Tankespinn fører til uro i dag

Mandag 24. mai ble dagens kort «Nine of Swords». Ni sverd dukker opp når bekymringene vokser oss over hodet og vi ligger våkne om natten og grubler.

Tekst: Kirsten Lucie

Dette kortet er et symbol på tunge tanker som ofte har lite med virkeligheten å gjøre. Det er typisk oppkonstruerte problemer og «hva hvis…»-tanker. Det er fort gjort å tenke problemene større enn det de egentlig er. Du går igjennom alle mulige scenarioer i hodet og frykter det verste, men når alt kommer til alt løser ting seg greit og du blir ergerlig for all tiden du kastet bort på å bekymre deg.

Ofte blir slike tanker en selvoppfyllende profeti, all den tid du er innstilt på at noe negativt vil skje og livet har en tendens til å fungere slik at du får gjerne det du forventer. Kanskje er du så fokusert på det negative at du går glipp av det positive.

De gode nyhetene er at denne perioden er forbigående, og rundt neste sving venter lysere tider. I mellomtiden kan du finne ro ved å meditere, snakke med noen, skrive ned tankene dine eller ta deg en tur ut for å «lufte vettet». Fremfor alt, vær god mot deg selv. Vi har alle vanskelige dager i blant. I morgen vil du se ting klarere.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 

Kirsten Lucie

Om artikkelforfatteren:

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.