Skip to main content

Naturlig pleie for tørt og skadet hår

Etter flere års forskning har Weleda lansert en 100 prosent naturlig serie med hårpleieprodukter.

Weleda Hair Care er utviklet med et holistisk perspektiv og basert på kornslag som har fellestrekk med håret, med måten det vokser på, tekstur og struktur. Serien inneholder kiselsyre fra korn, som skal fremme produksjonen av keratinprotein som både hårets indre fiberlag og beskyttende skjellag består av. Korn har også et høyt innhold av B- og E-vitaminer. Duftene er fra ekte eteriske oljer.

Weledas hårserie med havre passer for tørt og skadet hår. Oat Replenishing Shampoo inneholder jojobaolje og ekstrakt fra havre og salvie som gir næringsrik pleie og utjevner hårstråets overflate, forebygger spittede hårtupper og gir håret spenst. Den dufter av blomster og søte tonkabønner. Balsamen Oat Replenishing Conditioner har jojoba- og kokosnøttolje og ekstrakt fra havre og hvit malva. Den skal gi fuktighetsgivende pleie som gir håret glans og spenst og beskytter mot slitasje. Hårkuren Oat Replenishing Treatment inneholder jojoba- og kokosnøttolje, sheasmør og hveteekstrakt. Den har gjenoppbyggende effekt, og skal utjevne hårets overflate og gi glans uten at det tynger håret.

Leverandør: Weleda Norge, www.vitalkost.nopost@vitalkost.no, tlf. 33 00 38 70


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no