Skip to main content

Født klarsynt og med mediale evner

Wenche Karlsen (44) er født klarsynt og med mediale evner. Hun tror ikke hun kunne lært dette gjennom en utdannelse. – Man kan lære mye av å gå på kurs, men jeg tror at enkelte er født med en sterkere sans enn andre. Jeg bruker derfor ingen hjelpemidler som kort eller annet når jeg snakker med kunder. Jeg bruker min sjette sans og synes det fungerer veldig bra, sier hun.

Wenche Karlsen (44), som er født og oppvokst i Ålesund og Herøy på Sunnmøre, har de siste årene utviklet seg mye på det personlige plan, men hun har også lært seg flere nye teknikker og behandlingsmetoder for å få flere ben å stå på. Hun er utdannet TFT-terapeut (tankefeltterapi) hos Mats Ulldal og har tatt utdannelse i access consciousness. I tillegg er hun biofotonterapibehandler og har tatt kurs i unigue mind ESP 1 og 2 og Silva ultra mind. Hun har også gått kurs hos blant annet Lena Ranehag, Morten Erikson, Marion Dampier Jeans, Ulla Gam og andre.
Siden 2014 har hun tilbrakt til sammen godt over et år på det spirituelle stedet Casa de Dom Inacio i Brasil både som privatperson og som godkjent Casaguide.
– Der har jeg sittet i timevis i meditasjon. Den lengste meditasjonen varte i rundt syv timer. Dette har helt klart styrket mitt klarsyn og mine healingevner, men ikke minst har det gjort meg til et bedre menneske!

Utdannet fengselsbetjent

Wenche har ingen sjelsettende opplevelser fra barne- og ungdomstiden som har gjort at hun har endt opp der hun er i dag, selv om hun i ungdomsårene skjønte at vi mennesker ikke er helt like. Hun er utdannet seg først som kjole- og draktsyer og siden som fengselsbetjent. Hun trodde hun skulle bli møtt med kritikk da hun begynte å jobbe med det alternative. Det ble hun ikke – snarer tvert imot. Hun har kun mottatt positive tilbakemeldinger og mener at folk er mer åpne enn vi tror.
– Jeg var nok i begynnelsen av 30-årene da det begynte å gå opp et lys for meg. Jeg trodde jeg skulle jobbe som fengselsbetjent i kriminalomsorgen i mange år, men ble stadig syk og skjønte innerst inne jeg var på feil plass. Utfordringen var å finne ut hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde ikke helt troen på meg selv og at jeg faktisk kunne klare å leve av mine evner. Det var en vanskelig tid med mange søvnløse netter, forteller Wenche, som har jobbet på teletorget siden 2013.

Healeren John of God

En kveld fikk hun en melding fra en svensk venninne som fortalte at hun dagen etter skulle reise til den verdenskjente healeren John of God i Brasil. På det tidspunktet visste Wenche lite om denne såkalte mirakelmannen. Etter at venninnen kom hjem, var hun et annet menneske og anbefalte Wenche på det sterkeste å dra ned selv.
– Jeg nølte litt, men våknet en morgen og bare visste at må jeg dra. Nå var tiden inne. Noen uker etterpå var jeg på vei. Bare noen uker før hadde jeg fjernet livmoren og tatt en korrigerende osteotomi for å rette opp leggbeinet på grunn av en kneskade. Jeg følte meg som et vrak som måtte ha hjelp til det meste, men jeg har aldri angret! Det ble faktisk vendepunktet i mitt liv! John of God sa til meg at jeg skulle jobbe på heltid med mine evner som klarsynt og healer. Han sa også at jeg og min mann skulle ta med andre mennesker til ham. Min første tanke var at denne mannen er jo gal! Men etter at det fikk synke inn litt så kjente jeg at ja, dette er det riktige – og sånn ble det! Det er jo klart at opplevelsen jeg har hatt i Brasil har påvirket meg mye og vært med på å styrke mitt selvbilde og selvfølelse slik at jeg har vært i stand til å ta bedre valg. Jeg og min mann har drevet med reiser til ham siden da, men vi avsluttet dette i desember da han ble fengslet for påståtte seksuelle overgrep, forteller Wenche, som har måttet strebe mye i livet og har hatt mye indre stress som har gjort henne syk mange ganger.
– Sånn er det ofte når man ikke er på riktig hylle her i livet. Jeg har etter mange års arbeid med meg selv fått en ny hverdag preget av ro, tillit og orden og må si jeg ikke trenger så mye «ferie» lenger. Noe jeg virkelig verdsetter! Men så er det dette med å hele tiden utvikle seg og jeg jobber stadig med å bli et enda bedre menneske, sier hun.

Les mer om John of God her.


Personlige egenskaper

Wenche beskriver seg selv som en rolig og avbalansert person som liker struktur og ro og orden i livet sitt. Dette er noe hun trenger for å fungere optimalt.
– Jeg ser på meg selv som pliktoppfyllende, utadvendt, blid og omtenksom. Jeg kan nok også være sta og utålmodig, og ikke minst har jeg en sterk rettferdighetssans, forteller Wenche, som gikk fra å være ekstrovert til introvert da hun kom inn i 30-årene.

– Jeg har endret meg mye som person i løpet av livet. Etter at jeg startet for meg selv og jobber så mye med energier, har jeg et stort behov for ro rundt meg både privat og når jeg jobber, forteller Wenche, som er opptatt av at mennesker skal være snille og respektere hverandre, noe som nok er påvirket av noen vonde år med en voldelig mann.

– Jeg var i et samboerforhold som var preget av vold. Dette påvirket meg mye og har gjort at jeg verdsetter livet på en helt annen måte etter at jeg kom ut av det forholdet. Jeg brukte mange år på å bygge meg opp igjen og er stolt av meg selv for å ha kommet så langt. Til alle andre kvinner og menn som opplever voldelige kjærester, snu ryggen til og løp så fort beina bærer deg. Det er aldri din skyld at noen slår deg! Livet kan være så uendelig mye bedre, sier Wenche, som i dag er så heldig å ha ektemannen sin som sin største beundrer og som har lært henne hva virkelig kjærlighet er.

Klarsynt veiledning

Når Wenche jobber, bruker hun mest tid på klarsynte veiledninger både på kontoret og via telefon. I hovedsak liker hun best å bruke klarsynet på å få mennesker til å ta bedre valg.
– Veldig mange ser ikke selv hvilke valgmuligheter de har, og der kan jeg hjelpe. Jeg er også veldig opptatt av at mennesker skal ha fokus på det som er bra i stedet for alt som har vært og alt det vonde man opplever i løpet av livet. Etter natt kommer dag, etter vinter kommer sommer. Livet er en evig berg- og dalbane, og like sikkert som nedturen kommer oppturen! Lev mer i nuet og ikke i fortid eller fremtid. Echart Tolle er en fornuftig mann og har kommet med mange gode råd. Jeg anbefaler derfor mange av mine kunder å lese hans bøker, sier Wenche, som også bruker sine mediale kunnskaper siden de på den andre siden ofte vil hjelpe til.
– Det er mange som har mistet en av sine kjære og som ofte står fast i sorgen. Da kan en medial veiledning hjelpe til ved at etterlatte får informasjon og trøst slik at det blir lettere å akseptere tapet og gå videre. For meg er døden en tilstand og ikke en endestasjon. Dette kan være en krevende seanse for meg da jeg som regel føler den avdødes energi og følelser veldig sterkt på kroppen. Jeg tar også på meg smerten som avdøde hadde før de døde, og det kan være temmelig vondt for meg. Jeg hadde en mann som tok kontakt med meg som ønsket en medial veiledning. Han hadde ikke sagt hvem han ville ha kontakt med, men med det samme ble jeg skikkelig dårlig. Jeg hadde så sterke smerter i høyre side og i hodet at jeg fikk problemer med å snakke og jeg følte meg ekstremt sliten. Det var hans avdøde kone som kom gjennom og som døde av hjernekreft. Han fikk beskjedene han skulle, og det var en lettet og fornøyd mann i etterkant, forteller Wenche, som har alle typer mennesker som kunder, alt fra arbeidsledige til direktører, menn og kvinner og unge og gamle.
Wenche har også mange som kontakter henne i forbindelse med bortgjemte ting, samt dyr og mennesker. Blant annet har hun hjulpet mange bønder med å finne igjen dyrene sine, og det gir en god følelse når de ringer og takker henne i etterkant. Hun har også vært med på søk etter savnede mennesker, men da er det kun når nærmeste familie eller politiet ber om det, ellers går hun ikke inn i slike saker.

Wenche savner sjøen hjemme på Sunnmøre da det er helt andre undersjøiske jaktforhold der enn på Østlandet hvor hun nå bor. – Men jeg trives best med å bo på her. I fjor var sommeren på en onsdag på mine hjemtrakter og jeg har blitt veldig glad i og avhengig av å ha litt mer stabilt vær, sier Wenche.

Tankefeltterapeut

Wenche bruker også mye av arbeidstiden sin som tankefeltterapeut etter at hun selv ble kurert for ekstrem edderkoppfobi. Det tok under 10 minutter å bli kvitt fobien med denne teknikken.
– Etter at en svær tarantell fikk krype på armen min, sa jeg at dette skulle jeg også lære og jeg skulle bli god! Jeg startet derfor hos Mats Ulldal, en fantastisk mann som dessverre gikk bort så altfor tidlig. Tankefeltterapi kan hjelpe mot blant annet angst, traumer og avhengigheter. Det er en behandlingsform som kan gi rask bedring og lindring også mot allergier, atferds- og konsentrasjonsvansker, lese og skriveutfordringer, nedstemthet, røykeslutt, sinneproblematikk, smerter, sorg, stress og mer, forteller Wenche som også behandler mennesker med biofotoner. Hun har en spesiell madrass som inneholder over 16 kg med biofotonmateriale. 2 gram av dette avgir samme mengde energivibrasjoner som ca. 1 kg bergkrystall. Dette tilsvarer utrolige 8 tonn bergkrystall.
– Det er en heftig og kraftfull energi som hjelper med å regulere kroppens egne prosesser og aktiverer de selvhelbredende egenskapene kroppen har. Veldig mange klienter har fått god hjelp mot spesielt ryggplager og fått bedre søvn etter å ha begynt å tilføre kroppen biofotoner, forteller Wenche, som også er sertifisert access consciousness bars practitioner.

En gigantisk datamaskin

Under denne behandlingsformen berører man 32 forskjellige punkter på hodet som kalles «bars». Disse punktene er tilknyttet energiflyten som går gjennom og rundt hodet. De forskjellige punktene representerer ulike aspekter i livet, som kropp, seksualitet, kommunikasjon, penger, aldring og kreativitet. Selve behandlingsteknikken går helt enkelt ut på at en behandler berører de forskjellige punktene i en bestemt rekkefølge for å «resette» energien i hjernen.
– Se for deg at hjernen er en gigantisk datamaskin som har lagret alt av tanker, ideer, holdninger, konklusjoner og trossystemer vi har samlet opp gjennom livet. Mye av det som er lagret har sin rot i fordommer, konklusjoner, normer, regler og systemer som vi selv eller omverdenen gjennom et helt liv har «programmert» oss med og som begrenser oss i hverdagen. Dette er ting som hjernen vår oppfatter som «vår virkelighet», som vi tror vi er nødt til å leve med på godt og vondt. Men hvor mye av det vi har lagret er egentlig vår egen sannhet og vår egen virkelighet? Når man berører disse bars-punktene, gir hjernen slipp på den lagrede energien. Dette gjør at vi kan slippe taket både på de begrensningene som omverdenen har lagt på oss og de begrensningene som vi selv har lagt på oss. Dette er en svært bevissthetsutvidende prosess som kan bidra til endring på alle områder i livet og som åpner opp for uendelige muligheter, forklarer hun.

Trygghet og håp

Wenche tror på noe som er større enn oss. En kraft.
– Kall det gjerne Guds kraft, for meg spiller ikke navnet noen rolle. Jeg tror på en universell kraft vi kan støtte oss til. Jeg liker ikke det som jeg opplever som fordømmelse fra Den norske kirke, så jeg har meldt meg ut og meldt meg inn i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Forening og trives med det.
– Hva er det viktigste for deg i relasjon med kunder?
– Det er å skape trygghet og gi håp, samt å få kunden til å forstå at man som oftest alltid har en valgmulighet.
– Hva kan kundene dine forvente av deg?
Ærlige, seriøse og oppriktige tilbakemeldinger, sier Wenche, som i løpet av karrieren også har opplevd flere artige episoder. Hun husker spesielt Elin godt.
– Hun tok kontakt med meg og var rimelig desperat da hun ikke fant avtaleboken sin etter å ha flyttet. Jeg fortalte at den lå i en kasse sammen med ting hun hadde pakket ned til badet. Dette nektet hun plent på, det var ikke mulig. Dette er meldingen jeg fikk etter at hun hadde funnet boken: «Du tuller. Jeg gikk i eska med bad-tingene som lå ved senga. Der lå avtaleboka akkurat som du sa. Nå har jeg hjertebank! Tusen takk!

Død og sykdom

Wenche er opptatt av at alternativbehandlere forholder seg til gjeldende regelverk og ikke uttaler seg om død og sykdom som kan få uheldige konsekvenser.
– Jeg formidler alltid at det er helsevesenet som tar seg av sykdom. Jeg opplever ofte at mennesker søker alternative veier fordi de føler at helsevesenet har gitt dem opp, og ikke minst av NAV. Her er det viktig å veilede på en god måte. De fleste kundene vet og aksepterer at jeg ikke svarer på spørsmål som helsevesenet skal ta seg av. Når det gjelder kontakten med den andre siden, er det noe annet. De som ønsker kontakt med noen på den andre siden gjør jeg dette for så sant jeg får inn noe. Det gjør jeg som regel, men kanskje ikke akkurat den personen som vedkommende ønsker kontakt med der og da, men kanskje en annen person. Jeg har tillit til at kunden får akkurat den beskjeden som er meningen, sier Wenche, som opplever at stadig flere ledere i arbeidslivet tar kontakt i forbindelse med kontraktinngåelser og ansettelser. Hun føler også at det har blitt mer «stuerent» å benytte seg av spå- og veiledningstjenester på telefon enn det var tidligere.
– Hvis du skal gi ett generelt råd til andre mennesker, hva vil det være?
– Gi litt mer faen! Ikke ta alt så seriøst! Per Fugelli var en klok mann. Jeg bruker alltid å si «lag dette til en god dag» for å holde fokuset på nettopp denne dagen og at det er vårt eget ansvar å fylle den med gode ting!

VIL DU SNAKKE MED WENCHE?
Ring TLF. 829 95 172 (Kr 26,00/min)

Les mer om Wenche på Minkrystallkule.no

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode