Utholdenhet vil lønne seg i dag

Lørdag 14. august. I dag er det «Nine of Wands» − ni staver som er dagens kort. På kortet ser vi en tøffing som ikke vil gi seg og er klar for å kjempe videre for det han tror på. Han har tatt noen slag og har armen i fatle. Rundt ham er det full kamp, men han er fokusert på målet sitt og holder stand til «the bitter end».

Dette kortet betyr at denne dagen kan bringe med seg noen utfordringer. Det kan føles som om du har alt i mot deg og det er fristende å bare gi opp. Men rådet fra kortet er: hold ut! Motgangen du møter er nødvendig for at du skal få verdifulle erfaringer du kan lære av. Du er snart i mål, så bit tennene sammen og stå på. Det vil være verdt det til slutt.

Kortet er også en advarsel om å ikke slite deg helt ut. Prioriter alenetid for å hente deg inn igjen. Gjør aktiviteter som gir deg overskudd og påfyll av energi. Beskytt deg selv ved å unngå å ta inn så mange inntrykk fra TV og nyheter, og gi mobilen en «timeout». Har du vært igjennom er periode preget av fysisk skade eller sykdom er dette kortet et tegn på at du snart er på bedringens vei.

Hold motet oppe og ha tillit til prosessen.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot