Bli friskere og gladere med fermentert mat

Krydret surkål og andre fermenterte grønnsaker er noe av det beste vi kan spise for å styrke tarmene – noe både fordøyelsen, immunforsvaret, hjernen og resten av kroppen har godt av. Her er en oppskrift på deilig surkål som smaker riktig friskt og gir en piff som tilbehør til mange typer middags- og lunsjretter.

Tekst: Gunn-Turi Ådnegård, Blended.no Ordet fermentere kommer fra latinsk og betyr «å koke». Det er lett å skjønne hvorfor hvis man ser en krukke med grønnsaker under fermenteringsprosessen. Det formelig bobler og koker av små luftbobler som dannes og kommer...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ MEDIUM




Kr 49,- per mnd

6 utgaver - print + digitalt

Kr 479,- per år

ABONNER NÅ

Kr. 29,- per mnd

Digital tilgang

Kr. 299,- per år

ABONNER NÅ