sammen.

– Vi er et stort team som passer på dere, sier hun. – Nå er det viktig at dere husker på alle de beskjedene vi har gitt dere. Det er på tide at Helene blir bra og at barna av og til får litt mer oppmerksomhet. Da vil de også sove bedre. Skjer dette har ikke vi noen grunn til å mase på dere og vil være mer i bakgrunnen, sier hun.

Gode strategier
Bestefaren til Jon bryter inn helt på slutten. Nå snakker han til Helene.
– Det er viktig å finne gode strategier som får jobben til å bli bedre. Se mer på jobben som en lek, da vil de vanskelige oppgavene bli lettere. Pass på å tenke godt om alle du møter, både de som er hyggelige og de som er «treskaller.»

Det var et uvanlig ord. Pleide han å bruke det Jon, spør Kirsebom, som egentlig ikke trenger å vente på svaret lenge, for Jon smiler bredt av farfarens ordbruk. Jon forteller at farfaren kunne bli ganske forbannet på folk som gjorde feil da de pusset båt. Han brukte ordet på båtenes vegne og kalte folk for «treskaller.»

Før André Kirsebom forlater Helene og Jon renser de sammen ut dårlig energi som henger igjen i huset. Samtidig lærer han dem hvordan de selv kan rense ut dårlig energi ved å ta i bruk sin egen kraft om det skulle være behov for dette senere.

Medium rydder opp!
Dersom du eller noen du kjenner er plaget av uforklarlige hendelser i hjemmet eller på arbeidsplassen, kontakt oss, så kommer kanskje Medium for å «rydde opp» gratis og gi en forklaring på de uforklarlige hendelsene fra et medium. Kontakt André Kirsebom på mail@aspirit.no eller send en e-post til post@mediumforlag.no.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode