Skip to main content

Økt utholdenhet og energi

Utholdenhet og energi er noe vi alle trenger, og her er noe som kan hjelpe.

Mange søker energi og utholdenhet gjennom trening og fysisk utfoldelse, mens andre søker det gjennom kosten. Men det er ikke alltid like lett å få tid og overskudd til å leve så sunt som vi ønsker.

Jo eldre vi blir, jo mer synker kroppens naturlige evne til å produsere utholdenhet i cellene på egen hånd, men med produktet ASEA vil du kunne hjelpe kroppen til å gjøre denne jobben.

Amerikanske forskere har vist at med ASEA øker du utholdenheten med opptil 29 prosent. Så hva er ASEA? ASEA er trillioner av stabile, perfekt balanserte Redox-signalmolekyler tilsatt en helt ren saltvannsløsning. Redox-signalmolekyler produseres naturlig i alle kroppens celler og er viktig for både essensielle cellefunksjoner og vårt immunsystem. ASEA sies å kunne øke cellenes evne til kommunikasjon.

Det ligger 19 års forskning og utvikling bak produktet slik det fremstår i dag, og det er gjort utallige tester som viser at dette er et produkt som reagerer positivt med friske celler i menneskekroppen. Dette er kort sagt et kosttilskudd som hjelper deg til å yte mer, enten du trener eller ikke. En del ME-pasienter har hatt god nytte av produktet.

Produktet kan kjøpes gjennom selvstendige ASEA-forhandlere i en rekke europeiske land. Se mer på asea.net.


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no