Vær oppmerksom på intuisjonen din i dag

Mandag 31. januar er «Princess of Cups», altså Begerprinsessen. Hun er en svært intuitiv og sensitiv person som ber deg lytte til ditt indre og følge drømmene dine.

Utrolig nok var dette også gårsdagens kort, så denne energien er veldig sterk nå rett før nymånen. Vær spesielt oppmerksom på intuisjonen din, og mediter gjerne mer enn vanlig. Du kan oppleve å få tydelige beskjeder gjennom for eksempel klarsyn eller drømmer.

Tarotkortet «Princess of Cups», som er Vannpasjen på norsk, fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Dette kortet symboliserer ofte følelsesmessige beskjeder. Står du i en utfordrende situasjon ber Begerprinsessen deg om å lytte til hjertet i denne saken. Hva sier følelsene dine? Tør å kjenne på dem, sette ord på dem og følge dem.

Kanaliser følelsene dine inn i noe kreativt. Det kan være fint å bruke tid på tegning, skriving, sang eller andre aktiviteter hvor du kan uttrykke deg og skape noe. Dette er også et godt kort hvis du føler deg ekstra trukket mot det åndelige nå. Følg den følelsen og la deg fascinere over universets mystikk. Ta frem tarotkortene dine, lytt til en guidet meditasjon og dykk ned i bøker om åndelige temaer. Vurderer du å ta et kurs i mediumskap, dyrekommunikasjon, healing eller lignende, er dette et godt tidspunkt.

Begerprinsessen har en fantasifull og romantisk energi som ofte kommer til uttrykk som en positiv overraskelse eller kanskje til og med et lite mirakel. Ha tro på drømmene dine, snakk fra hjertet og tør å være sensitiv og romantisk i dag.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot