Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

En reise hjem til deg selv

Velkommen til magiske Side og kurset Reisen Hjem. Dette er virkelig ment å være en reise hjem til deg selv. En mulighet til å få innblikk i deg selv og lære ulike teknikker som kan bringe deg nærmere din egen sannhet, sannheten om hvem du er og hva som er din essens.

20. October 2019 - 26. October 2019

NOK11.000

Vi benytter meditasjonsteknikker, intuitiv bevegelse og energiarbeid til å skrelle av lag for lag av betinging, programmeringer, oppleste og vedtatte sannheter om deg og verden, og finner hjem til kjernen av deg.

Hvem er du?
Hva er dine sjelelige talenter? Bruker du dem til din fordel?
Står du i din sannhet?
Hvor og hvordan er du blokkert i forhold til å skape det du ønsker for deg selv og de rundt deg?

Du kommer til å lære om kroppen og dens lag, jobbe med energi, jording og livskraft. Vi skal begynne å kommunisere med vårt indre barn og få kontakt med vårt innerste, inkludert skyggesidene og de mer negative aspektene av oss. Det blir fokus på manifestasjon og det å bevisst skape det man ønsker for seg selv i sitt liv. Du får også en individuell veiledningssamtale som går i dybden av hvem du er og hvordan du kan bruke denne informasjonen til å helt konkret ta avgjørelser og manøvrere i hverdagen.

 

Hvor?
Kurset foregår i byen Side på Antalyakysten i Tyrkia.
Vi holder til på det sjarmerende Beachhouse hotel i et rolig område av Side, et stenkast fra den lille bystranden som vi også benytter til meditasjoner. Det er tilnærmet bilfritt og gangavstand til Apolloklippen med ruinene etter Apollotempelet, havnen med restauranter og hovedgaten. Det er også svært kort å gå til den østre stranden og det antikke teateret samt tempelruinene øst for byen, som vi også kommer til å benytte til meditasjoner. De som ønsker det kan bo rimelig på hotellet. Alle rommene har balkong. Det er mulighet for både dobbeltrom og enkeltrom dersom du er tidlig ute. Prisen på en ukes opphold inkludert frokost og enkel lunsj er ca. 2500 NOK. (Prisen vil variere noe avhengig av antall deltakere)

Norwegian flyr direkte til Antalya. Flyreise er ikke inkludert og organiseres og betales på egen hånd. Vi er behjelpelige med informasjon om mulige ruter osv. dersom det er behov for det. Ved tidlig bestilling er det mulighet for rimelige billetter til Antalya.

Transport til og fra Antalya flyplass er inkludert i hotelloppholdet dersom du velger å bo på Beachhouse Hotel hvor kurset avholdes.

 

Kostnader:
For kurs (early bird) og opphold (sjon

inkludert frokost og lunsj) er prisen NOK 8290. Med flyreise og middager blir totalen ca. 11-12000. Det er også mulig å forlenge en til nå dårlig sommer og ta seg en ukes ferie i vakre Side før kursoppstart eller i forlengelsen for en relativt rimelig penge. Været er som regel fortsatt veldig fint og stabilt, men ikke for varmt. 

 

Vil du være med?
Påmeldingsfrist: 9. september 2019. (Early bird innen 1. august) Det er et begrenset antall plasser så det lønner seg å være tidlig ute.
Ved avbestilling senere enn 1 uke før kursstart må kursavgiften betales i sin helhet med mindre vi finner en annen deltaker som kan ta plassen din. 
For mer informasjon eller påmelding ta kontakt på livetskraft@outlook.com

Detaljer

Start:
20. October 2019
Slutt:
26. October 2019
Kostnad:
NOK11.000
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
https://livetskraft.no/

Arrangør

Cecilie Foss
E-post:
livetskraft@outlook.com
View Arrangør Website

Sted

Side, Tyrkia
Barbaros Caddesi
Side, Antalya 07330 Tyrkia
+ Google-kart