Skip to main content

Mot plager i overgangsalderen

Indiske kvinner har i tusenvis av år brukt en spesiell urteblanding for å fjerne symptomer i overgangsalderen, som hetetokter, humørsvingninger, uttørring av skjeden, lav sexlyst og hodepine.

Den norske urteleverandøren Maharishi Ayurveda har et produkt som består av alle disse urtene, og som dermed kan hjelpe kvinner i overgangsalderen. Golden Woman består blant annet av amla eller indisk stikkelsbær og hemidesmus indicus, som skal kjøle kroppen og motvirke svette. Hovedurten i Golden Woman er indisk asparges, som kan styrke underlivet ved å øke sirkulasjonen og bevare fuktigheten i skjeden. Sammen kan alle disse urtene virke energigivende og styrkende.

Kombinasjonen av terminalia chebula, indisk asparges og amla skal kunne balansere hormonproduksjonen hos kvinner og dermed forebygge humørsvingninger. Mange brukere rapporterer om et mer stabilt følelsesliv og en bedre mental tilstand når de tar Golden Woman.

Leverandør: Maharishi Ayur-Ved Produkter AS, www.ayurved.no, info@ayurved.no, tlf. 55 13 69 00


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no