Skip to main content

Virkeliggjør dine drømmer i dag!

I dag, lørdag 29. februar, kom den herlige «King of Wands» eller ildkongen som dagens kort. Dette er den tredje kongen denne uken og det er tydelig at mange av oss har kommet langt denne uken med prosjekter og temaer de jobber med.

Ildkongen er entreprenøren i tarotkortstokken. Han vet hvordan han skal materialisere og gjøre alvor ut av drømmene og lidenskapen sin.

Denne lørdagen kan du føle deg ekstra energisk, selvsikker, tiltrekkende og klar for hva som helst. Mest av alt vil du fullføre noe som fremmer dine drømmer. Kanskje du gjør noen aktive, smarte og solide valg i dag slik at du når noen mål, eller kommer nærmere de.

Uansett en herlig lørdag med masse energi og skaperkraft. Bruk denne «ekstradagen» til noe som fremmer din helse og dine drømmer!

Ha en vidunderlig lørdag og skuddårsdag videre!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.