Skip to main content

For sprukne og tørre hender

Tørre, sprukne hender og irritert hud blir enda verre ved hyppig håndvask. Det som kan hjelpe, er en god, økologisk håndkrem som denne fra Green People.

Help at Hand inneholder blant annet hampolje, sheasmør, aloe vera, rosmarin, lavendel, oliven og geranium, som bidrar til å beskytte og fukte huden. Med ekstrakt av altearot og kamille kan den også lindre og berolige rød hud. Hele 91 prosent av ingrediensene er sertifiserte økologiske ingredienser. Personer med eksem og psoriasis kan også bruke håndkremen.

Green People ble født med et løfte om aldri å bruke aggressive ingredienser eller syntetiske kjemikalier som natriumlaurylsulfat (SLS), parabener, ftalater, petrokjemikalier, alkohol (etanol) eller syntetiske duft- eller fargestoffer i produktene samt aldri å benytte dyreforsøk. Gründeren Charlotte Vøhtz’ motivasjon bak produktene var at hun ville hjelpe sin egen datter med å bli kvitt hudallergiene og eksemen hun slet med.

Leverandør: Firtal Distribution ApS, contact@firtaldistribution.com, tlf. +45 89 88 04 18

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.