Skip to main content

Lill S. Et naturtalent som medium og klarviter

Mediumskap er en av de sterkeste evnene Inger Lise har som veileder på telefon, og det er en evne hun har hatt hele livet. Det mystiske og alternative har alltid vært helt naturlig for henne, da hun har vokst opp med sine besteforeldre som var healere.

Før Inger Lise (67) begynte å jobbe som veileder på teletorget i 2010, jobbet hun som klarsynt og medium i Stavanger. I dag jobber hun fulltid som medium, klarsynt og tarotist på teletorget, hvor hun går under navnet «Lill S.».

Privat tilbyr hun også regresjonsreiser med sjamantromme, og hun jobber som medium på plattform for Spiritualistforeningen i Rogaland. Hun er stort sett helt selvlært, bortsett fra at hun i 2003 tok et tarotkurs på nettet, og nå holder hun tarotkurs på Sola hvor hun bor. I løpet av 2019 skal hun sertifisere seg som medium i Norsk Spiritualist Forening.

‒ Hvor lenge har du hatt evnen til mediumskap?
‒ Jeg har nok hatt den hele livet. Jeg har gått veldig lite på kurs, jeg har bare gjort det. Jeg har bare blitt styrt av mine guider til å gjøre det, sier Inger Lise.

Gjennom hele livet føler hun at hun har hentet sin mentale styrke fra guidene sine i åndeverden. For eksempel har hun aldri kjent noen frykt når hun jobber på scenen som medium. Hun bare gjør det. Tilbake-meldinger hun har fått fra publikum som har sett henne opptre som medium er positive, forteller hun: «Du er medium, du er født slik. Du er et naturtalent, det er en gave du har fått».


VIL DU SNAKKE MED 
LILL S.?
Du treffer henne på telefon 829 95 369 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når Lill S. også på 21 05 86 69 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).

Alternativ oppvekst i nord
Inger Lise vokste opp hos sine besteforeldre i Finnsnes i Troms, og begge brukte alternative metoder til helbredelse.

‒ De var på en måte healere. Min bestefar kunne stoppe blod. Min bestemor kunne ta bort smerter på sin måte. Det er det vi kaller healing i dag. De drev ikke offentlig med dette, det var noe innad i familien. Jeg er vokst opp med dette, så for meg er det alternative veldig naturlig. Det er ikke noe mystisk ved det, for det har alltid vært i livet mitt, sier Inger Lise.

Moren så hun lite til i oppveksten og faren så hun aldri, men dette bærer hun ikke nag til i dag. Da Inger Lise var fem år gammel, reiste moren til sjøs for å jobbe som renholder og servitør. Faren møtte hun for første gang da hun var 35 år.

‒ Det var vel ganske tøft?
‒ Ja, det var tøft. Men når du har det alternative i deg handler det om å reflektere og finne ut hvor du hadde det best og akseptere at slik var det. Det var bestemt for meg at det skulle være slik.

‒ Så du har ikke hatt noen traumer av det?
‒ Nei. Når du jobber med det alternative må du være psykisk sterk. For hvis du jobber over tid og har problemer med deg selv, vil det på et eller annet tidspunkt stoppe opp. Det er veldig viktig at du har det bra med deg selv når du jobber med slike ting, sier Inger Lise. Hun utstråler en aura av trygghet, sunn selvsikkerhet, varme og optimisme, og hun virker godt plantet på jorden og på plass i seg selv.

Ofte merker hun at hun tiltrekker seg kunder som har opplevd lignende ting som henne selv.
‒ Det er alltid en årsak til sorgen og problemene. Det finnes alltid et svar på hvorfor ting føles så vanskelig som det det gjør, sier Lill, som også driver med husrens.

Trykk her for å se om Lill S. er ledig for en samtale nå!

Møtte far og søsken som voksen
Da Inger Lise var voksen ønsket mormoren at Inger Lise skulle få vite om sin far og hans familie. Dermed fikk hun treffe sin far, sin farmor og farfar, og hun ble fortalt at hun hadde en søster og tre brødre. Inger Lise hadde vokst opp som enebarn, uvitende om sine søsken.

‒ Hvordan føltes alt dette?
‒ Det var ting som måtte bearbeides over tid. Jeg vokste opp med et savn og en slags nysgjerrighet uten å vite. Da den siste brikken kom og la seg på plass, opplevde jeg at følelsene som hele veien lå der ble mye sterkere da jeg fikk vite det, sier Inger Lise.

I tillegg opplevde hun å få en veldig god forbindelse med sin far.
‒ Vi var på samme bølgelengde og oppdaget at vi er veldig like. Jeg kom liksom hjem til mine. Vi hadde en veldig god samtale og vi fikk ordnet opp. Det er veldig mye som skal bearbeides av følelser når du opplever noe slikt. Men det er viktig i slike situasjoner å ikke tenke på hva som skulle vært og hva som kunne vært, for du kan ikke gjøre noe med det. Livet er bestemt slik. Det er vanskelig å forstå og vanskelig å akseptere. Men du har to valg: Enten går du inn i sorgen og sinnet, eller så ser du det positive og aksepterer at slik var det, sier hun.

VIL DU SNAKKE MED LILL S.?
Du treffer henne på telefon 829 95 369 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når Lill S. også på 21 05 86 69 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).

Skeptisk til å tilgi
‒ Har du tilgitt og akseptert det som skjedde med deg?
‒ Det er ikke alt vi trenger å tilgi. Men jeg har akseptert at jeg hadde en fin oppvekst. Og jeg har akseptert at livet mitt ble som det ble og jeg velger å fokusere på det positive som er rundt meg, Vi kan aldri gjøre noe med andre sine valg, selv om det går ut over oss. Vi kan bare akseptere det, sier Inger Lise.

Hun synes ikke hun har noe å tilgi sin mor eller sin far for. Hvis foreldrene hennes kan leve med sin samvittighet, kan hun klare å leve med sin samvittighet.
− Når du tilgir går du litt inn i offerrollen, føler jeg. Men når du aksepterer det som har skjedd har du godtatt livet ditt. Det er ikke noe jeg skal tilgi, for det er noe hun og han har gjort. Men jeg aksepterer at livet mitt er slik. Det er så enkelt, og så vanskelig. Så jeg har ikke hatt et kjedelig liv, det skal jeg love deg! sier hun og ler.

Mediumbiten sterkest
Når Inger Lise jobber som medium på telefon, får hun ofte spørsmål fra innringerne om hun kan få kontakt med en spesiell avdød person. Noen ganger har åndeverden planlagt at innringeren skal få kontakt med den sjelen hun eller han vil ha kontakt med, og da kan denne sjelen komme igjennom med et budskap.

‒ Jeg styrer ikke hva som skal komme fra åndeverden. Det er veldig vanskelig å få kontakt med en bror eller mor som innringeren spesifikt spør om. Det kan jeg aldri stille noen garanti for. Men det kommer alltid noen igjennom, for jeg får veldig lett kontakt med avdøde. Mediumskap og kanalisering er nok den sterkeste siden ved meg som veileder, sier Inger Lise.

Trykk her for å se om Lill S. er ledig for en samtale nå!

‒ Hvordan jobber du som medium på telefon?
‒ Det er egentlig ganske enkelt. Først sitter jeg rolig, fokuserer, åpner opp og ber åndeverden komme gjennom til den kunden jeg har. Jeg får en link til den energien som kommer gjennom, og så begynner de å vise seg og vise meg ting. Jeg kan føle ting, lukte, kjenne smaker, se farger, bilder og de kan snakke rett inn i hodet mitt. Alle sansene er åpne, og da kommer de bare gjennom, sier Inger Lise, som også jobber slik når hun er medium på en scene.

‒ En sjel kan vise seg som gammel eller ung. De kan vise klær, farger, hva de jobbet med og hvor de bodde. De viser alltid det som er karakteristisk og spesielt ved dem, som gjør at kunden kjenner dem igjen. Hvis kunden ikke forstår, kan jeg gi beskjed til ånden og spørre om den kan gi meg noe som gjør at kunden kjenner deg igjen, sier mediumet.

Spår ikke i tid
Inger Lise spår ikke i et tidsperspektiv, altså om når ting skal skje. Men hun kan likevel godt få fremtiden opp.
Jeg har blitt spådd mye i tid selv, og jeg skulle vært både gift og velbevart for lenge siden, men det er jeg ikke. Jeg sitter her enda. Så jeg spår ikke i tid. For meg går livet i prosesser, og prosessene må få gå seg ferdig, mener Inger Lise.

I stedet ser hun mer på hva som er i livet her og nå og fokuserer på det innringeren spør om.
‒ Fremtiden bestemmer vi ikke over. Noen ganger får vi en klar indikasjon på hva som skal skje fremover, andre ganger får vi ikke det. Jeg stoler 110 prosent på guidene mine og universet. Når telefonen ringer, så er denne kunden bestemt til meg og det er bestemt hva jeg skal gi til svar. Det har jeg opplevd flere ganger, sier Inger Lise.

Regresjon med tromme
Ved siden av veiledertjenesten på telefon jobber Inger Lise med regresjonsreiser. Dette er noe hun gjør privat, ikke over telefonen. Da bruker hun en sjamantromme og har en trommereise der hun reiser tilbake til tidigere liv.

‒ Da får jeg ofte svar på utfordringene som mange har i dag. Når du får det svaret er det lettere å gi slipp, akseptere og forstå hvorfor problemet er slik det er, sier hun.
Inger Lise bruker ofte et kraftdyr som kommer og hjelper henne med å reise. Da reiser hun tilbake i tid. Hennes kraftdyr er en liten svartbjørn.
‒ Jeg lar kraftdyret styre det hele. Når han har ledet meg til den plassen jeg skal, så kan jeg fokusere på hvilket årstall det gjelder ut ifra hvordan det ser ut. Så får jeg klare bilder av bygninger, folk og klare beskjeder, sier Inger Lise.

For eksempel kan hun få beskjed om at hun møter klienten som barn i et tidligere liv. Han kan ha opplevd å ha mistet sin mor eller far, eller han kan ha blitt solgt.
‒ Det kan komme opp veldig mange ting som gir svar. Når jeg har fått en del svar, legger jeg trommen fra meg og begynner å skrive. Jeg kanaliserer alt som kommer ned helt til det stopper opp. Det er en guide som kanaliserer til meg og jeg skriver det ned. Jeg tror enda ikke jeg har opplevd at noen ikke kjenner seg igjen i det jeg får opp. De kan speile det i en utfordring de har i livet de har nå som de må løse, forklarer hun.

Inger Lise er veldig glad i naturen og går ofte turer ute. Når det er fullmåne samles hun med noen venner ute, ofte på en strand, og har en fullmåneseremoni der de har med seg trommer og velger et emne de trommer for med gode intensjoner.

Trykk her for å se om Lill S. er ledig for en samtale nå!

Inspirasjonskilder
Siden Inger Lise vokste opp med sine besteforeldre som brukte alternative metoder, var det mye snakk om Anna Elisabeth Westerlund. Hun gikk for å være synsk og var ofte å se i norske ukeblader fra 70- til 90-årene.
‒ Jeg synes hun var fantastisk, sier Inger Lise. Hun har et bilde av Westerlund i eksamensbeviset sitt som hun fikk etter tarotkurset.

‒ Jeg er ikke en type som leser hundre bøker og tar alle mulige kurs. Jeg er jordnær, realistisk og ting skal være seriøst. Så Anna Elisabeth Westerlund er absolutt en som har inspirert meg. Og også Snåsamannen med hans enkelhet og hans måte til å reflektere over livet. Ingen kan leve et liv uten kjærlighet. Det er ikke gitt at du skal få den kjærligheten fra alle de rundt deg. Hvis du ikke klarer å ha kjærlighet i deg selv og til deg selv, så kan livet bli vanskelig. Det er også refleksjoner jeg liker ved Snåsamannen, avslutter Inger Lise.

VIL DU SNAKKE MED LILL S.?
Du treffer henne på telefon 829 95 369 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når Lill S. også på 21 05 86 69 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).

Er spiritualist
Inger Lise er spiritualist og står i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn (NTS).
Det å gå ut av Statskirken og bli spiritualist er et bevisst valg hun gjorde i 2010 ut ifra sin egen livserfaring. Hun har dårlige erfaringer med kirken og hva den står for når det gjelder nestekjærlighet og respekt for sine medlemmer. Inger Lise er for likeverd, og hennes endelige bestemmelse ble tatt da kirken nektet å vie lesbiske og homofile.
Troen i NTS bygger på Spiritualismens syv prinsipper:
1. En Gud som er i alt og alle.
2. Menneskets samhold og kjærlighet.
3. Aksept av åndeverden og engler.
4. Sjelens evige liv.
5. Personlig ansvar.
6. Dine valg påvirker livet og din utvikling.
7. Evig utvikling for alle sjeler.

Trykk her for å se om Lill s. er ledig for en samtale nå!

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode