Skip to main content

Bli friskere og gladere med fermentert mat

Krydret surkål og andre fermenterte grønnsaker er noe av det beste vi kan spise for å styrke tarmene – noe både fordøyelsen, immunforsvaret, hjernen og resten av kroppen har godt av. Her er en oppskrift på deilig surkål som smaker riktig friskt og gir en piff som tilbehør til mange typer middags- og lunsjretter.

For å lese resten av denne artikkelen må du bli abonnent.

Medium Digital

Fra kr. 39,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

Medium Magasin

Fra kr. 449,- / år

  6 utgaver i året

  Mediums årshoroshop inkludert

Medium Komplett

Fra kr. 59,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

  6 utgaver i året


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Kalkuler frakt
      Bruk kode