Skip to main content

Frisk og god helsedrikk

Kombucha er en fermentert kald tedrikk og en gammel tradisjon fra Kina som går ut på å fermentere en spesiell form for tesopp.

Fermentering eller melkesyregjæring er en gammel metode for å konservere og oppbevare mat og drikke, som i de siste 10 årene har fått en oppsving på grunn av gunstige virkninger på tarmhelsen.

Surf Kombucha er en frisk og sprudlende drikk som lages av økologisk te som tilsettes sukker og en startkultur som setter i gang syrningsprosessen eller fermenteringen. Ved fermentering omdannes stivelse og sukker til organiske syrer, og pH’en senkes. Surf Kombucha er smakssatt med juice av frukt, bær, ingefær og tilsatt kullsyre. Den kommer i fem varianter: bringebær, mango, lime, tropisk ingefær og ingefærøl.

Firmaet Surf Kombucha drives av ernæringsterapeut Maren Aasen Guichard og surfer Luca Guichard. Maren har vokst opp på Gangstad Gård i Inderøy i Trøndelag. Luca er halvt norsk, halvt fransk, og oppvokst i Portugal som profesjonell surfer. Maren hørte om kombucha for første gang under ernæringsstudiene. Senere var de to på ferie i USA og oppdaget at kombucha var svært populært der, og de ble inspirert til å starte produksjon selv i Norge. Nå holder de begge til på Inderøy, der de har sitt eget kombuchabryggeri hvor de produserer Surf Kombucha som selges til butikker over hele landet.

Leverandør:
Surfkombucha.no, post@surfkombucha.no, tlf. 918 69 384

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode