Skip to main content

Morgenmeditasjon for mer energi!

Sola forteller naturen at det er tid for å våkne til liv. Planter følger solas rytmer mellom dag og natt. Sommer og vinter. Om morgenen strekker løvetannen seg mot himmelen og åpner opp sin gule manke for solas lys og energi.

Den naturlige solenergien:

Bli med på en indre reise med morgenmeditasjon for å gå i resonans med solas livgivende lys, krefter og energi. La sola bli en del av deg som kan nære din indre flamme.

Sola er kilden til livet som får alt på jorda til å vokse og gro. Den naturlige solenergien kan hjelpe deg å vekke kroppen til liv og minnes en indre sprudlende natur. Kontakt med solas magi og din indre flamme kan åpne opp for mer energi på morgenen og sette en vakker impuls til resten av dagen!

Senk terskelen − kom i gang uten utstyr!

På morgenkvisten gjør jeg ofte yoga og meditasjon i helt vanlige klær, akkurat som på forrige video med yoga for mer energi på morgenen. Det gjør terskelen mye lavere for å inkludere det som en del av hverdagen. Kjoleyoga er blitt en klassiker!

Det kan være komfortabelt med en yogamatte, men det er ikke absolutt nødvendig for å teste ut denne meditasjonen eller de enkle yogaøvelsene fra forrige video.

Dersom du ønsker å sitte i skredderstilling (istedenfor å ligge i savasanna) i meditasjonen, kan det  være behagelig med en pute eller pledd å sitte på. Slik at du kommer litt opp fra bakken og det blir lettere å holde en naturlig svai i ryggen. Det vil også avlaste ankler og knær. Finn det som føles godt for din kropp!

Din indre flamme

En liten stund med yoga eller meditasjon på morgenkvisten er en vakker gave til deg selv. Flere av mine studenter forteller at det har endret hverdagen deres! Med mer energi, indre trygghet, ro og selvtillit. At de kan møte utfordrende situasjoner i hverdagen på en helt annerledes måte, uten at det tapper for energi. 

En morgenstund for mer energi gir mulighet for å komme i kontakt med din indre flamme, slik at du kan nære deg selv og gløde fra innsiden og ut. 

Les også: 

Morgenstunder for mer energi!

Kunsten å gi slipp på stress og anspenthet

Om Mari Anfinsen Nilsen: 

Mari har gjennom livsveiledning, kurs i sjamanisme og yoga funnet strategier for å håndtere ulike stadier av kronisk sykdom på en konstruktiv måte og gradvis funnet veien ut av mørket med kronisk utmattelse. I dag jobber hun som coach og livsveileder, holder kurs og underviser yoga. E-post: post@marianfinsen.com. Les mer på marianfinsen.com

Les mer om Mari her: 
Mari (29) ble kronisk syk i ung alder: Den uventede ensomheten som kronisk syk Medium

Mari Anfinsen Nilsen

Mari Anfinsen Nilsen: Mari har gjennom livsveiledning, kurs i sjamanisme og yoga funnet strategier for å håndtere ulike stadier av kronisk sykdom på en konstruktiv måte og gradvis funnet veien ut av mørket med kronisk utmattelse. I dag jobber hun som coach og livsveileder, holder kurs og underviser yoga. E-post: post@marianfinsen.com. Nettside: www.marianfinsen.com

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!