Skip to main content

Hjelp hjertet og forebygg sykdom

Jo eldre man blir, jo trangere og mindre elastiske blir blodårene, og jo høyere er risikoen for skadelig høyt LDL-kolesterol og hjertesykdom.

16

Hvitløk skal være bra for både hjertet, kolesterolet og blodsirkulasjonen, i tillegg til at den kan forebygge bakterieinfeksjoner og styrke immunforsvaret. Hvitløk kan hjelpe blodårene til å bevare smidigheten. Hvitløk hemmer bakterier og parasitter og virker slimløsende.

Ønsker du å slippe hvitløkslukten kan hvitløkstabletter være et bra alternativ. Kwai hvitløkstabletter inneholder alle de samme stoffene som frisk, økologisk dyrket kinesisk hvitløk. Denne hvitløken er kjent for å ha et høyt innhold av aktive stoffer. Kun vannet fra hvitløken er fjernet, og den er presset til en luktfri tablett som er lett å svelge.

En rekke studier har vist at ekstrakt fra kinesisk hvitløk hemmer syntesen av kolesterol i kroppen og nedsetter mengden kolesterol som sirkulerer i blodet. Det er også påvist at kinesisk hvitløk virker som en antioksidant.

Kwai kan brukes av alle, også gravide, ammende og diabetikere. Produktet selges i helsekostbutikker og på www.mezina.com.

Leverandør: Mezina ASbro@mezina.com, tlf. 37 18 55 00 


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no