Vær sosial i dag

Mandag 21. februar. I dag ble dagens kort «Three of Cups». Tre begre står for feiring, vennskap og god stemning sammen med andre. Glem bekymringer, slipp deg løs og nyt øyeblikket, sier tre begre.

Denne dagen er perfekt for å invitere dine beste venner til lunsj eller samle gjengen for en morsom brettspillkveld. Ta på deg finklærne, åpne en flaske med noe godt, og kos deg sammen med venner. Vis dine nærmeste at du setter pris på dem og styrk samholdet dere imellom.

Dette kortet har en herlig energi av festlig lag og hyggelig samvær med «dine» folk. Det er sosiale tilstelninger som dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdagsselskap og lignende, men også mer uformelle sammenhenger som å samle et par venner til filmkveld, quiz, kafébesøk eller en tur ut på byen.

Tre begre symboliserer ofte slutten på en slitsom eller vanskelig periode, så nå kan du senke skuldrene og bare kose deg. Det har du virkelig fortjent!

Enten du har noe å feire eller ikke så er dette en påminnelse om at det er på tide å samles og gjøre noe hyggelig sammen. Kos dere med å planlegge turer, fester eller andre typer sosiale sammenkomster.

Ha det gøy!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot