Skip to main content

Uken starter med masse glede og selvtillit!

Ukens første kort mandag 30. november ble «Nine of Cups», som er det samme som ni begre på norsk. Dette er et veldig positivt kort og forteller om gode følelser, selvtillit, forventning og hygge.

Kanskje familien samles i dag for å feire noe, eller at man tilbringer tid med venner og familie som man er glad i. Bare for å feire livet og at det er godt å leve.

Det blir i hvert fall veldig koselig, og man vil føle seg bra. Om man ikke kan treffes rent fysisk i disse tider grunnet korona, så prøv å kanskje arrangere et hyggelig videotreff?

Selv om dette kortet kan bety hyggelig lag, så står det først og fremst for hvordan du føler deg i deg selv akkurat her og nå. Dette er uavhengig av andre. Ni begre står for god selvfølelse, at man er fornøyd med et prosjekt og at man er stolt over seg selv og det man har fått gjennomført her i livet. Samtidig vil man gjerne dele denne gleden med andre.

Feire livet alene eller sammen med andre. Hedre de gode følelsene og ha det hyggelig.

Det er også fullmåne i dag og dette gir en ypperlig mulighet for å gi slipp på tanker som ikke gagner deg lenger, tilgi og gå videre! Nyt fullmånen i dag! ❤️

Ha en magisk mandag videre. ?

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.