Skip to main content

Gratis fjernbehandling ved brannskader

Over 1235 personer fra 52 land over hele verden har rapportert om uvanlig rask og god helbredelse av brannskader ved å ringe eller tekste et spesielt nummer. Dette virker altfor godt til å være sant, så vi bestemte oss for å se nærmere på fenomenet «FireBurnDoctor».

Tekst og foto: Elisabeth H. Reynolds, elisabeth@mediumforlag.no

FireBurnDoctor er en gratis telefontjeneste for hele verden, i første omgang rettet mot å helbrede brannsår og helvetesild, på avstand. Frivillighetsgruppen bak tar heller ikke imot donasjoner. Folk fra hele verden oppfordres til å ringe innen 30 minutter etter at brannskade oppstår og oppgi fødselsnavn, fødselsdato og fødested, eller man kan sende inn et bilde av den brannskadde. Så vil en opplært person i FireBurnDoctor-teamet ringe deg opp igjen for å bekrefte din oppgitte informasjon og be deg rapportere resultatene i løpet av én eller to timer. Deretter vil noen på FBD-teamet «fjernbehandle» tilfellet, på avstand.

Hittil sier ledelsen for teamet at over 1235 personer fra 52 land og alle 50 stater i USA har opplevd at dette virker. Om det er sant? Det vet vi ikke, men det høres jo litt fjernt ut at fjernhealing eller bønn over telefon skal helbrede et tredjegrads brannsår på uvanlig kort tid uten hudtransplantasjon, men dette skal ha skjedd flere ganger, ifølge støttespillerne til FireBurnDoctor-fenomenet.

Mannen bak dette globale prosjektet, kalt Global Burn Eradication Project, er Philip Savage som bor i California. Han kommer fra Bretagne i Frankrike, og før han flyttet til USA var han kjent som Philippe Sauvage. Prosjektet ledes av legen dr. Joseph Watson, som er opplært av Savage.

Dømt i Frankrike, frikjent i USA

I 1990 deltok Savage i et TV-program som hadde over 12 millioner seere der han fremviste forbløffende resultater på helbredelsene han utførte. Etter programmet ble han kontaktet av tusenvis som han på det tidspunktet tok betaling av. Men mange av dem skal ha blitt skuffet og sendt klager, ifølge BBC, som har publisert en svært kritisk artikkel om Savage. Men den viser ikke hele sannheten.

Ifølge Thulea.com var det franske marxister som satte opp en politisk konspirasjon mot Savage og hans organisasjon Breton Liberation Movement. Thulea.com er en nettside som beskriver arbeidet til Savage på en positiv måte, inkludert vitenskapelige forsøk og studier han har vært med i. Bak siden står den ikke-kommersielle organisasjonen Catharsis.

Fransk rett dømte Savage i 1995 til fem års fengsel for bedrageri, ifølge BBC, men han hadde allerede flyttet til Grønland for å starte et terapeutisk senter. Senere flyktet han videre til USA og fikk asyl der.

I 2000 ble Philip Savage frikjent i USAs høyesterett, og dette er offentliggjort på nett. Her kom det frem at Savage er en religiøs healer som støtter etniske rettigheter til det keltiske folket i den franske provinsen Bretagne. Høyesterett bekreftet at Savage ble dømt på feil grunnlag, og beviser bekreftet at han var uskyldig dømt i Frankrike som følge av politisk motiverte tiltaler. Det står at han ble forfulgt av politiske grunner. Ifølge Thulea.com er han er en forkjemper for alle forfulgte og undertrykte grupper og en representant for druidene i Europa.

Støttespiller Jane Clements

Filmskaperen Jane Clements fra Cornwall i England har blitt svært imponert av resultatene fra FireBurnDoctor-oppringningene. Hun har laget en film om vitner som forteller om uvanlig raske helbredelser av ulike brannsår, alkohol- og rusavhengighet og andre skader etter at de ringte FireBurnDoctor. Jane er nå selv sertifisert og utlært FireBurnDoctor, så hun får tekstmeldinger fra teamet og behandler brannskadene på avstand øyeblikkelig.

– Ni millioner har dødd av brannskader siden vi begynte med prosjektet for seks år siden. Det er en enorm global katastrofe i stor skala at folk dør av brannskader i det hele tatt, fordi det er fullstendig mulig å forebygge. Jeg sier ikke at ingen av dem ville dødd, men svært mange av dem kunne vært i live og i stand til å spille tennis innen få uker, sier Jane.

Hun fikk høre om Philip Savage og FireBurnDoctor gjennom noen venner i 2004. De hadde fått hjelp ved å ringe FireBurnDoctor ved brannskader, og de var svært imponert over hvor uvanlig hurtig brannsårene deres ble helbredet og fine, uten skjemmende arr.

– Jeg ble vitne til min første brannsårhelbredelse da datteren min brant seg. For oss var det ekstremt betydelig, for hun var ni år gammel, og hun sa at brannsåret føltes kaldt, kriblende og sluttet å gjøre vondt med én gang etter at vi ringte, forteller hun.

Det er ikke normalt at brannsår kjennes kalde og kriblende. Vanligvis føles de jo svært brennende, såre og vonde. Men mange av helbredelsestilfellene Jane har filmet og lest om, erklærer at sårene føltes kalde og kriblende like etter at de ringte FireBurnDoctor. Helbredelsen skal ha skjedd øyeblikkelig eller innen en halvtime etter at de ringte.

– For meg er dette vanskelig å tro på.

– Ja, du trenger ikke tro på det. Se det med dine egne øyne. Vi ber ikke folk om å tro det, man må erfare det, sier Jane.

Metodene som brukes

Brannskader ved FireBurnDoctor-senteret tas hand om på avstand etter én telefonoppringning eller tekstmelding. Metoden kalles ikke healing eller fjernhealing, men «Distant Subliminal Neuro-Bypass» (DSNB) og «Bio-Restoration» («biogjenopprettelse»).

– Det skjer på avstand (distant), det virker på et ubevisst plan (subliminal), og folk trenger ikke å vite at de blir tatt hånd om ved brannskader. «Neuro-bypass» henviser til at metoden går utenom hjernens overreaksjon på varme, smerte, frykt og stress ved brannskader, forklarer Clements.

Den andre teknikken som brukes, «Subliminal Distant Influentiality» (SDI), er veldig lik, men dette er mye mer komplisert og er skapt for å virke på alle typer kriser, helseskader og andre typer skader, og til og med sene og kompliserte brannskader, rusavhengighet, bilulykkeskader og mye annet.

– Hvorfor kalles det ikke bare fjernhealing eller healing?

– Healing er så overbrukt. Så mange mennesker snakker om det, men gjør det egentlig ikke, eller så mener og utfører de egentlig terapi, ikke healing. Mye godt arbeid blir gjort som egentlig er terapi. Dette er et helt annet felt, der Philip går til årsaken, og så forsvinner symptomene. Savage sier: «Jeg er ikke healer. Jeg skaper healere», sier Clements. Han treffer studenter regelmessig for å gjøre dem i stand til å jobbe i FireBurnDoctor-teamet.

En «bio-matrise-hacker»

Philip Savage kaller seg ikke healer eller fjernhealer, men en «bio-matrise-hacker».

– Alt liv er forbundet, akkurat som Internett. Vi er alle ett. Philip er i stand til å surfe denne typen Internett, kalt bio-matrisen, og «laste ned» et nytt program til den skadede personen (PC-en), hvilket er en ny kropp uten brannsår. Det er hva han og hans studenter kan gjøre ved hjelp av bio-matrise-hacking, sier Clements.

– Hva er bio-matrise?

− Bio-matrisen er alt liv, livskraften. Det er det som forener alt som er levende – trærne, planter, dyr og mennesker. Alt liv er del av denne bio-matrisen.

− Er det det samme som de i Kina kaller «qi»?

− Ja, det er beslektet, bekrefter Clements. Philip selv forklarer videre:

– Min teknikk er en måte å bryte inn i biofeltenes sammenhengende helhet (matrisen) som kobler oss alle sammen med hverandre som et globalt bio-internett. Når en individuell PC (person) opplever problemer, infeksjoner eller ulykker, «skriver» jeg et spesifikt bio-program med passende bio-algoritmer for å løse og rette problemet, før jeg «hacker» bio-matrisen for å laste det opp. Så vil det automatisk bli nedlastet til den individuelle «PC-en» (personen) som har opplevd krisen, for å reparere den spesifikke softwarens, eller «hjerne-programmets», konflikt eller problem.

Clements forteller at Philip fikk opplæring i healing av både sin mor, mormor og oldemor. Evnene skal han ha arvet fra kvinnesiden av slekten sin gjennom flere generasjoner tilbake.

– Savage nullstiller oss tilbake til vår originale plantegning, vår sanne natur. Det er dette vi er ment å gjøre. Det er ikke meningen at vi skal forårsake skade og såre hverandre. Vi er ment å skulle helbrede hverandre og beskytte liv på planeten, sier Clements.

Filmen RUSH

Clements film RUSH om FireBurnDoctor og Philip Savage, ble vist på Cannes filmfestival i mai 2015. Filmen vant en Angel Award for «Best Special Mention» på Monaco International Film Festival i 2014, den eneste internasjonale filmfestivalen som kun viser ikke-voldelige filmer.

Målet med RUSH er å gjøre FireBurnDoctor-fenomenet kjent over hele verden, slik at så mange som mulig får vite at de kan ringe dette gratis telefonnummeret innen 30 minutter ved brannskader og innen 24 timer ved tilfeller av helvetesild.

– Verden trenger å vite dette. Det er en høyere kraft som er tilgjengelig i nødstilfeller. Her er beviset. Det er hva filmen handler om. Vi kan forandre ting, sier Jane.

Hun og resten av FireBurnDoctor-teamet ønsker å understreke at dette er noe alle verdens mennesker kan gjøre og være en del av. Filmen viser også at narkotikaavhengige, bilulykkeskadde og syke eller skadde dyr har blitt hjulpet av dr. Savages SDI-teknologi.

– Vi har mange beviser for brannskader og andre typer skader og sykdommer. Mange av dem som hadde fått brannsår visste ikke engang at noen hadde ringt på deres vegne, sier Jane. Hun forteller om flere tilfeller av utrolige helbredelser, og filmen viser også intervjuer med mennesker som forteller om uvanlig rask og god helbredelse av brannsår.

En sykepleier forteller om en liten jente i Ghana som hadde fått tredjegrads brannsår over hele buken og nedover fremsiden av beina. Livet hennes stod i stor fare på grunn av dehydrering og infeksjon. Normalt skulle hun fått hudtransplantasjon og helbredelsen ville tatt mange måneder. Etter at vitnet ringte FireBurnDoctor, ble jenta usedvanlig raskt helbredet, og hun mistet ikke engang pigmentet på huden, slik som ellers skjer ved andregrads og tredjegrads brannsår. Hun trengte heller ikke transplantasjon. Det finnes eksepsjonelle før- og etterbilder av henne.

Neste steg er å få TV-stasjoner, TV-reportere og filmskapere til å få øynene opp for fenomenet. Spesielt håper Jane å kunne nå frem til TV-journalister som er ute i krigsområder og på ulykkessteder der brannskader oppstår. De kan ringe FireBurnDoctor for sårede personer mens TV-teamet filmer hendelsen, og kan dokumentere hva som skjer med den skadde personen den påfølgende halvtimen. Ved alvorlige skader skal man selvsagt alltid kontakte profesjonelt helsepersonell først.

– Alt de trenger å gjøre, er å ringe eller tekste og begynne å filme, sier Jane.

Bevis på Guds eksistens?

Dette sier den amerikanske legen dr. Joseph Watson, leder av FireBurnDoctor -teamet, i filmen RUSH:

«Philips brannskade-tester beviser for første gang, på et vitenskapelig nivå, eksistensen av en høyere kraft som ved hjelp av SDI (Subliminal Distant Influentiality) kan nås for den dramatisk hurtige helbredelsen av brannsår, noe som er ukjent for moderne medisin. Når SDI anvendes på brannsår over avstand, er resultatene ekstremt dramatiske, høyst synlige og øyeblikkelige.»

Dette er en ganske ekstrem uttalelse. Hvis det var virkelige vitenskapelige bevis på Gud, hvorfor får det ikke større oppmerksomhet? For de fleste høres det nok for godt ut til å være sant…
Å ringe dette USA-nummeret innebærer ingen risiko, ingen kostnad og det forstyrrer ikke standard medisinsk behandling siden alt skjer fra avstand, og innebærer ingen direkte kontakt med brannsårofferet. Det er ingen etiske dilemmaer involvert. Så det skader ikke å prøve.

Som nevnt har over 1235 personer fått uvanlig god og rask helbredelse av brannsår ved å ringe nummeret. Når tilstrekkelig mange brannofre opplever det samme, vil Savage gå i gang med å trene sine egne kriseteam som respons til fremtidige terroristbomber.

Alfabølger økte 40 ganger

Det er gjort flere vitenskapelige eksperimenter på Philip Savages evner og vitenskapelige studier av hans evne til å fremskynde helbredelsen av brannsår og skader.

I et «brain mapping»-eksperiment i 2000 ved University of California, San Diego, ved programmet for nevrobiologi, ble Philips hjerneaktivitet målt før og etter at han jobbet aktivt med sin helbredelsesmetode. De målte det med EEG (elektroencefalografi), som registrerer elektriske impulser som oppstår i hjernebarken. Forsøket viste at Savages alfabølgenivå økte 30 til 40 ganger fra da han hvilte til han jobbet med sine helbredelsesmetoder.

– Det er høyst uvanlig og ekstraordinært. Forskere har aldri sett dette i et menneske før. Det er kun noensinne blitt sett i sjøpattedyr som hvaler, aldri i mennesker, sier Clements.

