Skip to main content

Sinnsro på et øyeblikk

Mange stresser seg syke i hverdagen, og nå har vi nettopp vært gjennom en tid på året da presset øker enda noen hakk. Da kan det være greit å roe seg ned igjen på en naturlig og lettvint måte med Instant Reishi.

Reishi er en dyp rød tresopp som har vært kjent i over 4000 år for å gi sinnsro, visdom og evnen til å heve seg over hverdagens stress. Søk på reishis latinske navn, Ganoderma lucidum, og du vil få opp hundrevis av studier som viser en balanserende effekt på blant annet immunforsvar, hormoner og søvn. Dette er imidlertid ikke en sopp man kan steke i pannen som middag og få antistresseffekt på kjøpet. For å kunne utnytte alle egenskapene må man ekstrahere virkestoffene fra den harde soppen både i kokende vann og alkohol, og det er en prosess du må ha både tid og tålmodighet for å gjennomføre. Noe mange ikke har.

Nyheten Instant Reishi er derfor en god nyhet til deg som vil stresse ned. Produktet kommer i porsjonsposer som enkelt kan tilberedes på et øyeblikk når og hvor du trenger det mest. En pose Instant Reishi inneholder et fullspektret dobbeltekstrakt av reishi smakssatt med mynte, lakrisrot og ørlite stevia. Prøv en kopp varm reishi-te før meditasjon eller qigong og nyt klarheten som før var forbeholdt keisere og vismenn.

I samme serie finnes også Instant Maitake og Shiitake.

Instant Reishi selges på nyta.no og i butikker som Røtter og Life Helios i Oslo. 


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no