− Ingen dør alene

Noen mennesker har opplevd det som kalles delt dødsopplevelse (DDO), hvor en frisk person opplever å følge en døende på reisen mot det hinsidige. Det første omfattende studiet av DDO er gjort av sorgterapeut William J. Peters, som har skrevet bok om disse spennende oppdagelsene om hvordan sjelen starter sin reise etter døden.

Spør et medium: Åndeverden og avtrykk

Hva forskjellen på åndeverden og avtrykk? Det vil Jorun Løndal svare på i denne artikkelen. Den er fra den faste Medium-spalten "Spør et medium", hvor både Jorun Løndal og Andrea Sollie svarer på spørsmål om kanalisering, mediumskap, husrens, healing og åndeverdenen generelt.
medium +

Husrens i butikk på Nøtterøy: Åndene jobber for en bedre Atmozfære

Glass som sklir av hyllene og knuses på gulvet. Tung energi og kunder som føler et nærvær i butikken. Hva eller hvem kan gjemme seg her, mon tro? Bli med til Ingvild Hjelseth og interiørbutikken hennes Atmozfære på Nøtterøy.

Husrens på Hadeland: En god svigermor forlater deg aldri!

Bilder svever i luften, en dukke fra Russland mister pelsen fra luen og klokker styres av åndeverden. Bli med inn til familien Norlund der svigermor fra den andre siden fremdeles er en aktiv del av familien.

Ego, selvrealisering og transcendens

I åndelige kretser er det vanlig å ha et ønske om å overskride eller transcendere sinnet eller ego. Men hva er egoet? Er selvrealisering og frigjøring transcendens av sinnet? Her forklarer David Storøy hvordan han ser på dette i lys av den gamle Vedanta-kunnskapen fra India.

− Veien til indre frelse ligger i deg selv

Noen religioner profeterer at det vil komme en frelser for å redde oss. Når vi gjør noe dumt eller urett, kan vi be om tilgivelse og så er alt som før. Men ekte frelse er noe vi finner kun ved å lytte innover i oss selv og endre handlingene våre via bevissthetsendring, mener Irene Kruge og Nina Knudsen.

Ro ned i julestria med en deilig meditasjon

Det kan være hektisk før jul og mange av oss føler på det å bli overveldet stresset og til og med utbrent. Ved å sørge for å stoppe opp, puste litt og klarne tankene kan man unngå dette. Finn roen med denne enkle guidete meditasjonen laget av Ragna Torheim for jording.
medium +

Klok håndtering av ønsker

En del av å bli voksen og klok handler om å ikke la seg totalt og blindt styre av egne ønsker og begjær. Ønsker og drømmer er viktig og fint å ha. Men hvordan kan vi unngå nederlaget og tomheten som kan oppstå hvis ønskene ikke blir oppfylt? Hvordan kan vi på klokest mulig måte håndtere våre ønsker og drømmer? 

Heksas titt på desember

Her forteller Ragna Søberg litt om gammel overtro, paganistiske høytider, månefaser, energien for desember, samt hva tarotkortene hennes sier om denne perioden. Håper dette gir deg en hyggelig lesestund og en litt nyansert blikk på den muntre og travle julemåneden.

En fest for takknemlighet

I Nord-Amerika er Thanksgiving en stor feiring hver høst og i Norge feires høsttakkefest i kirkene. Takknemlighet nevnes ofte som en vei til økt lykke. Hva med å la oss inspirere til å tenke over hva man kan være takknemlig for hver eneste dag? Hvordan ville livene våre blitt da?

Byttefest Norge rundt på Grønn fredag

Med Grønn fredag ønsker DNT ung å motivere til mer gjenbruk og byttekvelder fremfor kjøpefest og økt forbruk med Black Week og Black Friday. Over hele landet gjøres det nå klart for Grønn fredag den 25. november som et alternativ til kjøpefesten.

Vestkantbadet gjenåpnet som Oslos største velværesenter

Etter fem års omfattende restaurering er det gamle Vestkantbadet endelig klart for nye gjester. Med totalt 1400 kvadratmeter for ulike helse- og skjønnhetstilbud, kaller de seg nå Oslos største velværesenter. Her kan man blant annet få kurs i isbading og bli med på spennende badstueritualer.

Heksas titt på november

medium +
Vi starter november med å være midt i en eklipsesesong. Det er heftige energier i sving. Dette er en fin tid å rette din spirituelle praksis rundt øvelser som tilgivelse, takknemlighet og aksept, Hvordan kan du finne mer harmoni og gjøre deg klar for den roligere sesongen som ligger foran oss?

Husrens i butikk på Nøtterøy: Åndene jobber for en bedre Atmozfære

medium +
Glass som sklir av hyllene og knuses på gulvet. Tung energi og kunder som føler et nærvær i butikken. Hva eller hvem kan gjemme seg her, mon tro? Bli med til Ingvild Hjelseth og interiørbutikken hennes Atmozfære på Nøtterøy.

Støttende verktøy for den spirituelle mammaen

Maria Carlsson er holistisk livscoach, forfatter og holder jevnlige mammasirkler. Her hjelper hun kvinner med å prioritere seg selv for å få mer overskudd i hverdagen gjennom å praktisere egenkjærlighet.

Lyseblå fredag for halschakraet 

Fredag kan relateres til elementet eter og halschakraet, også kalt vishuddha chakra, som er det femte hovedchakraet og har fargen lyseblå eller turkis. Dette er sjette del av en serie med artikler som gir inspirasjon og tips om å leve med en syklus av farger hver uke, og i tråd med chakraenes energier.

Populær meditasjonsapp

Insight Timer har fått veldig mye skryt både i blader og av brukere, blant annet som «Apps of the Year Winner» i TIME magazine og Womens Health, så den går for å være en av verdens beste meditasjonsapper, med over 12 millioner brukere verden rundt.