Ta imot velfortjent ros

Onsdag 14. juli. I dag er dagens kort «Six of Wands» eller Seks staver. Dette er et flott kort som står for godt lederskap, suksess og seier. Har du hatt ansvaret for et prosjekt som nå er ferdig kan du sole deg i glansen, for dette kortet viser til god omtale etter en vel utført jobb.

Det kan også hende du bli bedt om å ta på deg en lederrolle i jobbsammenheng, eller et blir valgt til et verv i en organisasjon. Uansett skal du vite at du er den rette personen til denne posisjonen, og arbeidet du legger ned her vil føre med seg mye positivt.

Seks staver handler ofte om å motta positiv oppmerksomhet i en eller annen form. Det kan være alt fra å bli intervjuet i en avis eller på tv, fremføre noe på en scene eller holde tale i et selskap. Dette er kortet for god PR. Omdømmet ditt får en oppsving nå.

Har du ønsket deg en forfremmelse på jobben er det gode muligheter for det nå. Arbeidet ditt har blitt lagt merke til og du blir anerkjent som en stor ressurs. Andre vil se til deg for inspirasjon og veiledning.

Holder du på å selge eller kjøpe hus er dette kortet også et godt tegn. Hellet er på din side.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot