Våg å tro på drømmene dine

Kortet for torsdag 3. februar ble «Prince of Cups» altså Begerprinsen. Han ber deg følge hjertet ditt og ha tillit til eventyret som venter. Hvis du kan drømme det, kan du også gjøre det!

Begerprinsen er en sensuell og sensitiv person, som kan stå for noen i livet ditt eller en side av deg selv. Han er fantasifull, kreativ og empatisk. Han har et åpent hjerte og kan forme dype bånd til de rundt seg. Han blir beveget av vakker kunst, poesi og musikk, og verdsetter skjønnhet i andre mennesker – både indre og ytre.

For deg betyr dette at du blir oppfordret til å følge hjertet nå, spesielt hvis du har møtt en ny potensiell partner. Åpne hjertet og gi deg hen. Forelskelsens rus kan være så magisk og altoppslukende at man føler at man flyr. Bare pass på å ikke miste bakkekontakten helt, for begerprinsen kan være litt høytsvevende. Han har også en tendens til å tiltrekke seg drama og kan være litt intens, slik det ofte blir når sterke følelser er involvert.

Går du og bærer på en drøm, er Begerprinsen et godt tegn! Våg å følge drømmen og begi deg ut på et nytt eventyr. Kortet kan også stå for at noe helt spesielt har kommet eller er på vei inn i livet ditt som vil bringe deg dyp og ekte glede.

Alt i alt er dette en fin dag for å oppleve alle former for kunst og kultur. Utforsk kreativiteten din, koble deg til hjertet og ha tillit til at gode ting kommer din vei.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot