Skip to main content

Medfødt evne til klarsyn og healing

Helt fra hun var bare ett år gammel kan Evita Evelyn Hansen huske at hun la hendene på de som var syke og at de ble friske. Allerede da kunne hun også forutsi fremtidige hendelser. En nær-døden-opplevelse som barn mener hun bidro til at evnene ble enda sterkere.

Tekst og foto: Elisabeth Hægeland Reynolds

Når vi møter Evita Evelyn Hansen kommer hun rett fra solkysten i Spania til et surt og kaldt Oslo. Hun skal se seg etter en leilighet i Oslo, samtidig som hun vil fortsette å bo i Benidorm om vinteren.

Evita er opprinnelig fra Troms, og hun begynte å jobbe som veileder på teletorget for 23 år siden. Så hun er en erfaren spåer, healer og klarsynt veileder. Evnene hennes mener hun er medfødte, fordi hun allerede fra småbarnsalderen kan huske flere episoder der hun forutså hendelser og la hendene på syke personer.

− Jeg så ting i fremtiden og kunne advare folk. Hvis noen var syke la jeg hendene på dem. Jeg visste ikke at det var healing jeg gjorde. Jeg bare visste at hvis jeg gjorde slik, så ble de friske. Så evnene har vært der bestandig, sier hun.

Hennes sterkeste evner er både klarsyn og healing, ifølge henne selv. Hun ser mye på hva som vil skje i fremtiden og når ting vil skje, og i tillegg tilbyr hun fjernhealing over telefon året rundt – også fra Spania.

Liker healing

Det er healing Evita liker aller best, og det er også det hun har vært mest etterspurt for de siste årene.

− Jeg har sendt healende energier til mange som har blitt friske. Ikke alle har blitt friske, men de fleste har blitt hjulpet.

Nesten hele tiden har hun bodd i Spania, så hun har jobbet mye med fjernhealing for folk i Norge.

− Jeg jobber på min måte, og jeg vil ikke ha PR eller noe snakk om hva jeg gjør. Energier er så mye. Det er alt egentlig, og det kommer an på hva man bruker dem til. Men nå kan jeg titte litt ut, på grunn av at healermiljøet trenger litt støtte. De blir på en måte undervurdert, og det er jo ikke bra. Ofte er det healing som hjelper mennesker selv om andre gjerne vil ta på seg æren, men det bryr jeg meg ikke om. Det viktigste er at folk får det bra, mener Evita.

Hennes kunder har laget flere forskjellige grupper om henne på Facebook, men alt har frem til nå vært helt i det skjulte. Hennes største Facebook-gruppe er «Evitas healing og spåtjenester».

I barndommen opplevde Evita å kunne forutse ulykker og tragiske hendelser, og hun sier hun at hun ved flere anledninger forhindret dem i å skje. Men det var ikke før hun ble voksen hun ble bevisst på at det var det hun gjorde.

− Jeg kunne stoppe ting. Hvis jeg så en ulykke skulle skje, så kunne jeg stoppe den, sier hun.

Det gjør hun fortsatt, men på en mer bevist måte, sier hun.

Fortrengte evnene i 15 år

Både klarsynet og healingevnen mener hun å ha hatt så lenge hun kan huske, men da hun var 15 år tok hun en 15 års lang pause fra det hele. For den gangen så hun noe forferdelig som hun ikke ville se.

− Jeg fortrengte det med en gang. Jeg husker at jeg så noe veldig fælt, men jeg husker ikke hva det var. Jeg har vært mye i regresjoner i ettertid for å prøve å finne ut av det, men jeg husker det likevel ikke.

Bakover og fremover i tid

Evita tar også mange av sine kunder inn i regresjoner til tidligere tider.

− Da går jeg tilbake til tidligere liv og bakover i dette livet for å hente frem traumer, heale og la folk bli kvitt traumer for å kunne gå videre, sier hun.

Selv husker hun en spesiell episode fra hun var bare 3-4 år, da hun dro til gamlebyen i Fredrikstad sammen med moren og søsteren sin. Med det samme de kom inn i byen kjente hun seg igjen. Hun visste at hun hadde vært der før, for hun visste hvordan hver eneste krik og krok i byen så ut. Men Evita hadde aldri vært der før, i alle fall ikke i dette livet.

Søsteren hennes, som var litt eldre, kommenterte: «Ja, det var vel i ditt forrige liv da du var hest og travet rundt i gatene.»

Nær-døden-opplevelse

Da Evita var syv år døde hun og våknet igjen. Men det var først da hun var 12 år hun fikk vite hvordan det skjedde, for Evita slo det bort og fortrengte opplevelsen. For da hun fortalte om opplevelsen til familien var det ingen som trodde på henne. De trodde at det bare var den gode fantasien hennes som spilte henne et puss.

Da hun kom tilbake på sykehuset som 12-åring, var det en sykepleier som gjenkjente henne etter de fem årene, noe som var litt spesielt. Sykepleieren fortalte om opplevelsen Evita hadde hatt da hun var en syk syvåring som lå for døden, døde og våknet til live igjen.

− Jeg husker at jeg reiste gjennom en tunell i full fart. Da jeg kom ut av tunellen så jeg flere sjeler – det var en gammel mann og mange jeg har blitt kjent med i dette livet. Og så dro jeg videre etter en gulltråd, men den slapp. Når tråden slipper skal man egentlig ikke kunne gå videre, men jeg dro videre. Da så jeg mange fine farger jeg aldri hadde sett før. Det var lilla, rosa, rødt og en nydelig blåfarge. Jeg reiste lenge gjennom de blå fargene, og så hørte jeg plutselig mye bråk. Da kom det et sølvfarget fartøy imot meg. Jeg holdt på å forsvinne helt, forteller Evita.

Litt etterpå våknet hun opp i sykesengen, og da var hun forferdelig syk. Hun kastet opp mye blod og hun var i ferd med å bli kvalt.

Etter nær-døden-opplevelsen holdt Evita seg mye for seg selv. Hun ble stille og innesluttet lenge etterpå, og folk fikk ikke kontakt med henne.

− Jeg var en veldig åpen person, men nær-døden-opplevelsen forandret meg helt, slår Evita fast. Hun tror at evnene hennes, både healer og klarsynt, forsterket seg etter den spesielle opplevelsen.

Faren var hobbyhealer

Selv om Evita kan utføre både healing, regresjon, klarsynt veiledning og spå i bordkort, så har hun aldri gått i lære hos noen om disse tingene. Men det ser ut til at evnene ligger i slekta, både fra fars- og morssiden.

− Jeg har bare kunnet det. Pappa hadde healingevner. Han jobbet ikke som healer, men hvis noen ble syke så fikset han dem, også dyr, forteller Evita.

Hun har hørt historier fra andre om dette i ettertid, for foreldrene fortalte aldri noe om det selv. For eksempel har hun blitt fortalt senere at faren reddet hele budskap av dyr.

Finsk bordkort-metode

Spåingen Evita gjør med vanlige spillekort er en finsk bordkortmetode hun lærte av sin far. Foreldrene til Evita drev nemlig med spåing i bordkort som hobby. Det er en finsk metode faren lærte da han var på fiske i Nord-Norge. Evita lærte metoden da hun var 4-5 år.

− Jeg tok inn alt, smiler hun. En episode fra hun var 3-4 år husker hun spesielt godt. Da satt moren og spådde en jente i nabogården.

− Jeg hørte at mamma nevnte ordet «gravid». Hva i all verden var det? lurte jeg på. Mamma ville ikke si det til meg, men lenge etterpå skjønte jeg det, for da fikk hun en unge.

Evita var veldig interessert i kortene. Hun fulgte nøye med og spurte foreldrene hva de betydde. I ettertid har hun utviklet metoden videre selv. Nå holder hun også kurs i denne spåmetoden, og noen av de som jobber ved Livsveilederne.no har lært det hos henne.

God på tidspunkt

Bordkortene bruker Evita blant annet til å spå tidspunkt. Så hvis du lurer på når en spesiell ting kommer til å skje, som når du vil få en viss pengesum, når du blir gravid eller når du får drømmejobben, så kan Evita avsløre hvilken dato det vil skje.

− Jeg kan gå inn og se veldig konkret på tid. Uansett hva du spør om kan jeg fortelle tidspunkt. Jeg kan fortelle hva som vil skje en måned eller to fremover, fra dag til dag, fra time til time, sier Evita.

Med kortene kan hun også finne ut hva som skjedde for noen dager siden, eller for flere år siden.

− Jeg kan se på hvorfor det skjedde og hva de bærer med seg videre, sier hun.

Utelukker egne meninger

Når Evita spår, bruker hun en kombinasjon av tankekraft, kanalisering og energier. Kortene bruker hun bare som et hjelpemiddel.

− Når jeg spår bruker jeg aldri mine meninger eller tanker. Da går jeg inn i kundens underbevissthet og tanker, for å se hva det rette svaret er for den enkelte. Man må gå inn i underbevisstheten til den enkelte, for vi er så ulike, sier hun.

Evita har alle slags typer kunder i alle aldre, yrker og livssituasjoner. Mange lurer på hvordan det går med firmaet deres og hva de skal gjøre for at det skal gå bedre. Mange er nervøse før eksamener eller viktige møter, så de trenger hjelp til å roe seg ned og klarne tankene. De fleste ringer imidlertid for å få healing, for å få hjelp til å roe ned og få hjelp til å klare en eksamen for eksempel, og det er dette Evita liker aller best selv å jobbe med.

− Alle har evner

Noen av dem som ringer Evita tror ikke at de har noen spesielle evner, og noen tror verken på klarsyn eller healing. Men ved flere tilfeller har Evita spådd at de som ikke tror på det plutselig endrer seg og blir veldig alternative.

− Det er akkurat som om noe var stengt på en måte. Jeg tror at alle har evner innerst inne, for alt handler om energier. Alle har evner hvis de bare tar dem i bruk. Det har jeg erfart gang på gang – at de ikke har trodd at de har evner, men så har de det likevel, sier hun.

Lysbærer

− Hva er ditt mål og din intensjon med å være veileder?

 Jeg er en lysbærer. Det er viktig at dette kommer ut overalt, slik at vi får en utvikling av dette med healing og klarsyn, og får slutt på dagens heksejakt, mener Evita.

Grunnen til at hun går ut i pressen nå er at hun er så lei av TV-programmer som prøver å sverte healere, klarsynte og andre alternative terapeuter.

− Jeg har vært veldig forsiktig med PR og ikke brydd meg om det, for jeg har hatt nok å gjøre. Jeg har aldri hatt behov for å reklamere for meg selv, sier Evita.

Så prøver hun å avslutte intervjuet. For akkurat nå er hun tydeligvis i en situasjon hun ikke er vant til eller liker å gjøre.

− Nå har jeg jo sagt veldig mye om meg selv. Det har jeg aldri gjort før! ler hun. Det er for firmaets de at jeg lar meg intervjue, unnskylder hun seg med litt forlegent.

Livsveilederne

Sammen med Nina Throndsen har Evita Evelyn Hansen startet firmaet Livsveilederne AS.

Til sammen har de 36 år på teletorget og livslang erfaring som healere og klarsynte.

I teamet samler de personer de mener er dyktige veiledere på teletorget. Nettsiden gir informasjon om veilederne og hvilke dager og klokkeslett de er tilgjengelige på linjen. Dette blir oppdatert fra uke til uke. Foreløpig har de fire forskjellige linjer med tre til fire medarbeidere.

– Evita-linjen som tilbyr mest bordkort, Deya tilbyr mest klarsyn, Fauna har mest tarotkort og Afrodite er en linje for alle typer veiledning hvor det er mest healing. I et team som dette bygger vi hverandre opp til å bli enda dyktigere, avslutter hun.

Mer informasjon om Evita og livsveilederne i hennes team kan du finne på Facebook-gruppen «Evitas healing og spåtjenester» samt nettsiden www.livsveilederne.no

VIL DU SNAKKE MED EVITA? DU TREFFER HENNE PÅ TLF:. 829 95 939 (kr 26,00/min)


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode