Naturens hemmelighet til et friskt og sunt liv?

Hvorfor er fermentering av mat og drikke så bra for helsen vår, og hvordan går man frem på en trygg og sikker måte? Her deler kursholder Bente Brunvoll sine beste tips og to oppskrifter. Vi får også høre om forskere og leger og andre som har vært store inspirasjonskilder i hennes arbeid.

Fantastisk fermentering Da Bente Brunvoll startet med fermentering i 2010 og begynte å holde kurs i dette, hadde hun ingen anelse om hvor mange rørende tilbakemeldinger hun skulle få fra tidligere kursdeltakere. Mange opplevde at helsen ble bedre og at...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ MEDIUM




Kr 49,- per mnd

6 utgaver - print + digitalt

Kr 479,- per år

ABONNER NÅ

Kr. 29,- per mnd

Digital tilgang

Kr. 299,- per år

ABONNER NÅ