Alfabølger er forbundet med hjernens tilstand under «avslappet konsentrasjon». I normal alfatilstand kobles underbevisstheten inn i læring, langtidshukommelsen styrkes, og informasjon flyter fritt mellom hjernehalvdelene. Alfatilstand frigjør fantasi og kreativitet, bidrar til inspirasjon, bedre innlæring og bedre hukommelse. Eksempler på metoder for å sette seg selv i alfatilstand er avspenningsøvelser, meditasjon, pusteøvelser, healing eller å lytte til behagelig og rolig musikk.

Ikke elektromagnetisme

Et annet forsøk på Savage ble gjort da han satt i et beskyttet rom som var bygget for å blokkere elektromagnetiske stråler. Savage ble plassert i dette rommet for å utføre avstandsbehandling, og rommet var atskilt fra personene han skulle behandle.

Forsøket viste at hans behandling ikke er påvirket av elektromagnetiske stråler, og at behandlingen virket like bra når han satt i dette beskyttede rommet som da han var sammen med pasientene.

To dobbeltblinde studier

Sosiologen dr. Jane Dillon har ledet en såkalt dobbeltblindet randomisert studie av Philip Savages behandling av brannskader, «Subliminal Hypno-Programming Technology», i 1999. Dillon er president i organisasjonen Catharsis. De undersøkte helbredelsen av alvorlige tredjegrads forbrenninger hos ti barn på Grossman brannskadesenter i Sherman Oaks, California. Studiet ble utført av Institutt for sosiologi ved University of California, San Diego.

Den ene gruppen med fem barn fikk normal medisinsk behandling, og den andre gruppen med fem barn fikk avstandsbehandling av Savage, i tillegg til normal medisinsk behandling. Ingen av barna eller foreldrene visste at disse barna fikk behandling av Savage.

Ingen av de barna som Savage avstandsbehandlet døde, men de ble friske på uvanlig kort tid, uten infeksjoner, med lite eller ingen smerte, uvanlig små hudtransplantasjoner og med revitalisert energi da de kom ut fra brannskadesenteret. Brannsårene ble også helbredet, på tross av at tredjegrads forbrenninger som dette normalt ikke blir helbredet. Blant barna som kun fikk normal behandling var det to som døde av brannskadene fordi sykehuspersonalet ikke ville kontakte Savages team. De andre barna dro hjem etter «normal» tid uten at brannskadene var helbredet, og med betydelige hudtransplantasjoner. Studien viste også at der ikke er noen risiko ved å bruke Savages behandling.
Dillon har også organisert en dobbeltblind studie av Savages avstandsbehandling av helvetesild (herpes zoster). Studien er pågående, og så langt har de registrert seks personer som har fått uvanlig rask helbredelse av helvetesild uten bruk av medisiner. Alle seks tilfellene er observert av kvalifiserte leger – fire i New York og to i California. Mer om dette kan man lese på Thulea.org.
«Jeg er ikke healer. Jeg skaper healere.»

− Dr. Philip Savage

 Ring ved brannskader

Hvis du eller noen du kjenner eller observerer får en brannskade, kan du – i tillegg til eventuelt å ringe legevakten eller ambulansen – ringe eller tekste FireBurnDoctor. Nummeret fra Norge, Europa, Sør- og Sentral-Amerika og Asia er 001-818-332-6445.

Du må ringe eller tekste innen 30 minutter etter at brannskaden oppsto. Det er helt gratis, og du trenger bare oppgi den skadde personens navn ved fødsel, fødselsdato og fødested, og så vil noen i teamet ringe deg tilbake innen 30 minutter. Du kan også sende et hvilket som helst bilde av den skadede personen til samme nummer.

Selv om dette kanskje virker helt fjernt og merkelig, så skader det ikke å prøve… Hvis du bare lagrer nummeret på telefonen, så har du i alle fall muligheten til å ringe i tilfelle en brannskade eller helvetesild skulle oppstå.

Les mer her:

 • www.PSproof.com er et webområde for beviser, vitnesbyrd og rapporter fra mennesker som har opplevd helbredelse, samt informasjon om Philip Savage. Her er også link til filmen RUSH om dette helbredelsesprosjektet. Den er lagt ut på YouTube og er gratis for alle å se.
 • www.FireBurnDoctor.com er også en side med rapporter og link til filmen, samt informasjon om hvor man kan få opplæring, og hjelp til hvordan man kan spre informasjon om FireBurnDoctor. Under linken «Training» er det informasjon om kurs.
 • www.Thulea.org beskriver arbeidet til Philip Savage, inkludert vitenskapelige forsøk og studier han har vært med i. Den ikke-kommersielle organisasjonen Catharsis står bak siden.

«Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det.»

− Dr. Philip Savage


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode