Skip to main content

Naturens hemmelighet til et friskt og sunt liv?

Hvorfor er fermentering av mat og drikke så bra for helsen vår, og hvordan går man frem på en trygg og sikker måte? Her deler kursholder Bente Brunvoll sine beste tips og to oppskrifter. Vi får også høre om forskere og leger og andre som har vært store inspirasjonskilder i hennes arbeid.

For å lese resten av denne artikkelen må du bli abonnent.

Medium Digital

Fra kr. 39,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

Medium Magasin

Fra kr. 449,- / år

  6 utgaver i året

  Mediums årshoroshop inkludert

Medium Komplett

Fra kr. 59,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

  6 utgaver i året


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode