Få bedre immunforsvar og mer energi

Spirulina anbefales av WHO og har vært benyttet av NASA.

Marcus Rohrer Spirulina inneholder 60 prosent fullverdig vegetabilsk protein og alle de essensielle aminosyrene i riktig balanse. I tillegg er den rik på antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. Spirulina inneholder også klorofyll, fykocyanin, betakaroten og zeaxanthin som fremmer kroppens naturlige renseprosess.

Markus Rohrer Spirulina dyrkes i en blanding av ferskvann fra regnskogen på Hawaii og i rent sjøvann på 600 meters dybde utenfor Hawaii. Laboratoriet som utvikler produktet, utfører 15 ulike kvalitetstester daglig. MR Spirulina er garantert GMO-fri og ubestrålt. Forpakningen skal gi maksimal beskyttelse for å beholde næringsstoffene og ferskheten best mulig.

Produktet anbefales til alle som ønsker å styrke immunforsvaret og få mer energi. Spirulina sies å ha en god effekt på hud, hår og negler.

Marcus Rohrer Spirulina er egnet for vegetarianere. Produktene kommer i reisepakning, 180 kapsler, 540 stk. refill og i pulver. Produktene selges hos Life, Sunkost og hos Enklere Liv

Leverandør: Tokay AS, www.tokay.noinfo@tokay.no, tlf. 412 64 964