Skip to main content
Gjennom å se på ansiktet, kroppen eller hendene til en person, kan Ines ofte lese hvordan de er, uavhengig av om det er på et bilde eller i virkeligheten. Da kommer det opp hva de føler her og nå, og hvordan de er som personer. Ines har også fått gode tilbakemeldinger på healingevnene sine. – Healingkraften er innebygget hos meg og har vært det så lenge jeg kan huske, sier hun.

Ines kan kjenne hva du føler og tenker

Ines (56) er empat, som betyr at hun kan kjenne hva andre føler og tenker. I tillegg er den tidligere IT-spesialisten blant annet klarsynt, healer og kostholdsveileder. Tarotkortene ligger alltid klar hvis du ringer Ines, som legger all sin ære på å være ærlig og rett frem.

Ines (56) er empat. Det betyr at hun som regel kjenner hva andre mennesker tenker og føler. Dette har hun gjort hele livet, uavhengig av om de er i nærheten av henne eller på andre siden av kloden.
– Ved å se på ansiktet, kroppen eller hendene til en person, leser jeg ofte hvordan de er, uavhengig av om det er på et bilde eller i virkeligheten. Da kommer det opp hva de føler her og nå og hvordan de er som personer, forteller Ines, som jobber og bor i Østfold. Men livet startet en helt annen plass for snart 57 år siden.

Ines er halvt norsk og halvt spansk. Hun er født i Spania, men hele storfamilien med mor, far og syv barn flyttet til Manglerud i Oslo på 1960-tallet da hun bare var et halvt år gammel. Som halvt spansk og halvt norsk har hun tatt godt vare på sin kultur både fra det sørlige Europa og Norge. Som hun sier selv, hun liker både kjøttkaker og paella. Men hun opplevde tidlig problemer med å forstå alt ved den norske kulturen.

– Hvis folk gjorde dumme ting mot hverandre, forstod jeg ikke det da jeg var ung. Men jeg skjønte jo etter hvert at det er slikt overalt, forteller Ines, som er en veldig empatisk person som aldri kunne tenke seg såre noen andre med vilje.
– For meg er det slik at hvis jeg sårer andre uten å gjøre det med vilje, så er det ille nok. Jeg ønsker ikke såre noen fordi jeg vet selv hvor vondt det er å bli såret.

Alt forandret seg da moren døde

Da moren til Ines døde, skulle alt forandre seg for den unge jenta. Hun forteller at moren var alt for henne og at de hadde et nært og godt forhold.

– Hun var på en måte oksygenet i livet mitt. Jeg har aldri sagt det til noen andre før, men da hun døde, hadde jeg egentlig bare lyst til å dø. «Hva er vitsen med å leve når hun er borte», tenkte jeg. Jeg ville jo ikke dø, jeg ville bare være hos henne, forteller Ines som fikk en sterk reaksjon etter at moren døde.

To uker etter dødsfallet havnet faren hennes på sykehus. Ines, som alltid hadde hørt på foreldrene sine, begynte å røyke og drikke. Da var hun bare 13 år. Det var mange i storfamilien som reagerte negativt, men ikke alle klarte å forstå at det var hennes måte som ung jente å takle sorgen over å miste moren på.

Ines er veldig glad i dyr. Nå begynner hunden hennes å trekke på årene og Ines må ta den med til dyrlegen for en sjekk bare noen dager etter intervjuet.

Sorgreaksjoner kan være forskjellig fra person til person. Når noen plutselig endrer måten de oppfører seg på og blir for eksempel utagerende, er det som regel en grunn til dette.

– Derfor har jeg i mange år brent for å jobbe med barn og unge som har utfordringer, forteller Ines, som fikk mange gode tilbakemeldinger rett og slett fordi hun brydde seg og tok seg tid sammen med dem.

I 16-17-årsalderen utviklet Ines sterk angst. Den gangen var det ikke vanlig å snakke om angst, og Ines hadde knapt hørt om det og ble veldig redd. Det tok flere år før hun lærte å takle angsten. Samtidig åpnet hun også opp for sine klarsynte evner, noe som gjorde at hun bare ble enda reddere. Det skulle ta flere år før hun lærte å takle frykten og klarsynet.

– Til slutt bare ignorerte jeg det. Jeg tror kanskje jeg hadde mer kontakt med det ukjente enn jeg visste og forstod selv. Nå er jeg ikke redd lenger, men det er fordi jeg har lært hva mediumskap er.

Seksuelt og psykisk overgrep

– Er det noen viktige hendelser i livet ditt som kan ha påvirket deg og ført deg dit du er i dag?

– Det at min mor døde da jeg bare var 13 år påvirket meg i stor grad, og i tillegg har jeg blitt utsatt både for seksuelt og psykisk overgrep i 9-10-årsalderen. Jeg er også blitt utsatt for overgrep av en lege som begynte å undersøke ting han ikke skulle sjekke da jeg var i 13-årsalderen. Senere fikk jeg høre at han hadde rykte på seg for å gjøre slike ting. Dette har jo satt sine spor og blant annet gjort at jeg i mange år har vært engstelig for menn. Menn er jo autoritære i sin natur, men dette har jeg begynt å legge bak meg. Det er viktig at mennesker kan klare å stå i at det de tenker er det som er riktig for dem – uansett hva andre sier. Jeg brenner for å hjelpe andre med å tørre å være seg selv, gjøre det de vil og tørre å si meningen sin. Det er veldig mange som fortsatt sliter som voksne på grunn av opplevelser de hadde i barndommen. Så ja, jeg brenner for å hjelpe de som trenger det og hjelpe dem med å få styrke til å innse at de er verdt noe. Klarer jeg det, så er jeg veldig glad og takknemlig.

Vil du snakke med Ines? Hun kan kontaktes på tlf. 829 95 136 (kr 32,90 pr min) eller på tlf. 21 05 86 13 (kr 29,90 pr min) Se Ines profil på minkrystallkule.no
Betaling via mobilregning og faktura.
Kjøp ringeminutter via kortbetaling eller Vipps på minkrystallkule

Klarsynt og klarfølt

Klarsynet hennes de første årene kunne fungere slik at hvis telefonen ringte, gikk hun bort til telefonen og løftet opp røret akkurat da det ringte.
– Jeg kunne også vite om folk var i godt eller dårlig humør før jeg traff dem. Det var helt naturlig, men det kunne også være veldig vondt på en måte. Hvis noen er sint på meg, så føler jeg det. Nå bryr jeg meg ikke så mye om det lenger. I oppveksten tenkte jeg ikke over at dette var å være klarsynt. Jeg skjønte etter hvert at jeg var annerledes. Også det med at jeg kan føle hvordan folk har det. Jeg trodde kanskje alle andre også gjorde det. Før torde jeg ikke å se folk i øynene fordi jeg var redd for hva jeg kunne komme til å se.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som person og dine personlige egenskaper i dag?

– Jeg måtte spørre datteren min. Jeg synes det var lettere at hun svarte. Jeg er jo enig med henne, for innerst inne vet jeg svaret selv. Jeg er rett og slett en problemløser. Jeg er alltid coach. Jeg veileder og coacher andre mennesker hele tiden. Jeg bare gjør det. Jeg kan ikke noe for det. Og så ser jeg nesten alltid positivt på livet. Hvis noe vondt skjer, prøver jeg alltid å tenke at det er en grunn for at det skjer – her er det noe som skal læres. Alt det som har skjedd med meg i livet, får jeg mer og mer bruk for på en eller annen måte selv. Mye av det som er negativt, kan snus til noe positivt.

– Hva er viktig for deg i ditt liv?

– Det er at alle rundt meg har det bra. Det viktigste av alt er jo barna mine så klart, og barnebarna og dyrene mine. Utenom det er det viktig at vi stiller opp for hverandre og gjør så godt vi kan.

– Er det noen interesser eller hobbyer du vil fremheve?

– Det er å utvikle meg videre og å lære mer om kosthold og ernæring. Det å utvikle seg hele tiden er veldig viktig for meg, jeg ønsker å lære noe hele tiden. Hvis jeg leser om noe spirituelt, så lærer jeg noe, hvis jeg ser på en film, så er det for å lære noe. Jeg higer etter læring. I tillegg liker jeg å gå tur i naturen og ha nærhet til sjøen.

Tarotkort er et viktig hjelpemiddel

Ines har lest og brukt forskjellige typer kort i snart 30 år. Selv om tarotkortene er førstevalget, bruker hun også orakelkort, minchiatekort, kipperkort, lenormandkort og englekort.

– Jeg bruker mest tarotkort. Jeg støtter meg på kortene når jeg jobber på telefon for å være helt sikker på at det jeg får inn er riktig. Hvis jeg får god kontakt med en kunde, kan jeg se veldig mye og informasjonen kommer til meg. Er kunden som ringer veldig åpen og jeg får god kontakt, kan jeg koble meg på uten å bruke kort. Jeg kan også gi healing over telefon eller etterpå, men bare hvis jeg får tillatelse av kunden. Jeg healer med Guds og universets kraft. Jeg har fått tilbakemeldinger om at mine healinger har vært helbredende. Healingkraften er innebygget hos meg og har vært det så lenge jeg kan huske. Men jeg spør alltid først. I tillegg studerer jeg nå mediumskap. Jeg er klarsynt, noen ganger «ser» jeg, andre ganger «hører» jeg, men jeg kan også «føle» eller se ting inni meg. Noen ganger kan det også være blokkert. Når jeg skal spå eller veilede, vet jeg aldri på forhånd hva som vil skje. Selv om det gikk veldig bra i går, trenger det ikke å gå like bra i dag. Sånn er det bare.

Ines har tatt en rekke utdanninger og kurs gjennom årene innenfor det alternative. Alt fra tarot, blomstermedisin og andre essenser, eteriske oljer, healing, klarsyn, intuisjon og raw food, til medisinsk grunnfag, pedagogikk, kostholdsveileder og astrologi. Nå studerer hun til å bli medium.

Ines forteller videre at hun noen ganger kan møte på mennesker som har «stengt» av seg selv, og da er det ikke sikkert hun får opp så mye.

– Da gir jeg beskjed om at jeg ikke får svar. Enten er det at jeg ikke får svar eller det kan være at kunden ikke skal få svaret. Men det er jo ikke alltid kunden får høre det de ønsker eller håper på. Det kan jo være litt vondt da. Jeg er jo så ærlig som mulig på en pen måte. Jeg prøver alltid å unngå å såre andre, men det er ikke til å unngå at noen som ringer for å få bekreftet noe, kan få et helt annet svar enn de så for seg.

Vanskelig å spå i tid

Ines understreker at det kan være vanskelig å spå i tid. Alle har sin egen frie vilje og kan ta valgene man vil. Men ting kan forandre seg underveis. Hvis Ines sier det kan bli noe mellom to mennesker, vil det jo ikke skje noe mer dersom ingen av dem velger å ta kontakt med den andre. Da stopper det jo av seg selv. Da har de tatt et valg selv. Men hvis man bestemmer seg for å ta kontakt, kan det også gå en annen vei likevel. Fremtiden er ikke skrevet i stein.

Ines har tatt en rekke utdanninger og kurs opp gjennom årene innenfor det alternative. Alt fra tarot, blomstermedisin og andre essenser, eteriske oljer, healing, klarsyn, intuisjon og raw food, til medisinsk grunnfag, pedagogikk og utdannet seg som kostholdsveileder, i tillegg til å ha studert astrologi. Akkurat nå studerer hun til å bli medium.

– Det første jeg begynte med var tarotkort. Det var en dame som spådde meg for mange år siden, og jeg ble så oppslukt av kortene at jeg kjøpte en kortstokk og tok et tarotkurs. Etter det har jeg hatt lidenskap for kortene. Det var for rundt 30 år siden da sønnen min var liten. Etter hvert begynte jeg å studere healing, meditasjon og blomstermedisin. Nå tar jeg utdannelse for å lære om mediumskap.

Kjærlighet og økonomi

Det er mange forskjellige typer mennesker som ringer til Ines, men de fleste er kvinner. Hun får alle typer spørsmål, men det handler mest om kjærlighet, karriere og økonomi.

– Hva er det viktigste for deg i relasjon med kunder?
– Å få tillitt fra kundene og at de føler de får et svar, men det er alltid vondt å ikke kunne gi dem svaret de ønsker. Det som da er viktig, er at jeg får veiledet dem videre for å finne svar. Jeg prøver alltid å finne noe positivt ut av ting.

– Hva kan kundene dine forvente av deg?
– At jeg er ærlig med dem. Hos meg får du ærlighet på en pen og forsiktig måte. Jeg sier aldri at; «slik er det!». Selv om det kan være vondt for kunden, gjør jeg det alltid på en verdig måte. De kan stille de spørsmålene de ønsker. Jeg dømmer ingen, og jeg har taushetsplikt.

– Hvordan takler du alvorlige spørsmål om død og alvorlige sykdommer?
– Det svarer jeg aldri på annet enn at dette er spørsmål de må ta opp med legen sin. Jeg verken kan eller vil spå eller snakke om alvorlige helsespørsmål eller død. Men jeg kan gi råd om at de bør spise mer sunt og sånne ting. Jeg er utdannet kostholdsveileder og vet at kosthold og å være aktiv er viktig for helsa.

– Hvis du skal gi ett generelt råd til andre mennesker, hva vil det være?
– At mennesker bør lære å lytte til seg selv. Mange av de som ringer vet egentlig svaret og trenger bare en bekreftelse på det de allerede vet.

Tror på det spirituelle

– Har du en tro – religiøs, tror du på skjebnen, åndelig, spirituell eller noe annet?
– Jeg tror på alt. Jeg tror på Gud. Jeg tror på Allah. Jeg tror på Buddha. Jeg tror på Jesus. Jeg tror på englene. Jeg tror på det spirituelle. Jeg tror på universet. De fleste tror på at det er et eller annet. Jeg tror vi bare definerer det litt forskjellig, men at alt er det samme. Kilden er den samme. Og så tror jeg på karma. Jeg elsker karma fordi vi skal lære av våre feil.

– Hvem kan du tenke deg å være for en dag?
– Henry Tyler. Han er et amerikansk medium, og er veldig snill og god. Han hjelper virkelig med hjertet sitt. Det er det samme som jeg strever etter.

– Har du lest en bok eller sett en film som betyr noe spesielt for deg?
– «The Celestine Prophecy». Det er en amerikansk film basert på James Redfields bestselgende roman med samme navn.

– Hvordan var det å gå ut med det du driver med første gang?
– Det er det jeg gjør akkurat nå! Jeg har ikke gått ut med dette før vi nå sitter og snakker her og du skal skrive en artikkel om det. Eller jo, jeg har fortalt barna mine, men ikke andre enn den aller nærmeste familien. Så det blir spennende hvordan dette blir mottatt. Nå har jeg bestemt meg for endelig å komme ut av klarsyntskapet!

Vil du snakke med Ines? Hun kan kontaktes på tlf. 829 95 136 (kr 32,90 pr min) eller på tlf. 21 05 86 13 (kr 29,90 pr min) Se Ines profil på minkrystallkule.no
Betaling via mobilregning og faktura.
Kjøp ringeminutter via kortbetaling eller Vipps på minkrystallkule

Leif B. Kristiansen Freyvoll

Leif B. Kristiansen Freyvoll har en bachelor i organisasjonsutvikling og personalledelse. Han har jobbet som journalist, redigerer og designer i aviser, magasiner og på nett. Fokus i dag er på helse og parapsykologi. Han har vært ansvarlig redaktør i Medium siden 2007. E-post: leif@mediumforlag.no
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode