Skip to main content

Balanserer energier med kraft og klarsyn

Trenger du påfyll av energi, få tanker og følelser på plass, eller ønsker du å bli mer bevisst din situasjon? Med sin sterke kraft og klarsyn jobber Anita Jensen med å balansere dine energier. Etter årelange utdannelser og masse erfaring innen det alternative har Anita utviklet seg til å være en trygg, åpen og varm veileder.

Det er ikke mer enn fem år siden Anita Jensen (56), som kaller seg «Anita intuitiv healer» på teletorget «kom ut av skapet» som alternativ. Kanskje ikke så lett når du bor i Bærum og mange har en forventning om deg som ikke passer inn i din egen oppfattelse av deg selv, hva du står for og dine drømmer.

– Det var som å komme ut av det berømte skapet ja. De hjemme visste det jo, men den nærmeste familien trodde ikke noe på det. Så jeg synes det var litt ubehagelig i starten. Jeg har til og med hatt noen «testklienter» hjemme hos meg som skal finne ut hva jeg driver med og sjekke om det hjelper. Jeg bryr meg ikke om det. Har de lyst til å komme og teste meg så er det helt greit det. Jeg sier det ikke, men jeg merker jo sånt med en gang. Men nå er jeg forbi dette stadiet og står veldig stødig i meg selv og har ikke noe behov for å overbevise folk som ikke tror på dette. Jeg må også nevne min mann Kristian, som har støttet meg hele veien gjennom min reise. Jeg hadde ikke kommet så langt uten ham. Selv om det har vært utfordringer underveis, så står vi stødig i dette begge to, forteller Anita om den «trange fødselen» som alternativ.

Elsker naturen
Anita er født og oppvokst i Bærum. Etter videregående jobbet hun flere år i parfymeri før hun begynte med salg.
– Jeg har vært teamleder innen salg i mange år, så ble jeg alvorlig syk, og brukte nesten femten år før jeg startet med det jeg driver med nå. I sykdomsperioden jobbet jeg deltid ved Choice Leangkollen hotell i konferanseavdelingen. Så jeg føler at jeg har tatt mer utdannelse nå i voksen alder enn det jeg gjorde som ungdom.
– Føler du at det er noe i oppveksten som har vært med på å forme deg til den du er i dag?
– Ja, det er det nok. Min pappa var veldig glad i å være ute i naturen. Vi hadde båt og var ute og fisket hver dag etter jobb, og hver sommer var vi på fisketur på fjellet. Naturen har vi brukt veldig mye, og jeg bruker naturen mye nå også. Jeg føler at det å være ute i naturen fyller meg med energi, og jeg synes det er praktfullt å være ute. Jeg var veldig følsom og sensitiv som ung, og det ble jo ikke snakket så mye om den gangen, så jeg følte meg litt annerledes enn andre, forteller Anita, som mener det er viktig at vi med jevne mellomrom utfordrer oss selv litt og tør å gå utenfor komfortsonen.

Ærlig, blid og god lytter
Anita beskriver seg selv som ærlig, blid, en god lytter, kjærlig – men også litt rampete.
– Jeg er litt sta, veldig empatisk og ekstremt sensitiv. Når det gjelder det å være sensitiv, kan det for eksempel være at når jeg kommer inn i selskaper eller forsamlinger kan jeg føle det hvis det har skjedd noe. Det er som om jeg tar inn alles følelser og energier. Jeg føler veldig godt hvordan det står til med andre mennesker. Da jeg var ung tok jeg «inn» veldig mye og ble veldig sliten, men det var før jeg lærte å takle dette, forteller hun.
Anita er opptatt av at vi skal vise respekt for andre, være ærlige og leve her og nå.
– Det er så mange som lever i fortiden og fremtiden, og det er veldig få som tør å leve i nåtiden. Jeg prøver å følge det hjertet mitt forteller meg.

VIL DU SNAKKE MED INTUITIV HEALER ANITA?
DU TREFFER HENNE PÅ TLF: 829 95 671 (KR 26,00/MIN)
ELLER PÅ 21 05 86 71 (KR 26,90 PR PÅBEGYNTE MIN)

– Har du noen råd til andre i forhold til dette?
– Ja, jeg driver med fast fjernhealing en gang i uken, og da ber jeg folk om å skru av telefonen og tv-en. Jeg føler at folk synes det er fint at jeg minner dem på å ta en halvtimes timeout uten forstyrrelser hver dag.

De som har påvirket Anita mest i livet hennes og gjort at hun er blitt den hun er i dag, er familien og alle dyrene hun har hatt opp gjennom livet. Anita har et koselig innredet hjemmekontor i kjelleren i tomannsboligen der hun tar imot klienter som ønsker healing. Det varierer hva klienten trenger hjelp til. Anita jobber også en del online med klienter i tillegg til teletorglinjen. Hun starter alltid arbeidsdagen med å meditere.

– Jeg har en veldig kraftfull healingkraft og er flink til å kjenne hvor folk har blokkeringer. Det henter jeg raskt frem. Jeg jobber mye med klienter som har muskelsmerter, men er også veldig glad i tarotkort. Jeg jobber mye med kortene og vil beskrive meg selv som veldig visuell, liker å se på bildene og budskapene som kommer fra kortene. Tarot er veldig ærlige kort, mener Anita.

Når Anita har kunder hjemme hos seg, har hun alltid med seg Lucy. Det er en engelsk cocker spaniel med «rockesveis» som alltid er med så lenge dette ikke sjenerer klienten.

Kjenner på energier
Når hun har klienter på telefon, pleier hun først å kjenne etter energien slik at hun kan koble seg «rett på».
– Det kan være vanskelig å nå gjennom til den som sitter i den andre enden dersom vedkommende har dårlig tid, og da er det ofte bedre å bruke kort. Hvis de forteller litt om seg selv kan jeg få inn bilder av situasjonen ut fra hva de spør om. Jeg omtaler meg selv som coach, og har blant annet vært kursleder på Bærum sykehus for kronisk syke. Så det å coache ligger i meg, kan du si. De fleste trenger bare hjelp til å komme over en hindring eller få litt veiledning for å komme seg videre i livet. Det er mange som står fast i et mønster. Jeg vil også kalle meg klarsynt, for jeg får inn informasjon i form av bilder, hørsel og lukt. Jeg kan få inn hele situasjonen når jeg «logger meg» på klienten, forklarer Anita, og forteller om en typisk situasjon som ofte går igjen.

– Mange ringer og lurer på når «eksen» kommer tilbake etter at et forhold har tatt slutt. Plutselig kan jeg få opp et bilde av en dør med hengelås på, og det betyr at han eller hun ikke kommer tilbake. Jeg er ærlig om det jeg ser, men det er ikke alltid klientene liker det de hører. Generelt vil jeg si at klientene må bidra litt selv, ikke bare være ute etter å få et enkelt svar, de må være villige til å jobbe litt med seg selv. Det er en fin balanse mellom det å være ærlig og å være for ærlig. Det kan jo være at personen innerst inne sitter med svaret selv, men ønsker at jeg skal si noe annet til dem. De kan på en måte være inne i en illusjon i sine egne, gamle mønstre. Det handler om å kunne gå videre i livet sitt. Det er overraskende mange der ute som strever med kjærligheten og som ennå venter på mannen som gikk fra dem.

En fargerik person
– Hvordan tror du dine venner vil beskrive deg?
– De har sagt at jeg er en herlig fargerik person som de liker å omgås, hjertegod og at jeg utstråler god energi. De blir glade over å være i samme rom som meg. Jeg setter pris på en slik omtale. Selv vil jeg si at min beste egenskap er at jeg er ærlig og tillitsfull i det jeg driver med. Jeg trives i mitt eget selskap og er en god samtalepartner. Skulle jeg forbedret meg på noe, måtte det være å ikke si det jeg mener bestandig. Det kan bli litt bråk da, sier Anita og ler.

– Jeg trenger jo ikke å ha en mening om alt hele tiden.
Som de fleste andre blir også Anita skikkelig glad når hun får gode tilbakemeldinger. Det betyr mye for henne i det arbeidet hun gjør og gir henne motivasjon til å fortsette.
Noe som kan gjøre henne forbannet, er janteloven og forskjellsbehandling. Drømmeferie er å være på hytta, natur og sjø. Ellers er planen å utforske ulike greske øyer og norske byer. Soloppganger og solnedganger er noe jeg er i overkant opptatt av. Jeg elsker å se fargene, energiene og havet.

Kunder i alle aldre
Anita har kunder i alle aldre og av begge kjønn, og mange ringer også tilbake for å få healing med samtale. Hun har også fått mange gode tilbakemeldinger som ligger på nettsiden hennes.

– For meg handler healing om å koble seg på en kraft som jeg «henter ned». Jeg blir en kanal, og for å kunne hente den kraften, må jeg selv være i balanse. Healing er en energifrekvens, og jeg går inn på de spesifikke områdene som er aktuelle for de forskjellige klientene og jobber derfra. Noen kan også ringe bare for å prate generelt, kanskje fordi de ikke har noen andre de kan snakke med, forklarer Anita, som er opptatt av å gi klientene tillit og respekt.
– Jeg spør spesifikt hva jeg kan hjelpe dem med. Mange ønsker å snakke om kjærlighet og jobb, og jeg er opptatt av å si at jeg ikke gir noen fasitsvar, men at jeg er en veiviser.

Gir ærlige svar
Kundene som tar kontakt med Anita, kan alltid forvente å få ærlige svar.
– Jeg er aldri dømmende, og jeg håper alltid at jeg innfrir kundenes forventninger i forhold til det de tar kontakt om. Jeg opplever av og til at mine ærlige svar ikke blir så godt mottatt der og da. I ettertid har jeg opplevd at klienter tar kontakt etter lang tid og sier at de først nå forstår, at det jeg hadde formidlet har gitt mening, og at de nå klarer å begynne å jobbe med seg selv. For eksempel å hjelpe alle andre og ikke sette seg selv i førersetet. Mange jobber kanskje for mye, hjelper syke eller gamle foreldre. Jeg jobber med disse ved å bruke meditasjon, healing, kort og regresjon.

Hjelper andre
Anita opplever at hun i hele livet sitt har vært en «hjelper» for andre. Mange har sagt til henne at hun er fin å prate med, og derfor har hun endt opp med å bli en slags magnet på andre og en god samtalepartner i veldig mange år uten at hun egentlig har vært bevisst på det. Selv om hun er ganske fersk på teletorget, har hun mye erfaring med å jobbe via telefon. Spørsmål om død og sykdom får hun ikke fordi hun tror folk stort sett vet at de ikke kan spørre om dette.
– Jeg vil ikke bruke betegnelsen spådame om meg selv. Jeg vil gjerne formidle ting på en annen måte. Betegnelsen spådame passer liksom ikke meg. Jeg er åndelig og spirituell, med en guddommelig energi. Det er min tro, sier hun.

VIL DU SNAKKE MED INTUITIV HEALER ANITA?
DU TREFFER HENNE PÅ TLF: 829 95 671 (KR 26,00/MIN)
ELLER PÅ 21 05 86 71 (KR 26,90 PR PÅBEGYNTE MIN)

Fremtiden på kort og lang sikt
Anita ønsker at kundene hennes skal bli fornøyde. Hun håper på mange faste kunder, og at hun har tatt riktige valg og havnet på rett hylle.
– Jeg elsker den gaven jeg har fått og å kunne formidle den videre. Det beriker livet mitt. Jeg må jo holde meg oppdatert med det jeg jobber med, forteller Anita.
Som tidligere selger er hun vant til å prate med alle typer mennesker, og for Anita er det å være utadvendt en del av hennes personlighet. Selv om hun er godt voksen, har hun fortsatt en drøm. Hun mener at uansett alder er det viktig å ha en drøm eller et ønske om å oppnå noe en gang. Og Anita sin drøm er å kunne undervise mer med det hun holder på med nå.

– Jeg kunne godt tenke meg å få noen oppdrag innenfor mindfullness og healing. Jeg underviste i mindfullness på ungdomsskolen, hvor mannen min Kristian er assisterende rektor. Det var i forbindelse med den store psykisk helsedagen i høst. Det var en tankevekker, fordi ungdommene kom til meg etterpå og spurte om når jeg kunne komme tilbake, fordi dette var det beste de hadde gjort. De fikk både tenke og puste annerledes, enn hva en vanlig hverdag på skolen innebærer.
Jeg er nysgjerrig og i utvikling hele tiden, og det synes jeg er veldig spennende. Anita mener at mange dessverre er fastlåst i et mønster og tror de må være i den livssituasjonen de har vært i hele livet.
– Men det må man jo ikke! Har du lyst til å gjøre noe annet, så gjør det! Gjør det som er riktig for deg, sier hun med kraftfull stemme.

Kort om Anita:

 

● Tar fort inn energier og andres smerte og følelser.
● Ser bilder, ord, lukter og lyd.
● Kan få beskjeder fra åndeverden.
● Er intuitiv healer og har kraftfull healing som kan hjelpe på helserelaterte problemer.
● Åpner blokkeringer og fyller opp med livsenergi.
● Balanserer energien i kroppen, sinnet og følelsene.
● Er løsningsorientert og gir ærlige tilbakemeldinger.
● «Leser» andre raskt og har god innsikt i “Mindfulness” og meditasjon.
● Passer for de som sliter med mye tanker om fortid, nåtid og framtid.
● Jobber mye med problemer relatert til stress, indre uro, utmattelse, muskelsmerter, allergier, konsentrasjonsproblemer, livsrelasjoner og tilgivelse.
● Eiendomsrens som bygger opp livsenergi i huset hvis det har vært sykdom, sorg og uro der.
● Bruker pendel og tarot som hjelpemiddel.
● Utdannet Rainbow reki healer hos Walter Lübeck og Pål-Esben Wanvig. Det er et fantastisk verktøy som har satt i gang hennes nøkkel til frihet, harmoni, balanse, livsenergi og glede.
● Utdannet mindfullness-instruktør, og har også tatt kurs innen medium og eiendomsrens Ved Nordic Coach Academy.
● Er under utdannelse som regresjonsterapeut.
● Kurs i sjamanisme for det moderne menneske, Pål Esben Wanvig
● Les mer på intuitivhealeranita.com og Anitas Hjerterom på Facebook.

Anitas beste tips:
● Følg hjertet ditt.
● Ta vare på deg selv, ikke alle rundt deg.
● Ta en pust i hverdagen. Skru av mobilen og tv-en.
● Vær ute i naturen.
● Lev i nåtiden – ikke i fortiden eller fremtiden.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode